ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»



Ιβάνοβιτς: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβις τόνισε πως στη Μόσχα μπορεί να μην έμεινε ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας του, ωστόσο στο ΟΑΚΑ έδωσαν ό,τι μπορούσαν.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Μας έλειψε λίγη προσπάθεια και λίγη δύναμη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ μέχρι τα τέλη της τρίτης περιόδου, ωστόσο είχαμε υπομονή και καλή άμυνα. Στην πορεία... σταματήσαμε. Ήταν λογικό η ΤΣΣΚΑ να παίξει καλύτερα απόψε, δεν καταφέραμε να είμαστε τόσο δυνατοί στο τρίποντο. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Δώσαμε ότι μπορούσαμε, στη Μόσχα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις μας, εδώ κάναμε ότι μπορούσαμε. Και σε αυτή τη σειρά των αγώνων η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη».
Για το αν θεωρεί πως θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα: «Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στο TOP 16. Από τη Ζαλγκίρις, την Άλμπα, τον Ερυθρό Αστέρα χάσαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο πλασάρισμα. Μπορεί κάποια από τις άλλες ομάδες των playoffs να μας ταίριαζε καλύτερα. Σε αυτά τα δύο ματς φτάσαμε στο μέγιστο, στη Μόσχα όχι».
Για την ατμόσφαιρα στο τέλος: «Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή και στους δύο αγώνες, έχω παίξει εδώ ως αντίπαλος και πολλές φορές αυτό βοηθάει τον κόσμο. Τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος... ο κόσμος έχει μνήμη. Κι αυτό είναι σημαντικό».
Για τη διαιτησία: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τη διαιτησία».
Για τον Λαουάλ: «Ήταν προσωπική μου απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου