ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Καθάρισε σε τρία λεπτά ο Αστέρας



Καθάρισε σε τρία λεπτά ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης, χάρη σε ένα εκρηκτικό τρίλεπτο στο α' ημίχρονο κατάφερε να νικήσει 2-0 τη Βέροια και να φτάσει τους 24 βαθμούς, διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο.

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν εύκολα, διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες και αποσπάστηκαν τρεις πόντους από την ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο, που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον συγκεκριμένο αγώνα.
Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά, με τον Φερνάντες στο 4' να απειλεί για τους Αρκάδες και τον Καντιμοίρη να ενεργεί αποτελεσματικά, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν γρήγορα στις αντεπιθέσεις, προκειμένου να απειλήσουν την εστία του Κοσίτσκι. Στο 20', ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε φάουλ του Καλτσά, για να ακολουθήσει η καταιγίδα του Αστέρα.

Στο 35' ο Μάσα με δεξί σουτ έπειτα από μπαλιά του Κουρμπέλη άνοιξε το σκορ, ενώ στο 38' με κεφαλιά ο Μπαράλες από σέντρα του Τσοκάνη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφτασε τα έξι γκολ φέτος. Ο φορ του Αστέρα είχε μπει νωρίτερα στον αγώνα, αντικαθιστώντας τον τραυματία Πάρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ουδέποτε κινδύνεψε και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου. Στο 62' ο Φερνάντες σούταρε άουτ από καλή θέση και ακολούθησαν δυο ακόμη φάσεις με τους Τιέ Μπι και τον Γκοϊάν.

Ο Αστέρας πίεσε για ένα τρίτο γκολ και στο 80' ο Μάσα είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη, ενώ ο γκολκίπερ της Βέροιας ενήργησε αποτελεσματικά στο πλασέ του Μπαράλες (83'). Και το ματς ολοκληρώθηκε με τον Καντιμοίρη να αποκρούει και το πλασέ του Μάσα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι, Γιαννιώτας (62΄Μουνάφο), Φερνάντες (86' Μούκαμ), Μάσα, Πάρα (27' Μπαράλες).

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπράβο, Βέρτζος, Βάθκεθ, Μπατιόν, Μπεν, Ντουμίτρου (67' Μπαργκάν), Καλτσάς (60' Εσπάρθα), Κάμπορα (60' Βούκιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου