ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ζώδια

  • Αιγόκερως
    1
    26/12/2014

    Αιγόκερως

    Επικοινωνιακά μπερδέματα και νοητική σύγχυση μπορεί να προκαλέσει σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία φέρνει ένα θόλωμα γενικά, όμως είναι ήπιο το κλίμα. Τα ταξιδάκια και οι βόλτες είναι πηγή υπερβατικών στιγμών και ευχάριστης φυγής, όμως προσοχή στο αλκοόλ. Επίσης προσέξτε τις αυταπάτες και τα ψέματα. Παρεξηγήσεις πιθανές με συγγενείς.
  • 26/12/2014

    Υδροχόος

    Φροντίστε να μην τρέφετε αυταπάτες γύρω από οικονομικά θέματα σήμερα και μην επαναπαύεστε σε υποσχέσεις, γιατί η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν είναι αξιόπιστη και φέρνει ψέματα και μπερδέματα. Πιθανόν να θυσιάσετε κάποια χρήματα ή αντικείμενα. Ωστόσο θα απολαύσετε το καλό φαγητό και τη μουσική. Προσοχή στο αλκοόλ.
  • 26/12/2014

    Ιχθύες

    Η Σελήνη συναντιέται με τον υπερβατικό Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιό σας και θα είναι μια μέρα ονειρική, ενώ αυξάνουν κατακόρυφα οι τάσεις φυγής αλλά και η υπνηλία. Ιδανική μέρα ωστόσο για ν' ασχοληθείτε με την τέχνη και την πνευματικότητα. Προσέξτε τη θολούρα, τις αυταπάτες, τα ψέματα, τα μπερδέματα και την κατανάλωση αλκοόλ.
  • 26/12/2014

    Κριός

    Ονειρικό το κλίμα για σήμερα με την διέλευση της Σελήνης απ' τους Ιχθύες και την συνάντησή της με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, ενώ είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε καλλιτεχνικό και πνευματικό. Πιθανόν βέβαια να έχετε αυξημένη ανάγκη για ύπνο, απομόνωση και ησυχία, καθώς αυξάνει την ευαισθησία και τις τάσεις φυγής.
  • 26/12/2014

    Ταύρος

    Αφιερωμένη στις παρέες σας και στην δικτύωση η σημερινή μέρα, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους φίλους σας, σε ήπιο κλίμα. Η συνάντηση της Σελήνης με τον ονειρικό Ποσειδώνα είναι ιδανική για να συμμετέχετε σε καλλιτεχνικές και πνευματικές ομάδες. Κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον σήμερα.
  • 26/12/2014

    Δίδυμοι

    Αυξάνει τη θολούρα και τις τάσεις φυγής σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, γι' αυτό μην απορείτε αν είστε σαν ζαλισμένοι. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και χημικών. Αυξημένη υπνηλία επίσης. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και μπερδέματα, ειδικά στα επαγγελματικά ή με άτομα εξουσίας. Προσοχή επίσης σε αυταπάτες και ψέματα.
  • 26/12/2014

    Καρκίνος

    Ιδιαίτερα ρομαντικό κάνει το κλίμα σήμερα η ονειρική σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ενώ  εάν ταξιδεύετε μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε μέσα σε όνειρο. Ωραίες στιγμές φυγής κι απελευθέρωσης στις εκδρομές σας, όμως προσέξτε το αλκοόλ. Αυξημένη φαντασία, έντονα όνειρα, φυγή και μέσα απ' το διάβασμα. Δεν λείπουν τα μπερδέματα και η θολούρα.
  • 26/12/2014

    Λέων

    Λίγο πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, με την σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί τάσεις φυγής. Είναι όμως κι ερωτική μέρα, όπου θα μπορέσετε να έχετε βαθύτερη και πιο ουσιαστική σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ αυξάνει ο ρομαντισμός. Δεν λείπει ένα μπέρδεμα ψυχικό. Προσέξτε την κατανάλωση αλκοόλ ώστε να μην λειτουργήσει αυτοκαταστροφικά.
  • 26/12/2014

    Παρθένος

    Κοινωνική, ήπια και ρομαντική μέρα, με την πολύ ονειρική σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να προσφέρει ευχάριστες και υπερβατικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Ιδανική μέρα για να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά δρώμενα. Δεν λείπουν ορισμένα μπερδέματα, ενώ η σύνοδος αυτή προκαλεί θολούρα, σύγχυση αλλά και ψέματα ή αυταπάτες. Προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ.
  • 26/12/2014

    Ζυγός

    Η κατανάλωση αλκοόλ σήμερα χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να έχει επίπτωση στην υγεία σας, λόγω της συνόδου Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Επίσης προσοχή στα χημικά και τα φάρμακα. Κατά τ' άλλα είναι μια ήπια, ρομαντική και αρκετά καλλιτεχνική μέρα. Πιθανόν να είστε παραγωγικοί σήμερα και να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές.
  • 26/12/2014

    Σκορπιός

    Πολύ ρομαντική η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα στους Ιχθύες σήμερα, και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε. Ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και ωραίες, υπερβατικές ερωτικές στιγμές. Εξαιρετική μέρα για να παρακολουθήσετε θέατρο, μπαλέτο και ό,τι καλλιτεχνικό, ενώ αυξάνει και η δική σας δημιουργικότητα, φαντασία και καλλιτεχνική έμπνευση. Πιθανά και κάποια ψέματα όμως.
  • 26/12/2014

    Τοξότης

    Σαν ζαλισμένοι μπορεί να είστε σήμερα με την σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα απ' το ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων, γι' αυτό μην απορείτε αν έχετε θολούρα και υπνηλία ή τάσεις φυγής. Θα προσφέρει όμως όμορφες και ήπιες στιγμές οικιακής θαλπωρής. Δεν λείπουν κάποια ψέματα ή μπερδέματα, ειδικά με τους δικούς σας. Προσοχή σε αυταπάτες. Αποφύγετε το αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου