ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Σοκ: Πυροβόλησαν την Μις Ονδούρα πισώπλατα ενώ έτρεχε να σωθεί (Φωτογραφίες)



Σοκ: Πυροβόλησαν την Μις Ονδούρα πισώπλατα ενώ έτρεχε να σωθεί (Φωτογραφίες)
Λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία της νέας Μις Ονδούρα, της 19χρονης Μαρία Ζοσέ Αλβαράδο και της αδερφής της, έδωσαν οι Αρχές της χώρας.

Η 19χρονη δολοφονήθηκε λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο όπου στις 14 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός Μις Κόσμος. Συγκεκριμένα, έπεσε θύμα του άρρωστου πάθους του συντρόφου της 23χρονης αδερφής της, Πλουτάρκο Ρούιζ, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τα κορίτσια το περασμένο Σάββατο αμ΄σεως μετά το πάρτι που είχε κάνει για τα γενέθλιά του στην Σάντα Μπάρμπαρα.
hon2.jpg
Η Μαρία Ζοσέ Αλβαράδο πυροβολήθηκε δύο φορές στην πλάτη ενώ προσπαθούσε να φύγει μακριά από το δολοφόνο.

Το χέρι του δράστη όπλισε, όπως είπε ο ίδιος, η ζήλια που «ξύπνησε» μέσα του όταν είδε τη σύντροφό του να χορεύει με άλλον άντρα κατά τη διάρκεια του πάρτι.
hon3.jpg
Μετά την ομολογία του, ο Ρούιζ οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε θάψει τις κοπέλες, στο χωριό Καμπλοτάλες, κοντά σε ένα σπα και χθες, ένοπλοι στρατιώτες και ομάδα ιατροδικαστών εντόπισαν τα πτώματά τους.


Τελικά, ο Ρούιζ και οι τρεις συνεργοί του συνελήφθησαν την Δευτέρα και κρίθηκαν ένοχοι για την εξαφάνιση των δύο γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου