ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τραπατόνι: "Μεγάλη τιμή να καθίσω στο πάγκο της Εθνικής Ελλάδας"



Τραπατόνι: "Μεγάλη τιμή να καθίσω στο πάγκο της Εθνικής Ελλάδας"

Σε αναζήτηση ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας μετά το κάζο από τα Νησιά Φερόε και ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτά του Τζιοβάνι Τραπατόνι, ο οποίος υπογράμμισε πως θα είναι τιμή του να αναλάβει την εθνική ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο 75χρονος τεχνικός
"Δεν ξέρω τι θα γίνει, περιμένω. Δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση, όμως αυτά είναι πολύ καλά νέα.
Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γεγονός. Φυσικά και θα ήθελα να εργαστώ στην Εθνική Ελλάδας".
Για την ποιότητα της Εθνικής, ο Τραπατόνι δήλωσε: "Υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες με καλό όνομα στην Ευρώπη. Σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν είναι κακή ομάδα. Γνωρίζω τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και έχω καλή γνώμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Έχω έρθει πολλές φορές ως αντίπαλος στην Ελλάδα, σε πολλά ευρωπαϊκά ματς στο παρελθόν. Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα με μεγάλη ιστορία και δεν θα έλεγα όχι σε μια τέτοια προοπτική. Ίσως και να συμβεί αυτό, θα δούμε".
Για τη πορεία της Εθνικής μετά τις τρεις ήττες στα προκριματικά του EURO 2016, ο Τραπατόνι είπε πως: "Είναι πολύ δύσκολο αλλά τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο. Η Εθνική Ελλάδας πρέπει να πιστέψει όμως και να βελτιωθεί. Και άλλες μεγάλες εθνικές ομάδες μετά το Μουντιάλ αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Πιστεύω πως μπορεί να πάει καλύτερα στη συνέχεια, για μένα θα είναι μεγάλη τιμή να καθίσω στον πάγκο της Ελλάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου