ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης





Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

193.        ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ
Με αλλαγές κόντρα στην ΟΥΦΑ η ΤΣΣΚΑ ήταν τυχερή που πήρε εκτός έδρας 3-3 το σαββατοκύριακο, ξανά περιμένουμε ροτέισον από τον Σλούτσκι, αφού ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τη Ζενίτ. Τίποτα το ιδιαίτερο η Τορπέντο (1-3-7, 1-1-5 εκτός με 7-19 γκολ στο πρωτάθλημα) για να μπούμε καν σε σκέψεις για κόντρα. 
147.        ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Υποχωρεί σε απόδοση ο άσος, ο Πανθρακικός δεν ενδιαφέρεται για το θεσμό του κυπέλλου. Άσος, λογικά θα βγει και το χάντικαπ.
148.        ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ
Ο Εργοτέλης έρχεται από καλές εμφανίσεις σε δύσκολα ματς και θα έχει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του, αφού ξεκάθαρος στόχος φέτος είναι η σωτηρία, έχοντας αρχίσει να αποδίδει καλά με τον Δερμιτζάκη. Η Βέροια πραγματοποιεί το καλύτερό ξεκίνημα της ιστορίας της (5-0-2), έχοντας χάσει μόνο από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και είναι σταθερή σε υψηλά σκορ (6/8 over, 5/8 goal-goal). Αμφότερες οι ομάδες είναι σε όμιλο που αφήνει περιθώρια διάκρισης, ωστόσο και οι δύο φαίνονται χαλαρές, ενώ η Βέροια παρατάσσεται με αναπληρωματικούς. Το 2,00 για το over 2,25 στην Bet365δεν περνάει απαρατήρητο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
149.        ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Νο Bet.
150.        ΟΥΦΑ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ
Επικίνδυνη ομάδα η ΟΥΦΑ, όσοι το Σάββατο την κόντραραν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ξέρουν γιατί…0-2-3 μετράει εντός έδρας στο πρωτάθλημα αλλά και 3-1-2 εκτός. 2/2 νίκες με τον Μπόζοβιτς στον πάγκο για τη Λοκομοτίβ πριν το πρόσφατο 1-1 στο ντέρμπι στην έδρα της Σπαρτάκ, δείχνει να κάνει βήματα εμπρός. Δεν μας βγάζει άνεση η φιλοξενούμενη, επομένως ούτε το διπλό στο 2,00.
151.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Κόντρα στις προβλέψεις ο Αστέρας στέκεται αξιοπρεπέστατα και στις τρεις διοργανώσεις που παίρνει μέρος, έχοντας και το ρόστερ και την εμπειρία να κοιτάξει (και φέτος) και το κύπελλο. Η Καλλονή τα πηγαίνει εξαιρετικά για τα δεδομένα της (μόνη στην 4η θέση της βαθμολογίας), αλλά υστερεί σε βάθος πάγκου και αποφάσισε σήμερα να ξεκουράσει πολλούς βασικούς. Στο 1,66 ο άσος στην Bet365, 6-1-0 το ρεκόρ του Αστέρα εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
153.        ΝΙΣ – ΜΕΤΣ
Λιγκ Καπ Γαλλίας, νοκ-άουτ αγώνες, ζευγάρι για μεγάλο under αυτό, το 2-7 της αλλοπρόσαλλης φέτος Νις επί της Γκινγκάμπ δεν μας λέει και πολλά, ήταν από τα τρελά εκείνα ματς που κάθε τελική γινόταν και γκολ. Ψυχολογικά βέβαια οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τη Μετς, που δεν σκόραρε στα τρία τελευταία, το under βρίσκεται πολύ χαμηλά, θα προτιμήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).
154.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Δεν θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός, ακόμα και με τη δεύτερη ομάδα, να κερδίσει τον Πανιώνιο και να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
155.        ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο ΠΑΟΚ αν θέλει να προχωρήσει στο θεσμό είναι αναγκασμένος να κερδίσει τον ΠΑΣ, θα περιμένουμε όμως να δούμε την 11άδα που θα παρατάξει ο Άγγελος Αναστασιάδης πριν κάνουμε καν κουβέντα για το χάντικαπ του “δικεφάλου”.
156.        ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Κύπελλο Ολλανδίας, νοκ-άουτ αγώνας, μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, όποιος ασχοληθεί δεν μπορεί παρά να κοιτάει δεξιά.
157.        ΛΕΙΨΙΑ – ΑΟΥΕ
Καλύτερη ομάδα η Red Bull, αδύναμη παραδοσιακά εκτός έδρας η Άουε, σαφέστατα τον πρώτο λόγο έχει η έδρα.
158.        ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Σε τραγική κατάσταση φέτος η Μόναχο 1860, η Φράιμπουργκ όμως ακόμα ψάχνει το πρώτο τρίποντο της στη Μπουντεσλίγκα (0-5-4), μοναδική νίκη της το 0-2 επί της Τρίερ στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου.
159.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΑΑΡΑΟΥ
Κύπελλο Ελβετίας, φάση των “16”, νοκ-άουτ ματς. Την πρώτη νίκη της με τον Μπάμπελ στον πάγκο ψάχνει η Λουκέρνη, στο πρωτάθλημα όμως  είναι πολύ πίσω και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα δώσει σημασία (και ενέργεια) στο θεσμό. Σκληρό καρύδι η Ααράου (0-5-1 εκτός στο πρωτάθλημα), δεν βρίσκουμε αξία pregame.
160.        ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΤΟΥΝ
Ομάδες για γκολ, η Σεντ Γκάλεν στην έδρα της έχει και σχετική υπεροχή όσον αφορά τον τελικό νικητή.
161.        ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Κύπελλο Αυστρίας, φάση των “16”, αλλόκοτες ομάδες και οι δύο, το Σάββατο παίξαν ξανά στην έδρα της Στουρμ, με τη Ραπίντ να κερδίζει 1-3 σε ένα ισορροπημένο ματς. Μακριά και αγαπημένοι.
162.        ΓΑΝΔΗ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ
1-0-4 μετράει στα πέντε τελευταία η Μπέβερεν, 1-1-4 εκτός έδρας, όμως και η Γάνδη (3-2-1 εντός) δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φάση της, από τέσσερις σερί ισοπαλίες έρχεται, δεν λέει την αλήθεια για της δύο ομάδες το 1,40 του άσου.
163.        ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Παραδοσιακά ομάδα έδρας η Κόρτραϊκ, φέτος εντός μετράει φτωχό 2-1-3 και μετά από τέσσερις νίκες έχασε το Σάββατο με 2-1 στη Βέστερλο. Αν επιστρέψει ο πρώτος σκόρερ της Σαντινί (11 αγ./6 γκολ, είναι αμφίβολος) έχει αξία η στήριξη της απέναντι στην Άντερλεχτ, που παρότι αήττητη εκτός στο πρωτάθλημα έχει φέρει τέσσερα Χ σε έξι εξόδους (2-4-0) ενώ δεν κέρδισε στα τρία τελευταία, με πιο πρόσφατο το 0-2 από τη Σταντάρ. Μια μετριότητα και μισή είναι φέτος όλες οι μεγάλες στο Βέλγιο, καμία δεν μπορεί να πληρώνει μόλις 1,80 εκτός, πόσο μάλλον σε μια έδρα που δεν κέρδισε την τελευταία τριετία.
164.        ΛΟΚΕΡΕΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Κάστρο φέτος το “Ντάγκαμ”, 7-1-1 μετράει σε όλες της διοργανώσεις εκεί η Λόκερεν, χάνοντας μόνο στο πιο πρόσφατο από την Κλαμπ Μπριζ, σε ένα ματς που κρίθηκε ουσιαστικά από την κόκκινη του Γκαλίτσιου στο 70’. 1-2-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Σαρλερουά, στο 1,70 μας κάνει ο άσος.
165.        ΟΣΤΑΝΔΗ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ
Στα δύσκολα δείχνει να κωλώνει η Οστάνδη (1-3-2 εντός) πέντε (0-2-3) ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε με το 2-0 στη Σαρλερουά, η μαχητική Βέστερλο (5-5-2, 2-2-2 εκτός) μπορεί να σταθεί στο “Άλμπερτπαρκ”. Χ2 ή πάσο.
166.        ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις Σερκλ Μπριζ (2-1-3 εντός) και Σταντάρ (3-1-2 εκτός) κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική Ζούλτε Βάρεγκεμ (1-2) και Άντερλεχτ (0-2), θολό το τοπίο πάνω από τη μεταξύ τους αναμέτρηση, το διπλό παίρνει ποντάρισμα αλλά στο παρών σετ δεν βρίσκουμε αξία.
167.        ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Σε μοιρασμένο σετ δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το 0:0 ασιατικό διπλό, αήττητη σε όλες της διοργανώσεις φέτος η Γκλάντμπαχ (7-6-0), η Άιντραχτ όλο και περισσότερο μεταμορφώνεται σε ομάδα του Σάαφ, δηλαδή παντελώς αναξιόπιστη, τρανό παράδειγμα το πρόσφατο 4-5 από τη Στουτγκάρδη (με ανατροπές των ανατροπών).
168.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Εμφανές το προφανές γράφουμε και προχωράμε στο επόμενο.
169.        ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ
Δεν καταλαβαίνει φέτος από κούραση η Βόλφσμπουργκ, έχει βρει χημεία ο Χέκινγκ και η ομάδα ρολλάρει. Προφανές φαβορί ο άσος.
170.        ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Νο Bet.
171.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
14-2-0 η πρόσφατη παράδοση, με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί η Σίτι αλλά έχει το απαιτούμενο βάθος για να καθαρίσει το ματς.
172.        ΣΤΟΟΥΚ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Πριν τέσσερις μέρες στο “Σεντ Μέρις” η Σαουθάμπτον καθάρισε εύκολα τη Στόουκ, ανεβαίνοντας 2η στην Πρέμιερ, ξανά από τις δικιές της ορέξεις εξαρτάται η έκβαση του αγώνα, οι “Potters” μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο δυσκολία στο σκοράρισμα.
173.        ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ
Με δεύτερα λογικά η Τότεναμ, 0-7-3 μετράει στη Τσάμπιονσιπ η Μπράιτον, ου μπλέξεις…
174.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΝΑΠΟΛΙ
Έβγαλε αντίδραση η Νάπολι (2-1-1 εκτός, 4-2-2 συνολικά) κόντρα στη Βερόνα (6-2), σκόραραν όλα τα επιθετικά όπλα της, η Αταλάντα (1-1-2 εντός, 2-1-5 συνολικά) έχε σκοράρει μόλις τρεις φορές σε οκτώ ματς, τις δύο κόντρα στην Κάλιαρι του Τζέμαν. Διπλό.
175.        ΙΝΤΕΡ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
 Άσχημο το ξεκίνημα της Ίντερ στο πρωτάθλημα (3-3-2), έχει αρκετές απουσίες μεταξύ των οποίων ο πρώτος της σκόρερ Οσβάλντο (4 γκολ), έβγαλε μεγάλη δυσκολία στην παραγωγή φάσεων με την Τσεζένα ενώ αυτό θα είναι το τέταρτο της ματς τις τελευταίες δέκα μέρες. Η Σαμπντόρια διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας αλλά και τη χειρότερη επίθεση ανάμεσα στις πρώτες οκτώ ομάδες με αποτέλεσμα να μετράει 6/8 under, κράτησε τη Ρόμα στο μηδέν το Σάββατο επιτρέποντας της ελάχιστες φάσεις και θα παίξει αρκετά κλειστά με στόχο την ισοπαλία. Προβάδισμα στο under που πληρώνει 1,75 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
176.        ΚΑΛΙΑΡΙ – ΜΙΛΑΝ
Κανόνα έχει κάνει τα ροντέο με ομάδες που παίζουν απελευθερωμένα η Κάλιαρι του Ζέμαν που έδειξε και στην Έμπολι τις πλούσιες επιθετικές της αρετές. Βοηθάει στο να δούμε ανοιχτό ματς με πολλές φάσεις και ο αντίπαλος αφού και η Μίλαν παίζει πάντα για τη νίκη και συνήθως δέχεται γκολ. Μονόδρομος δείχνει το GG & over στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
177.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΚΙΕΒΟ
Ούτε στο ντεμπούτο του Μαράν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Κιέβο (1-0-3 εκτός), η Παλέρμο μετά την εντός προγράμματος ήττα στο Τορίνο από τη Γιουβέντους (2-0) ψάχνει για ακόμα μια εξάποντη νίκη στο σπίτι της (1-2-1 ρεκόρ), πάμε με τον άσο, που παίρνει ποντάρισμα.
178.        ΡΟΜΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ
 Τέλος στο αρνητικό σερί (1-2-2) της μιας νίκης στα πέντε τελευταία (σε όλες τις διοργανώσεις) θέλει να βάλει η Ρόμα που κόντρα στη Σαμπντόρια το Σάββατο της έλειψε μόνο το γκολ. Στο Ολίμπικο πάντα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και συνήθως δεν αρκείται στις επαγγελματικές νίκες του 1-0. Πολύ πιθανό να κρατήσει και το μηδέν παθητικό, κάπως έτσι προκύπτει η πρόταση (Young Guns) των σκορ 2-0/3-0/4-0 με κάλυψη στο 1-0 που βγάζουν συνδυαστικά απόδοση 2,04 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
179.        ΤΖΕΝΟΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
 Σκληρό καρύδι η Τζένοα, καθώς για να χάσει πρέπει να κοπιάσει πολύ ο αντίπαλος ενώ εκτός έδρας είναι αήττητη (2-2-0). Δύσκολη έξοδος για τη Γιουβέντους με την προϊστορία πάντως να είναι σύμμαχος της, καλή σκέψη δείχνουν τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στο 1-1 (2,00 μ.ο. στον Stoiximan) αφού αν στραβώσει το ματς για τους φιλοξενούμενους λογικά θα είναι στην ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
180.        ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΡΜΑ
Δεν έδιωξε τον Ντοναντόνι η Πάρμα (1-0-7, 1-0-3 εκτός) παρά το 1-3 από τη Σασσουόλο, 1-2-1 μετράει εντός έδρας η Τορίνο, ζορίζεται επιθετικά αλλά τώρα αγωνίζεται απέναντι στη χειρότερη άμυνα της Σέριε Α’. Άσος.
181.        ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Βήμα προς τα μπρος το 1-1 που απέσπασε η Φιορεντίνα στο Σαν Σίρο (1-1 Μίλαν), το πρόβλημα στο γκολ παραμένει πάντως, κόντρα σε δυσκολοκατάβλητες ομάδες όπως η Ουντινέζε μπορεί να ζοριστεί.
182.        ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΤΒΕΝΤΕ
3-6-1 το ρεκόρ της Τβέντε στο πρωτάθλημα, 1-3-1 μετράει εκτός, την Κυριακή έχασε με 2-1 από την Εξέλσιορ. Το παλεύουν αν μη ντι άλλο οι Ιγκλς, 1Χ με αρκετό από GG.
183.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Πριν 10 μέρες η Χάμιλτον κέρδισε με 3-0 τους “Ντονς”, που θα ψάξουν για εκδίκηση στην έδρα τους. Η κάτοχος του θεσμού Αμπερντίν είναι η δεύτερη καλύτερη μετά τη Σέλτικ ομάδα της χώρας και στο σπίτι της αναπτύσσει μεγάλη δυναμική, ο άσος στέκει στο 2,00+.
184.        ΣΕΛΤΙΚ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ
Ανεβαίνει σιγά-σιγά η Σέλτικ, έχει πλέον τα επιθετικά όπλα να “καθαρίσει” τον εγχώριο ανταγωνισμό, έχει τη στήριξη μας κόντρα στη μέτρια εκτός (0-1-3 με 1-7 γκολ στο πρωτάθλημα) Πάρτικ Θιστλ.
185.        ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Νο Bet.
186.        ΡΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Υποχωρεί το 1Χ, λογική η κίνηση της αγοράς αφού ο Μπιέλσα είναι αναγκασμένος να φρεσκάρει κάπως τη βασική 11άδα του που αγωνίζεται κάθε εβδομάδα για το πρωτάθλημα, το οποίο και έτσι όπως πάει είναι αναγκασμένη να διεκδικήσει. Σε καλό φεγγάρι η Ρεν, κέρδισε 2-0 τη Λιλ το σαββατοκύριακο, αλλά ως γνωστόν τα φεγγάρια της αλλάζουν εύκολα… Ίσως και τα γκολ να έχουν αξία, αλλά θα περιμένουμε πρώτα 11άδες.
187.        ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Κύπελλο Ισπανίας, διπλοί αγώνες, η Σεβίλλη θα ξεκουράσει σίγουρα παίχτες, καλύτερη ομάδα σαφώς από τη Σαμπαντέλ αλλά υπάρχει και ρεβάνς. Πάσο.
188.        ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Πρώτοι προημιτελικοί αγώνες για το Κόπα Σουνταμερικάνα, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αργεντίνικος εμφύλιος, 19-9-0 μετράει στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της η Ρίβερ, σκληρό καρύδι όμως εντός η Εστουδιάντες (5-1-1 στο πρωτάθλημα), δείχνει να ισορροπεί στην ισοπαλία.
189.        ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΣΑΝΤΟΣ
Ημιτελικός κυπέλλου Βραζιλίας, διπλοί αγώνες, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Μια νίκη στα έξι τελευταία (1-2-3) για την πρωτοπόρο του Μπραζιλεϊράο Κρουζέιρο, βγάζει εμφανώς κούραση, η Σάντος (4-4-8 εκτός στο πρωτάθλημα) ψάχνει τη διάκριση αλλά και την έξοδο στο Λιμπερταδόρες μέσω του κυπέλλου, χαμηλά ο άσος, τα πρώτα λεφτά πάνε στο +1 ασιατικό διπλό.
190.        ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Σοβαρότητα βγάζει η Φλαμένκο του Λουσεμπούργκο, που εδώ και καιρό έχει αφοσιωθεί στο κύπελλο, η Ατλέτικο Μινέιρο τρέχει 4-2-0 αήττητο, δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Δεν θα μπλέξουμε. 
191.        ΝΤΑΛΑΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ
Πλέι-οφ στην MLS, μονό παιχνίδι ανάμεσα στην 4η και την 5η της Δύσης. 12-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ του Ντάλας στην κανονική διάρκεια, 3-9-5 ο εκτός έδρας απολογισμός του Βανκούβερ. Θα πάμε με την έδρα, 2,00 πληρώνει ο άσος.
192.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ
Πολύ χαμηλά άνοιξε ο άσος, κοντράρεται στην Ασία, σίγουρα δεν είναι για πέταμα η Σέζαρ Βαγιέχο, υποχωρεί το +1,25 ασιατικό διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου