ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Άλλοι 10 μήνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Δεν σταματάει να... μαζεύει τιμωρίες! Άλλοι δέκα μήνες ποινή σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στον αγώνα του Παναθηναϊκού με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε, εκ νέου τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την παρουσία του στον αγώνα πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με το Ρέθυμνο στις 9 Νοεμβρίου, με απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα διάρκειας δέκα μηνών. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Βέβαια, για να δούμε αν θα ισχύσουν ποτέ αυτές οι ποινές γιατί για τον μπασκετικό Παναθηναϊκού οι νόμοι δεν τηρούνται ποτέ... Γιατί στις 23 Νοεμβρίου, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν κανονικά πάλι στο γήπεδο.

Αναλυτικά η απόφαση:


"69/24-12-2014 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Επιβάλλεται:

1) Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας δέκα μηνών (10) μηνών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 9-11-2014 και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 64.000,00€, για τον ως άνω αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου