ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ακτινογραφία μπάσκετ Σαββάτου



Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής από Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία.


775. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
Παραδοσιακά ομάδα έδρας ο Απόλλωνας, ήδη μετράει μία μεγάλη νίκη επί της Ελευσίνας με 91-82, στο Κύπελλο είχε αποκλείσει και τον Κόροιβο με 65-54. Ο Κολοσσός προέρχεται από παιχνίδια στα οποία ουσιαστικά δεν μπορεί να κριθεί χάνοντας άνετα από τον Ολυμπιακό και κερδίζοντας τους αδύναμους Πανιώνιο και Ελευσίνα. Δίνουμε προβάδισμα στον άσο αλλά το -7,5 προφανώς δεν στοιχειοθετεί καμία ευκαιρία.

776. ΑΡΗΣ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Από τα πιο δύσκολα φετινά παιχνίδια πέραν των αιωνίων δίνει ο Άρης, οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν τη δυναμικότητα της Κηφισιάς, έδωσαν πολύ βάρος στο συγκεκριμένο ματς κάνοντας μίνι προετοιμασία όλη την εβδομάδα και σίγουρα στο εξαιρετικά χαμηλό -2,5 αξίζουν ένα ποντάρισμα. Ελκυστική η απόδοση για 1ος σκόρερ του ματς ο ηγέτης των κιτρίνων, Βεζένκοφ, στο 4,25.

777. ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΚΑΟΔ

Αυτά τα ματς, παρόλο που είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν, είναι πολύ σημαντικά για την σωτηρία του Κόροιβου και ο Χάρης Μαρκόπουλος προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του. Ο ΚΑΟΔ βέβαια ενισχύθηκε μεσοβδόμαδα με τον Αμερικανό-Ούγγρο Όμπι Τρότερ που δίνει πλέον αρκετό βάθος στην περιφερειακή γραμμή και σίγουρα διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία από την ομάδα της Αμαλιάδας σε τέτοια ματς. Πολύ ύπουλο το -4,5, η σημασία του ματς δίνει αξία και στο under 144,5.

778. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

Η πιο αδύναμη ομάδα της φετινής Basket League είναι η Ελευσίνα, 4/4 ήττες μέχρι τώρα, οι περισσότερες με χαρακτηριστική άνεση. Ντεμπούτο ο Δημήτρης Κουστένης στον πάγκο κόντρα σε μία σαφώς ανώτερη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Σίγουρα υπάρχει πάντα ο ανασταλτικός παράγοντας της αλλαγής προπονητή αλλά το -3,5 είναι απόλυτα εφικτό για τον Δικέφαλο, εξίσου καλή επιλογή η νίκη της ΑΕΚ με 1-10 πόντους που ανεβάζει την απόδοση στο 2,52.

***. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ


Με τον Αλεξανδρή πλέον ο Πανιώνιος στον πάγκο, πήραν χρόνο συμμετοχής και τα νέα αποκτήματα και είναι βέβαιο ότι από εδώ και πέρα οι κυανέρυθροι μόνο βήματα ανόδου μπορούν να κάνουν. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί αλλά πλέον τα παιχνίδια κόντρα στον Πανιώνιο δεν θα είναι προπονήσεις. Δεν θα μπλέξουμε.

782. ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Μας πλήγωσαν οι Χάγκεν καθώς παρά τον γρήγορο ρυθμό που επέβαλαν στην επίθεση αποφάσισαν να παίξουν άμυνα χαλώντας την επιλογή του over. Μέχρι να αποφασίσουν τελικά σε τι ρυθμό θα κινούνται δεν πρόκειται να ξαναμπλέξουμε, παρόλο που η Μπράουνσβαϊγκ είναι μια ομάδα που επίσης παίζει γρήγορα και θεωρητικά θα βόλευε για κυνήγι ενός μεγάλου σκορ.

783. ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ - ΑΝΔΟΡΑ

Πολλά προβλήματα για τη νεοφώτιστη Χιπουσκόα, μετράει μόνο ήττες (0-5) αφού γενικά δυσκολεύεται να σκοράρει, διαθέτει την χειρότερη επίθεση της ACB με 64,2 πόντους μ.ο. Βέβαια στα δύο εντός έδρας της έπαιξε με τα θηρία (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα) και το ματς με την Ανδόρα θα είναι το πρώτο πραγματικά βατό ματς. Στα υπόψη το under 149,5 αφού οι γηπεδούχοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να παίζουν άμυνα.

789. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ - ΑΡΤΛΑΝΤ


Εμφανώς βελτιωμένη η Κραλσχάιμ παρά την ήττα με 76-68 στην Μπρέμερχαβεν. σιγά σιγά θυμίζει περισσότερο ομάδα της 1ης κατηγορίας. Η Αρτλάντ εδώ και καιρό δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των τελευταίων ετών και σίγουρα δεν μπορεί να υποστηρίξει χάντικαπ του -10,5. Θα πάμε με τους γηπεδούχους.


790. ΜΠΕΪΡΟΥΘ - ΛΟΥΝΤΒΙΝΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Άλλη ομάδα εντός η Μπέιρουρ, έχασε μόνο από την Άλμπα ενώ στα υπόλοιπα τρία ματς κέρδισε με διαφορές 8-9 πόντους. Η Λούντβι δεν παίζει καλή άμυνα και όταν τρως 100άρα μέσα στην Ουλμ μάλλον δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις από το συγκεκριμένο ματς. Δεν είναι κακό το -3,5, κρίνοντας από το επαναλαμβανόμενο μοτίβο θα προτιμήσουμε τη νίκη των γηπεδούχων από 1-10π στο σαφώς προτιμότερο 2,44.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου