ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ζώδια:

 Κριός



Έντονη κοινωνική ζωή προβλέπεται για εσάς αυτή την περίοδο. Μάθετε να είστε πιο προσγειωμένοι και μην παρασύρεστε πάνω στον ενθουσιασμό σας. Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σας θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και θα βγάλετε πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Στα οικονομικά σας θα κάνετε έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για την διαμόρφωση κάποιων χώρων στην κατοικία σας. Φροντίστε να φτιάξτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να βάλετε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί θα αυξηθούν οι ρυθμοί της καθημερινόητητας σας.

Ταύρος
28-4-2015
Προσπαθήστε να μην χάνετε την αυτοσυγκράτηση σας, αποφεύγοντας τυχόν διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον. Στα ερωτικά, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία με το έτερο ήμισυ σας, γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μεταξύ σας και δεν θα πρέπει να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στην συναισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να οδηγήστε σε ριζικές αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις, κατά βάση θετικές. Στον εργασιακό σας χώρο θα συμβούν μπερδέματα και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

 Δίδυμοι

28-4-2015

Διατηρείστε την ψυχραμίας σας, αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις. Θα γίνετε πιο ρεαλιστές, επανεξετάζοντας τα σχέδια σας και αναπροσαρμόζωντας σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα που επικρατούν στη ζωή σας. Μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις συζητήσεις, γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσετε μια σχέση με σοβαρές προοπτικές στο μέλλον. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες.

 Καρκίνος
28-4-2015
Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν και αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Θα κάνετε πολλές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα μπείτε στην διαδικασία να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Λέων

28-4-2015

  Κάντε  μια  εκδρομή  με  καλή  συντροφιά,  έτσι  θα  γεμίσετε  τις  μπαταρίες  σας. Θέλετε να τακτοποιήσετε πολλά θέματα ενώ οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές με αποτέλεσμα να αγγίζετε τα όρια σας. Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται, και θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που είχατε τόσο καιρό πάνω στους αρχικούς σας στόχους. Περιορίστε τις σπατάλες και κινηθείτε συντηρητικά αυτό το διάστημα. Πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση απαγορευμένη ή με αμφίβολη διάρκεια



Παρθένος

28-4-2015

Η ψυχολογία σας είναι πιεσμένη και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην δημιουργείτε καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, αν ελπίζετε στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Οι αδέσμευτοι  θα παρουσιαστούν στη ζωή σας πρόσωπα από τα παλιά ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στο χέρι σας είναι να βάλλετε μια τάξη στη ζωή σας και να δώσετε τις ανάλογες προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν.


Ζυγός

28-4-2015

  Θέματα  οικονομικά  που έχουν  σχέση  με  εφορίες,  δάνεια,  κληρονομικά,  χρήματα  συντρόφου  ή τρίτων  εξακολουθούν  να  υπάρχουν  και να  σας προβληματίζουν.   Συνεργάτες  αλλά  και  ο  αθέμιτος  ανταγωνισμός  μπορεί  να  σας  αιφνιδιάσουν  δυσάρεστα. Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος.



Σκορπιός

28-4-2015
Μην υπογράψετε όμως ακόμη κανέναν οικονομικό διακανονισμό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς του έρωτα σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή μαζί. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα. Σχέδια και ιδέες που έχετε βέβαια εδώ και αρκετό καιρό, καθυστερούν και αυτό σας φέρνει κάποιον εκνευρισμό. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να απαλλαχτείτε γρήγορα από παλιές εκκρεμότητες που έχουν τυχόν απομείνει από προηγούμενα χρόνια και αφορούν θέματα επαγγελματικά σχέσεις και συνεργασίες.



Τοξότης

28-4-2015
Αισθηματικά θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, όπου θα σας δώσει την ευχέρεια να μπορέσετε να θέσετε τους δικούς σας όρους. Κινηθείτε συντηρητικά και κάντε υπομονή. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Προσέξτε πως θα χειριστείτε κάποια θέματα που θα προκύψουν γιατί πολλοί είναι αυτοί μέσα στο χώρο σας που περιμένουν να κάνετε μια λανθασμένη κίνηση.



Αιγόκερως

28-4-2015
Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ότι σταθεροποιείτε. Ο έρωτας σας παρασύρει. Προχωρείστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην πληγωθείτε ξανά. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Φροντίστε όσο είναι καιρός να τον πλησιάσετε περισσότερο και να του δείξετε πόσο πραγματικά ενδιαφέρεστε.

Υδροχόος

28-4-2015

Κάποια  θέματα  οικονομικής  φύσεως,  φαίνεται  ότι  σας απασχολούν  ιδιαιτέρα αυτήν  την περίοδο. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη. Ορισμένοι από εσάς, θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε και καλό θα ήταν για να έχετε καλύτερη κρίση να ζητήσετε και την άποψη ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, τα πράγματα με το σύντροφο σας θα πάνε καλύτερα και θα θέσετε καινούργιες βάσεις για το μέλλον




 Ιχθείς

28-4-2015
Η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία φαίνεται να σας απασχολεί εξίσου. Θα μπορείτα να εκφραστείτε καλύτερα και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Οικονομικά πιεσμένοι φαίνεται να είναι οι περισσότεροι από εσάς αυτό το διάστημα. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Το ξεκίνημα της καινούργιας εβδομάδας όμως σας βρίσκει με ανεβασμένη την διάθεση και με μια έντονη αισιοδοξία που σας κάνει να ξεχωρίζετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου