ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Αυτοκτονία - σοκ 64χρονου

Αυτοκτονία - σοκ 64χρονου στα Τρίκαλα

Τα οικονομικά σε συνδυασμό με τα προσωπικά προβλήματα φαίνεται ότι ήταν αυτά που όπλισαν το χέρι του Β.Π, 64 ετών, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.
Η τραγωδία, που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της περιοχής, σημειώθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι. Ο 64χρονος ένοικος πολυκατοικίας επί της οδού Κονδύλη, κλείστηκε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου, άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα, την έστρεψε στον εαυτό του και πάτησε την σκανδάλη, δίνοντας άδοξο τέλος στη ζωή του.
Ο πυροβολισμός αναστάτωσε τους υπόλοιπους ενοίκους, που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο απλώς μετέφερε το άψυχο σώμα του στο Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Τρικάλων.
Άγνωστο παραμένει αν ο αυτόχειρας  άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα.
Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε εργοστάσιο στην Φαρκαδόνα το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί εξαιτίας της κρίσης ενώ πριν από περίπου δύο χρόνια είχε χάσει την γυναίκα του.
Τραγικές φιγούρες είναι οι δύο κόρες του, που πλέον έμειναν ολομόναχες…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου