ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Πολωνός με διεθνές ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά μεταξύ των συλληφθέντων στο ΕΚΠΑ

Πολωνός με διεθνές ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά μεταξύ των συλληφθέντων στο ΕΚΠΑΕνας υπήκοος Πολωνίας με διεθνές ένταλμα σύλληψης για εμπορία ναρκωτικών συγκαταλέγεται στους 15 συνολικά συλληφθέντες έξω από την πρυτανεία του ΕΚΠΑ και ο οποίος αναμένεται την Τρίτη να οδηγηθεί στην εισαγγελία εφετών.

Στους συλληφθέντες ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης, ενώ κάποιοι από αυτούς κατηγορούνται και για άρνηση δακτυλοσκόπησης.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι δέκα Έλληνες και πέντε αλλοδαποί εκ των οποίων δύο Αλγερινοί, δύο Αφγανοί και ο Πολωνός.
 
Οι δυο Αλγερινοί υποστηρίζουν ότι τυχαία βρέθηκαν στον χώρο της Πρυτανείας,  όπως δήλωσαν είναι επιχειρηματίες, μένουν σε κεντρικό ξενοδοχείο και έχουν έρθει για επιχειρηματικούς λόγους. Υποστήριξαν δε ότι εισήλθαν στην Πρυτανεία γιατί νόμιζαν ότι υπήρχε εκδήλωση στον χώρο.

Η Πρυτανεία εξέδωσε τη Δευτέρα ανακοίνωση με την οποία προειδοποίησε ακόμα και με απώλεια ανθρωπίνων ζωών στο πανεπιστήμιο λόγω πληροφοριών για χρήση ναρκωτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου