ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Έκοψαν τα δοκάρια και αφαίρεσαν τα σημαιάκια!




Σε αναβολή οδηγήθηκε αγώνας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μετά το απίστευτο και όμως ελληνικό που συνέβη.
Τι το ήθελε ο Γυμναστικός Σύλλογος και δήλωσε γηπεδότητα στο γήπεδο του Φοίνικα; Μετά το ματς της πρεμιέρας με το Πλαγιάρι, αναβλήθηκε και το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Μαρτίου διότι «άγνωστοι» έκοψαν τα δοκάρια και έβγαλαν τα σημαιάκια χθες το βράδυ!
Μετά το σήριαλ του καλοκαιριού για το θέμα το γηπέδου στον Φοίνικα, ο Γυμναστικός Σύλλογος Φοίνικα είχε να αντιμετωπίσει ακόμα μια «έκπληξη» σήμερα το πρωί, όταν οι διοικούντες της ομάδας είδαν το γήπεδο χωρίς εστίες και χωρίς τα σημαιάκια του κόρνερ!

Ενημερώθηκε αμέσως η ΕΠΣΜ για το θέμα όπως και ο Στέλιος Ιωαννίδης της ΑΕ Μαρτίου και το παιχνίδι αναβλήθηκε. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του Γ.Σ Φοίνικα είναι στο γήπεδο και περιμένουν την αστυνομία να καταγράψει το γεγονός.
Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Έκοψαν τα δοκάρια και αφαίρεσαν τα σημαιάκια!
Έπειτα από το περιστατικό αυτό, ο πρόεδρος του Γ.Σ Φοίνικα, Γιώργος Βαϊραχτάρης είπε στο Epsm24: «Το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σε λίγη ώρα θα καταθέσουμε μηνύσεις και από δω και στο εξής θα γίνει χαμός!»

Πλέον το «μπαλάκι» πέφτει και στον δήμο Καλαμαριάς, ο οποίος καλείται να δώσει λύσεις προτού το θέμα φτάσει στην... χειρότερη μορφή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου