ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ζώδια Τετάρτης

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να ρυθμίσετε έναν πιο βιώσιμο ρυθμό στην εργασία, γιατί έτσι όπως πάτε σε λίγο καιρό δε θα μπορείτε να ανταπεξέρθετε με τίποτα στις υποχρεώσεις σας. Ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και συνηθίζετε να μην έχετε ωράριο (που σημαίνει ότι μπορεί να δουλεύετε απ' το πρωί μέχρι το βράδυ) βάλτε κάποιο χρονικό όριο να σταματάτε από μια ώρα και μετά οτιδήποτε έχει σχέση με την εργασία σας, ώστε να μπορέσετε να έχετε και προσωπική ζωή που είναι εξίσου σημαντική... Ορισμένες ανασφάλειές σας θα βγουν στην επιφάνεια και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για επιβεβαίωση, προσέξτε όμως γιατί η συνεχής προσπάθεια είσπραξης θαυμασμού και αποδοχής, μπορεί να γίνει αρκετά κουραστική διαδικασία εναποθέτοντας την αυτοεκτίμησή σας στους άλλους κι η πραγματική χαρά που θα πάρετε να είναι ελάχιστη.
 ΤΑΥΡΟΣ
 Αν και έχετε συγκεκριμένους στόχους στο μυαλό σας, σήμερα δεν είναι η μέρα που θα μπείτε σε διαδικασία υλοποίησης, οπότε είναι ευκαιρία να επανεξετάσετε τις συνθήκες που επικρατούν, ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Εκτιμήστε την απλότητα της ζωής, χωρίς να το παρακάνετε και σας γίνει συνήθεια να μην έχετε υψηλές βλέψεις για το μέλλον. Η επιρροή του Ερμή στον αισθηματικό τομέα θα σας δημιουργήσει ορισμένες αμφιβολίες σχετικά με τα συναισθήματα του συντρόφου σας και θα είστε αρκετά αποσυντονισμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι να καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή τη λανθασμένη εντύπωση που θα έχετε.
 ΔΙΔΥΜΟΙ
Επικοινωνιακά θα είστε σήμερα στα φόρτε σας, προσπαθήστε όμως να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας (όσο κι αν θεωρείτε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον), ώστε να καταφέρετε να έχετε πλήρη εικόνα απ' αυτά που πρόκειται να επακολουθήσουν λαμβάνοντας συγκεκριμένες αποφάσεις και μη λειτουργείτε παρορμητικά, γιατί υπάρχει περίπτωση λάθους εκτίμησης που θα σας βάλει σε μπελάδες. Η πίεση που θα νιώσετε απ' την εμμονή του συντρόφου σας με παρελθοντικές σας σχέσεις θα σας προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό και αν δεν καταφέρετε να του κόψετε το τροπάριο από την αρχή, πιθανότατα να φτάσετε στο χωρισμό.
 ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Αν και θα θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, δυστυχώς δε θα έχετε την ενέργεια εξαιτίας ενός λάθους που κάνατε στη δουλειά σας και θα σας τριβελίζει όλη την ώρα το μυαλό. Ξεπεράστε το μια και όλοι μας κάνουμε λάθη και προσπαθήστε να μάθετε κάτι απ' αυτό που θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Όσο και να προσπαθείτε να απομονωθείτε στις σκέψεις σας, θα περιβάλλεστε από πολύ κόσμο και ορισμένοι θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε μια συνάντηση με άτομα από το παρελθόν (π.χ. συμμαθητές, κλπ). Προτού αποφασίσετε να αρνηθείτε ξανασκεφτείτε το, γιατί έπειτα από ένα τέτοιου είδους αντάμωμα, θα μπορέσετε να επανεκτιμήσετε αρκετά πράγματα στη ζωή σας. ΛΕΩΝ
Αρκετά φορτωμένη θα είναι η μέρα σας από πλευράς υποχρεώσεων και θα πρέπει να τα συνδυάσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να προλάβετε να ανταπεξέρθετε και σε επαγγελματικά αλλά και σε ενδοοικογενειακά ζητήματα. Καθώς θα έχετε όμως αρκετή ενέργεια, θα μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας προτού καν αντιληφθείτε τη συσσωρευμένη κούραση που εκ των πραγμάτων θα έχετε. Κάποιες αγορές σε σχέση με το σπίτι και τη θέρμανσή του θα είναι το κύριο μέλημά σας, κάντε όμως εκτενή έρευνα προτού αποφασίσετε τι θα επιλέξετε, καθώς υπάρχουν αρκετά έξυπνες και οικονομικές λύσεις που θα σας λύσουν τα χέρια.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά πεσμένη θα είναι η διάθεσή σας σήμερα εξαιτίας της δύσκολης όψης Σελήνης και Κρόνου, παρ' όλα αυτά όμως θα πρέπει να διατηρήσετε το χαμόγελό σας, καθώς θα είναι ανάγκη να μη δώσετε δικαιώματα στο χώρο της εργασίας, κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την πεσμένη ψυχολογία σας χωρίς να το καταλάβετε, άσχετα αν θα προσποιείστε στην αρχή. Ορισμένα θέματα σε σχέση με το σπίτι, θα σας βοηθήσει ένα άτομο της οικογενείας να τακτοποιηθούν πολύ πιο σύντομα απ' ότι πιστεύατε και θα ξεχάσετε την απελπισία που σας είχε πιάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μη διστάζετε πάντως να ζητάτε τη βοήθεια των δικών σας σε περίπτωση που αισθάνεστε πως δεν τα καταφέρνετε κάπου μόνοι σας και ταλαιπωρείστε αδίκως.
ΖΥΓΟΣ
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και σε περίπτωση που προσπαθήσει να σας πείσει κάποιος να ακολουθήσετε τις δικές του μεθόδους στον τομέα της εργασίας, μην πτοείστε και παραμείνετε σταθεροί στις αρχικές σας θέσεις. Από τη στιγμή που είστε σίγουροι για τις δικές σας πρακτικές, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Η έντονη δυσαρέσκεια ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα πρέπει να σας προβληματίσει και θα σας δημιουργήσει αρκετές ενοχές σε σχέση με τη συμπεριφορά σας απέναντί του. Επανεξετάστε τη στάση σας και πιθανότατα να δείτε πως το δίκιο αυτή τη φορά δεν είναι με το μέρος σας.
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Αρκετά βατή θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς τους Σκορπιούς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, σε σημείο που θα αρχίσετε να βαριέστε. Μην ψάχνετε όλη την ώρα αφορμή να προβληματιστείτε με κάτι και εκτιμήστε τις στιγμές ηρεμίας που βιώνετε καθώς δεν είναι και πολύ συχνό φαινόμενο και το κυριότερο σταματήστε να γκρινιάζετε όλη την ώρα και να νιώθετε μονίμως ανικανοποίητοι. Η συνάντηση με έναν Κριό, θα σας δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση, καθώς θα σας θυμίσει πολύ έντονα μια παρελθοντική σας σχέση. Μη μένετε κολλημένοι στα παλιά, γιατί κατά πάσα πιθανότητα να έχετε καταφέρει να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό εμφάνισης και χαρακτήρα που πάντα ονειρευόσασταν.
 ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποδεχτείτε τις αδυναμίες των άλλων και μην είστε μονίμως επικριτικοί με τους γύρω σας, γιατί κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε ο σπαστικός-ή της ομήγυρης. Καθώς είναι δεδομένο πως οι σχέσεις δεν είναι τέλειες, αν κάτι δε σας αρέσει, βάλτε κι εσείς λίγο το χέρι σας για να το αλλάξετε και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Ορισμένα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν θα σας προκαλέσουν αρκετό εκνευρισμό, κυρίως λόγω της τάσης των μεγαλύτερων ατόμων της οικογενείας να σας βάλουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Μην αφήσετε να εισβάλλουν σε προσωπικά σας θέματα, γιατί μετά δύσκολα θα κόψετε αυτή τη νοοτροπία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Άρη και τον Πλούτωνα να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τον ψυχισμό σας, τα συναισθήματά σας θα είναι αρκετά συγκεχυμένα και θα έχετε την εντύπωση πως είστε εντελώς έξω απ' τα νερά σας. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας και να καταφέρετε να μπείτε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Μια παρεξήγηση είναι πιθανή με ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον και αν δεν έχετε τη διάθεση να τραβήξει μακριά η βαλίτσα και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, δώστε τόπο στην οργή ώστε να εξασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία που είναι τόσο πολύτιμη.
 ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διάφοροι φόβοι και επιθυμίες που θα βγουν στην επιφάνεια θα είναι η κύρια πηγή συναισθημάτων σήμερα κι όσο κι αν θα είστε σε άρνηση να παραδεχτείτε αυτά που αισθάνεστε, ταυτόχρονα θα σας προβληματίσει από πού προέρχονται όλα αυτά. Δε χρειάζεται να το αναλύσετε τόσο πολύ, απλά βιώστε αυτά που νιώθετε και θα σας έρθουν οι απαντήσεις την κατάλληλη στιγμή. 'Ενα νομικό ζήτημα σε σχέση με κληρονομικά θα σας εξοργίσει, καθώς θα διαπιστώσετε την εξαπάτηση ορισμένων συγγενικών σας προσώπων και θα πρέπει να δώσετε σκληρή μάχη για να διεκδικήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία που προσπαθούν να τα βάλουν στο χέρι άλλοι που δεν τα δικαιούνται. ΙΧΘΥΣ
 Η επιρροή του Ποσειδώνα θα σας δημιουργήσει την αίσθηση πως κάτι δε γίνεται σωστά και θα ακολουθήσει μια αβαρία. Μη σας πιάνει απελπισία αδίκως καθώς όλο αυτό θα είναι μόνο στο μυαλό σας και αν είναι να αυθυποβάλλεστε, τουλάχιστον κάντε το ώστε να γίνετε πόλος έλξης θετικών κι όχι αρνητικών γεγονότων. Προσέξτε το θέμα της επικοινωνίας με το σύντροφό σας, ώστε να μην αισθάνεστε αμφότεροι πως υπάρχει κάποιο αδύνατο σημείο στη σχέση σας. Στο χέρι σας είναι να έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, αρκεί να το υπενθυμίσετε στον εαυτό σας και να το επιδιώξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου