ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Με ήλιο ξεκίνησε η μέρα, αλλά οι βροχές θα υπάρξουν: Aναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού




Καλός προβλέπεται ο καιρός την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, στη δυτική Ελλάδα, ενώ στα ανατολικά οι βροχές θα συνεχιστούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και, τοπικά στα νοτιοανατολικά το πρωί, 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει, έως τους 17 βαθμούς στα βόρεια και μέχρι τους 19 με 22 στα δυτικά και τα νότια.
Πιο αναλυτικά:
Στη Θράκη προβλέπονται, σποραδικές βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες. Οι βροχοπτώσεις το απόγευμα θα σταματήσουν.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα έχουμε παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Στην Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος με σποραδικές βροχές και στη νότια Πελοπόννησο και στα Κύθηρα μικρής διάρκειας καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 19 με 21 βαθμούς.
Στην Κρήτη νεφώσεις και κατά διαστήματα βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται βροχές και καταιγίδες που τις πρώτες ώρες της ημέρας θα είναι έντονες. Στις Κυκλάδες αναμένονται παροδικές βροχές και πιθανές καταιγίδες. 
Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα έχουμε κατά τόπους βροχές, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς.
Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός, με βροχή κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης και τα θερμόμετρα θα δείξουν στην Αθήνα από 15 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές μέχρι το μεσημέρι Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου