ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Νέα μεταγραφική «βόμβα» Αλαφούζου στα... σκαριά με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!

Μεταγραφικός... «οργασμός» στον Παναθηναϊκό, με μεταγραφές αεροδρομίου.



Το αφεντικό του Παναθηναϊκού δεν αστειεύεται και είναι αποφασισμένο να κάνει τα πάντα για την ενίσχυση της ομάδας του τον Ιανουάριο, προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.Έτσι, μετά την «βόμβα» Νίνη που «τάραξε τα νερά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει ένα ακόμα μεταγραφικό... «μπαμ» στα σκαριά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportdog.gr.
Πρόκειται για τον πρώην άσο του Θρύλου, Γιώργο Γκαλίτσιο, όπου σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Νταμπίζας, εκτιμάει απεριόριστα τα προσόντα και τις ικανότητες του Έλληνα αμυντικού.
Λέγεται μάλιστα ότι ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη στιγμή, που η βελγική ομάδα δεν θα μπορεί να αξιώνει πλέον, σοβαρά οικονομικά ανταλλάγματα, αφού το συμβόλαιο του Γκαλίτσιου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο, θα μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα!

Το όνομα του όπως λένε οι πληροφορίες, έπαιξε πολύ δυνατά το περασμένο καλοκαίρι, πριν οι «πράσινοι» δώσουν τα χέρια με τον Χρήστο Μπούρμπο, όμως τότε, η Λόκερεν αξίωνε ένα ποσό γύρω στις €600.000 για να τον παραχωρήσει στον Panatinaikos.
Ενώ τώρα, οι Βέλγοι θα ζητούν πολύ λιγότερα χρήματα και αν ο ΠΑΟ περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, θα τον πάρει τζάμπα! Αυτό θα πει επιχειρηματικό δαιμόνιο...
Πιάνεται ποτέ «κορόιδο» ο κ. Ιωάννης;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου