ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«Υποχρέωσή μας να κερδίσουμε»



Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη και τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τους "μπιανκονέρι", εκπροσώπησε ο Αλεχάνδρο Ντομίνγκες. Ο Τσόρι έκανε λόγο για δύσκολο ματς όμως θεωρεί υποχρέωση του ίδιου και των συμπαικτών του τη νίκη επί της "βέκια σινιόρα".
 Πιο συγκεκριμένα τόνισε...  - O αγώνας της πρεμιέρας με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι οδηγός για τον Ολυμπιακό στο ματς με την Γιουβέντους; «Πιστεύω ότι αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι το οποίο θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε.
 Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάναμε με την Ατλέτικο και κάποια άλλα με την Μάλμε, που εκτός από το αποτέλεσμα δεν τα πήγαμε άσχημα ως προς την εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε να τα επαναλάβουμε και με την Γιουβέντους.
 Θα πρέπει να υπάρχει μία μίξη από αυτά που κάναμε σε αυτούς τους δύο αγώνες».  - Ένα ματς με την Γιουβέντους αποτελεί για εσάς ένα έξτρα κίνητρο για να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό; Και επίσης, αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό για την υπόθεση πρόκριση;
«Για εμάς είναι πάντα ένα κίνητρο να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες. Αν και το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς είναι να υπερασπιζόμαστε τα χρώματα της ομάδας μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά την ευθύνη που έχουμε και την υποχρέωση που έχουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί αυτό θα μας επέτρεπε να βρεθούμε σε μία πολύ καλή θέση σε σχέση με το μέλλον μας».
 - Πέτυχες γκολ εναντίον της Μπενφίκα, της Γιουνάιτεντ και της Άντερλεχτ. Θεωρείς ότι έφτασε η ώρα να σκοράρεις και φέτος στο UEFA Champions League; «Μακάρι, αν θέλει ο Θεός να μπορέσω να σκοράρω. Το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα. Πρώτα πρέπει να ρωτήσουμε τον κ. Μίτσελ αν θα με βάλει να παίξω. Κι αν παίξω θα προσπαθήσω να κάνω καλή δουλειά για την ομάδα μου. Αν έρθει το γκολ, καλώς να έρθει»
.  - Στην Ιταλία μιλάνε περισσότερο για το στάδιο παρά για τους παίκτες. Η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη φοβίζει τους αντιπάλους; Επίσης, η δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με το ότι στο παρελθόν είχες βρεθεί πολύ κοντά στην Γιουβέντους.
 «Πιστεύω ότι το Καραϊσκάκη είναι μία έδρα που προκαλεί σεβασμό. Δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο να παίξει στο σπίτι μας. Είναι σίγουρο ότι αύριο θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου μας και είναι δεδομένο ότι θα την έχουμε.
 Το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Όσο για τη δεύτερη ερώτηση, είναι αλήθεια ότι είχα βρεθεί κοντά στο να υπογράψω στην Γιουβέντους. Τώρα σκέφτομαι το παρόν και το μυαλό μου είναι 100% στα χρώματα της φανέλας που φοράω, αυτή του Ολυμπιακού».
 - Ποια είναι η εικόνα που έχεις για την Γιουβέντους; Ποιο είναι το στοιχείο που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο; Είχες επίσης κάποια επικοινωνία πρόσφατα με τον Κάρλος Τέβες; «Δεν έχω μιλήσει με τον Τέβες. Στην προετοιμασία μας για το παιχνίδι με την Γιουβέντους υπήρχαν αρκετά πράγματα που σκεφτόμασταν και δουλέψαμε.
Εμείς παρόλο που γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη και στις δικές μας ικανότητες»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου