ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.


ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΥΤΡΑ-ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ-ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ Η ΕΛΑΣ(AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Συγεκεριμένα: Την προηγούμενη Παρασκευή 31/10, στις 22.30 τη νύχτα, άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της 27χρονης ανηψιάς του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καυμενάκη, παραμονή του αγώνα του Αστ’ερα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό(το γεγονός ασφαλώς είναι συμπτωματικό).
Σύμφωνα με πληροφορίες σε ανύποπτη στιγμή οι απαγωγείς, την άρπαξαν με τη βία και την έβαλαν σε αυτοκίνητο. Από τότε τα ίχνη της αγνούνταν για δέκα ημέρες. Μέχρι σήμερα το πρωί που μετά από επιτυχημένες ενέργειες της ΕΛΑΣ, το κορίτσι αφέθηκε ελεύθερο, μετά από καταβολή λύτρων, ποσό που προσδιορίζεται σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο απ’οσα ζητούσαν οι παραβατικοί.
Από εκείνη την ώρα, η αστυνομία έστησε το επιχειρησιακό σχέδιο εκτάκτων συμβάντων που πάντα κάνει σε ανάλογες υποθέσεις. Με επικεφαλής έμπειρους αξιωματικύς του ΥΔΕΖΙ άρχισαν αθόρυβα να συλλέγουν πληροφορίες. Οι επίδοξοι απαγωγείς καρατούσαν το κορίτσι και μετά από 3 μέρες εμφανίστηκαν ζητώντας καταβολή ποσού που κατά τις πρώτες πληροφορίες πρέπει να ανέρχονταν σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Γνώριζαν ότι η μητέρα της κοπέλας είναι αδερφή του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, επιχειρηματία Γ.Καυμενάκη και κινούνταν ανάλογα. Μάλιστα όταν ζητήθηκε από την αστυνομία να επιδείξουν στοιχεία ότι η κοπέλα είναι καλά στη υγεία της στο κρησφύγετο που την είχαν, το έκαναν και γραπτώς, προφανώς με SMS του κοριτσιού.
Η αστυνομία πιστεύει οτι οι απαγωγείς είναι Έλληνες.
Η κοπέλα εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί και την ώρα της απαγωγής πήγαινε στη δουλειά της.
Το κορίτσι αφέθηκε ελεύθερο το πρωί και είναι πολύ καλά στην υγεία του. Η ΕΛΑΣ αναζητά τους απαγωγείς και θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη τους. Μάλιστα κατά εκτιμήσεις αξιωματικών, θεωρεί ότι κινούνταν εντός Αττικής και πιθανόν κοντά στο κέντρο της Αθήνας.kaimenakis1
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 
Πενηντάρηδες και επιτυχημένοι επιχειρηματίες πλέον, ο άλλοτε καπετάνιος κ. Γιάννης Καϋμενάκης και ο α´ μηχανικός κ. Δημήτρης Μπάκος έχουν ξεμπαρκάρει προ πολλού στο «χρυσοφόρο» λιμάνι της Φουτζέιρα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη μεταφορά καυσίμων. Από πού όμως κρατάει η σκούφια των «σεΐχηδων» του Αστέρα Τρίπολης, με τι άλλο ασχολούνται και πώς προέκυψε η ενασχόλησή τους με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο;
Περίπου 75 λεπτά μακριά από το Ντουμπάι βρίσκεται η έδρα των επιχειρήσεων των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κκ. Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκου, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το δρομολόγιο Ντουμπάι – Αθήνα σε… Κολιάτσου – Παγκράτι. Σχεδόν κάθε εβδομάδα τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο βρίσκεται στην Ελλάδα, όχι ασφαλώς μόνο για τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για… business. Akron Trade & Transport ονομάζεται η εταιρεία τους η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταφοράς καυσίμων (κυρίως σε Κίνα, Ινδία), με έδρα τη Φουτζέιρα. Εκεί όπου άρχισαν να χτίζουν πριν από περίπου 15 χρόνια τον στόλο τους, ο οποίος πλέον (λέγεται ότι) αριθμεί περισσότερα από 20 δεξαμενόπλοια.
Τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με τον Αστέρα Τρίπολης.
Νεώτερα σε λίγο αφού αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
(ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου