ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Το παράπονο του Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν κρύβει πως έχει παράπονο από την περιορισμένη προβολή που έχει λόγω της θέσης του,αλλά τονίζει πως πρωτίστως τον ενδιαφέρει να αποδίδει καλά με Ολυμπιακό και εθνική Νορβηγίας. 

Το παράπονο του Ομάρ

«Νιώθω έτσι κάποιες φορές. Όταν παίζεις στο Champions League, που είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες, αξίζεις κάποια αναγνώριση και προσοχή», τόνισε και πρόσθεσε: «Κάποια ΜΜΕ αναφέρουν την πορεία μου. Αλλά δεν μπορώ να σπαταλήσω τόσο χρόνο για να σκέφτομαι γιατί οι αμυντικοί δεν έχουν την ίδια προβολή με παίκτες που παίζουν σε άλλες θέσεις. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να παίζω καλά. Κι αυτό θα είναι πάντα πάνω από όλο».

Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση, είπε: «Ήταν πολύ κουραστικό το φθινόπωρο μέχρι τώρα για μένα. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που μπορούσα και είχαμε και πολλά ταξίδια. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να γεμίζω τις μπαταρίες μου για να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, για την καθιέρωσή του πλέον ως δεξιό μπακ, αν και στο παρελθόν έπαιζε και χαφ, είπε: «Συνηθίζω όλο και περισσότερο τη θέση του δεξιού μπακ, τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά. Μαθαίνεις πολλά όταν έχεις τέτοιο ανταγωνισμό».        

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου