ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Λευκή ισοπαλία στο Κρανίδι




Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Κρανίδι μεταξύ Ερμιονίδας και Χανίων, με την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου να παίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες.
Ο Γκότοβος, λοιπόν, αποβλήθηκε στο 37' με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο το παιχνίδι δεν διεκδικούσε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας.
Στο 41' το σουτ του Συμελίδη έξω από την περιοχή ήταν για λίγο άστοχο και το 0-0 δεν άλλαξε έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ζήτησαν το γκολ, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, με το σουτ εκτός περιοχής του Σβόγιτς στο 60' να διώχνει δύσκολα ο Ρίζος, ενώ στο 74' η κεφαλιά του Συμελίδη μετά τη σέντρα του Μουσταφίδη δεν βρήκε τον στόχο.
Στο 88' η αριθμητική ισορροπία επανήλθε ύστερα από την αποβολή του Παβίσεβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η λευκή ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Τζανής (63' Σαμαράς), Κολότας, Σιμενίδης, Όμο, Τσακόν (57' Καραδέμητρος), Τούντοριτς, Σβόκιτς, Βλαχόπουλος, Παβίσεβιτς.
ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Μανωλάς, Παγώνης, Κόντοβος, Παπατζίκος, Πάγκαλος, Γκούμας, Καραλής (42' Καμινιώτης), Καραγιάννης (54' Koντέων), Κρητικός (88' Γουέλκαμ), Σιλιγαρδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου