ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Τεμάχισε τον πατέρα του , τον τοποθέτησε μέσα σε κουτιά και τον ΕΚΑΝΕ έπιπλο για την τηλεόραση!


William-Spiller_534_355

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Βρετανία! Ένας 25χρονος τεμάχισε τον ίδιο του τον πατέρα και τοποθέτησε τα διαμελισμένα μέρη του σώματός του σε κουτιά , για να τα χρησιμοποιεί σαν έπιπλο τηλεόρασης.
Ο Nathan Robinson χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι Stanley, ένα σιδηροπρίονο και ένα πριόνι ! Η οικογένεια έμενε στο Dorset και αυτό συνέβη στις 16 Μαΐου του 2013.
Ο νεαρός αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας, αλλά αποδέχεται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας λόγω μειωμένης ευθύνης.
Σύμφωνα με τα ξένα ειδησιογραφικά μέσα όλα ξεκίνησαν, μετά από μια διαμάχη για χρήματα, με έναν γείτονα που ζούσε στον κάτω όροφο να αναφέρει πως το απόγευμα εκείνης της ημέρας είχε παρατηρήσει ένα ροζ υγρό να στάζει από την οροφή του μπάνιου του.
Όπως είπε μετά ο εισαγγελέας πρόκειτο για αραιωμένο αίμα, καθώς ο νεαρός είχε καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος με ατμοκαθαριστή που αγόρασε στη συνέχεια.
Ο δράστης επιχείρησε να κρύψει τη δολοφονία, δημιουργώντας μια λίστα με πράγματα που έπρεπε να κάνει, μεταξύ των οποίων η πληρωμή του ενοικίου για το διαμέρισμα, προφανώς ο νεαρός έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα και προβλήματα ύπαρξης και επικοινωνίας.
ksnaspitigelima
Αυτό ήταν και το πρώτο πράγμα που έκανε μετά τη στυγερή δολοφονία, ενώ έστελνε μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο σε μια προσπάθεια να δείχνει πως είναι ακόμα ζωντανός.
“Περιμένεις από εμένα να σε χρηματοδοτώ για το υπόλοιπο της ζωής μου;” φέρεται να είπε το θύμα και όταν ο γείτονας πήγε για να δει από που προέρχεται το ροζ υγρό, ο νεαρός φαινόταν πολύ ήρεμος.
Το πτώμα βρέθηκε ένα μήνα αργότερα. Ο συνεργάτης του άτυχου οδηγού ταξί Glenys Molyneaux έψαχνε τον φίλο του και δεν τον έβρισκε πουθενά . Έτσι ανέφερε στην αστυνομία την εξαφάνισή του.
“Η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα όπου υπήρχε έντονη δυσοσμία και μύγες. Μπήκαν και βρήκαν τα διαμελισμένα μέλη του προσεκτικά τοποθετημένα σε πλαστικά κουτιά μαζί με ρούχα.
Το κεφάλι του εντοπίστηκε μέσα σε ένα άλλο κουτί που είχε τοποθετήσει σε ένα ντουλάπι στο υπνοδωμάτιο.
“Αυτό είναι αστείο;” είπε ο νεαρός όταν συνελήφθη αργότερα στο σπίτι της μητέρας του στο Μπέρμιγχαμ.
spitieglima

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου