ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Έκρυβε φιάλη οξυγόνου με ηρωίνη στην αμερικανική βάση!

Την εγκαταλελειμμένη πρώην αμερικανική βάση στις Γουρνές του Ηρακλείου διάλεξε για να κρύψει τη μεγάλη ποσότητα «λευκού» θανάτου που σκόπευε να διακινήσει σε τοξικομανείς της περιοχής ένας 43χρονος. Ως «καβάντζες» χρησιμοποίησε διάφορα υπαίθρια σημεία και χώρους, αλλά και μια… φιάλη οξυγόνου!
Ο διακινητής, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του ΤΑΕ και της Δίωξης κατά την επιβίβασή του στο πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου και πάνω του βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ηρωίνης. Όπως διαπιστώθηκε, είχε φτάσει στην πόλη την περασμένη Παρασκευή και είχε μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης την οποία είχε καλύψει με καφέ και απορρυπαντικό, ώστε να μην την εντοπίσουν οι σκύλοι ανιχνευτές των αστυνομικών!

Σε επτά διαφορετικά σημεία της πρώην βάσης, βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 672,1 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 43χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και 450 ευρώ ως προερχόμενο από την διακίνηση. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου