ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στη Ρόδο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των 4 τσιγγάνων


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στη Ρόδο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των 4 τσιγγάνων που λήστεψαν το βράδυ του Σαββάτου έναν 60χρονο κάτοικο της Ιαλυσού. Οι αστυνομικοί χτενίζουν τους καταυλισμούς των τσιγγάνων και ψάχνουν για ένα αγροτικό αυτοκίνητο χρώματος κεραμιδί, στο οποίο επέβαιναν όταν διέπραξαν τη ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 4 τσιγγάνοι, ηλικίας 25 – 30 ετών παρακολουθούσαν τον 60χρονο και όταν αυτός βρέθηκε σε απόμερο σημείο στην Ιαλυσό, σταμάτησαν και τον περικύκλωσαν αγριεμένοι, ζητώντας να τους δώσει όσα λεφτά είχε στις τσέπες του.Ο 60χρονος αιφνιδιάστηκε και αρχικά τους είπε ότι δεν έχει λεφτά μαζί του. Όταν όμως διαισθάνθηκε ότι μπορούσε να του συμβεί κάτι κακό από τους 4 τσιγγάνους, έβγαλε από την τσέπη του και τους έδωσε όλα τα χρήματα που είχε μαζί του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τσιγγάνοι άρπαξαν από το θύμα τους 1.800 ευρώ, που ήταν μισθοί που πληρώθηκε από τη δουλειά του σε ταβέρνα στην Παλιά Πόλη και οι οποίοι του καταβλήθηκαν εκείνο το βράδυ.Πώς οι 4 νεαροί τσιγγάνοι λήστεψαν 60χρονο και του άρπαξαν 1.800 ευρώ. Ένα κεραμιδί αγροτικό αυτοκίνητο ψάχνει η Αστυνομία
Η θρασύτατη ληστεία συνέβη στις 10,45΄ τη νύχτα του Σαββάτου και αμέσως ο 60χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε αμέσως και από τότε ψάχνουν τους 4 τσιγγάνους με το κεραμιδί αγροτικό αυτοκίνητο.
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι τσιγγάνοι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να κλέψουν χρήματα ή κοσμήματα συνήθως από σπίτια, αλλά τώρα έκαναν ένα βήμα παραπέρα και άρχισαν τις ληστείες. Πρόσφατα άλλωστε η Αστυνομία ερεύνησε τον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Καρακόνερο, καθώς και τη θαλάσσια περιοχή κοντά στην οποία έχουν στηθεί οι παράγκες και με την βοήθεια γερανού ανέσυραν αυτοκίνητα, δίκυκλα και πολλά άλλα αντικείμενα – όλα κλεμμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου