ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης





Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.
194.        ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ
Αντεπίθεση πραγματοποιεί η Ρούμπιν Καζάν, με το δευτεριάτικο 0-2 επί της Ντιναμό Μόσχας συμπλήρωσε 3/3 νίκες στο πρωτάθλημα. Η Σπαρτάκ έχει δώσει ήδη 8 εκτός έδρας αγώνες στην Πρέμιερ με 4-1-3 απολογισμό, εύκολος αντίπαλος σίγουρα δεν είναι, ένα πόντο παραπάνω πάντως τον έχει η έδρα.
195.        ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ
Μπερδεμένο, ειδικά με τα πήγαινε-έλα του Γκατούσο, θα απέχουμε.
196.        ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Καθόλου δύσκολο να μπλοκάρεις τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Μπεργκ, πόσο μάλλον για τον Παναιτωλικό που είναι από τις πιο συμπαγείς ομάδες της χώρας. Προς αποφυγή ο άσος.
197.        ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
1,70 το διπλό μιας ομάδας με 2-3-1 ρεκόρ εκτός κόντρα στη Μουσκρόν της μίας μόλις ήττας στην έδρα της (3-2-1), έχουμε πει ότι οι μεγάλες του Βελγίου φέτος είναι μόνο για κόντρα, ειδικά σε τέτοιες αποδόσεις. .
198.        ΒΕΡΟΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ
Μετά το 1-3 από τη Μίλαν η Βερόνα (2-1-1 εντός) έχασε και στη Νάπολι, με το βαρύ μάλιστα 6-2, δείχνοντας σημάδια κατάρρευσης στο τέλος. Τέσσερις σερί νίκες μετράει η Λάτσιο (2-0-2 εκτός), κατά βάση είναι ομάδα έδρας αλλά στο 0:0 ασιατικό μπορούμε να τη στηρίξουμε, ειδικά με την ευκολία που βγάζει φάσεις τελευταία.
199.        ΡΟΝΤΑ - ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.
Τέσσερις μέρες πριν στο ίδιο γήπεδο η Ρόντα κέρδισε τη Σπάρτα με 3-0, μην αφήνοντας ούτε σπιθαμή για αμφισβήτηση της κυριαρχίας της. 9-1-1 συνολικά και 5-1-0 εντός μετράει στο πρωτάθλημα, μόνο άσος υπάρχει εδώ στοιχηματικά.
200.        ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ
Τα ξημερώματα της Κυριακής η Νέα Υόρκη κέρδισε με 0-2 το Κάνσας (8-1-8 εκτός) τραβώντας το στα πλέι-οφ της 4ης με την 5η ομάδα της Ανατολής, με το ματς να γίνεται στην καυτή έδρα της (10-4-3 εντός). Άσος.
201.        ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΕΜΕΛΕΚ
Όπως έχουμε ξαναγράψει οι βραζιλιάνικες ομάδες όταν είναι 100% συγκεντρωμένες δεν έχουν αντίπαλο στις διεθνείς διοργανώσεις, η Εμελέκ μάλιστα μετράει 1-0-15 στα ταξίδια της στην χώρα του καφέ. Άσος.
202.        ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ
Νο Bet.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου