ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Σαλέρνο προχώρα, άλλαξε τα όλα!



Ο πρόεδρος της Άρλ
Τρεις αλλαγές προπονητών είχαμε αυτήν την εβδομάδα στις ομάδες της Β΄ Γαλλίας. Για να είμαι ακριβής, δυόμιση …αλλαγές.
Ξεκινάμε από το σημερινό ματς στο Σαμπιονά. Δύο λάθη έκανε στο α΄ ημίχρονο η Τουλούζ στην Μασσαλία, και το πλήρωσε. Είχε δοκάρι για το 0-1. Καλή σε γενικές γραμμές. Με την ίδια ενδεκάδα απόψε. Με καλή παράδοση αλλά και απουσίες ταξίδεψε η Λανς. Προηγήθηκε της Παρί την Παρασκευή, όμως τελικά προδόθηκε ξανά από την άμυνα της. Πέρα από την ήττα, το κοντό της  ρόστερ δεν της επιτρέπει να έχει απουσίες όπως σήμερα. Ο βασικός στόπερ Γκαμπίν είναι τιμωρημένος, το βασικό 6αρι ο Λεμουάν και ο έμπειρος αμυντικός Κανταρί. Επίσης, ο ποιοτικός εξτρέμ Τουγκάρ τραυματίστηκε και μένει εκτός όπως και ο βασικός κίπερ Ρου. Σαν πολλές μαζεύτηκαν. Προβάδισμα ο άσος σε μέτρια απόδοση.
 Ο πρόεδρος της Άρλ
*Ντέρμπι ουραγών το Σατορού – Τουρ. Τα μαύρα τους τα χάλια και οι δύο. Πιο …μαύρα η Τουρ η οποία δεν θα έχει και τον παραιτηθέντα Πανταλόνι στον πάγκο. Συνεχίζει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ντιζό. Μαγική εικόνα το 1-4 για την Σατορού την προηγούμενη εβδομάδα, με τρεις φάσεις δέχτηκε τέσσερα γκολ, σημαντική η επιστροφή του χαφ Σακί. Θα ρισκάρω στον άσο, μικρή κάλυψη στο Χ.
*Aλλαγή προπονητή είχαμε και στην Αζαξιό, όπως αναμενόταν σε περίπτωση ήττας. Ο Μπρακόνι αποχαιρέτησε και ανέλαβε μέχρι νεοτέρας ο κόουτς των τερματοφυλάκων, Ντεμπές. Χωρίς δύο αμυντικούς οι Κορσικανοί. Πισωγύρισμα για την Βαλενσιέν τα δύο τελευταία παιχνίδια της, μία σημαντική απουσία σε άμυνα και μια στα χαφ. Άσος μοιάζει.
*Με τον 3ο τερματοφύλακα θα παίξει στο ΄Ζαν Μπουέν΄ η Κλερμόν, κινείται στην μετριότητα γενικότερα, επιθετικά έχει ποιότητα. Καλές επιστροφές στην Ανζέ, πιο δίκαιη θα ήταν η ισοπαλία στην Χάβρη, όμως έχασε. Τα τελευταία δύο χρόνια βγάζει διπλά εκεί η Κλερμόν. Δίκαιο το @2.00 στον άσο, όμως εκτιμώ ότι αν κερδίσει η Ανζέ θα χρειαστούν δύο γκολ, κρατάω το Over. Κάπου στο 2-1. Αν θέλουμε να ρισκάρουμε σε συνδυαστικό υπάρχει το 1 & Over.
*Ότι και να πεις για την Άρλ είναι λίγο.  Ισοφάρισε σε 1-1 στην Κορσική και μέσα σε λίγα λεπτά το σκορ ήταν 1-3 εις βάρος της, σε ματς που το ήθελε πολύ. Παρελθόν ο Νο1 κόουτς Ιρλέ, συνεχίζει ο  …Νο2 Κρουσέ, ο οποίος ήταν και αυτός από τους δύο που είχε δίπλωμα προπονητικής. Μεγάλη ιστορία…. Ο πρόεδρος Σαλέρνο (φωτό) άλλαξε και τον τεχνικό διευθυντή. Αν χάσει απόψε θα αλλάξει και τον …προπονητή τερματοφυλάκων. Πέντε συνεχόμενες ήττες. Εκτός δύο βασικότατοι μέσοι απόψε. Η Νιόρ ισοφαρίστηκε στις  καθυστερήσεις από την Ορλεάν σε ματς που υπερείχε κυρίως μέχρι το 60΄. Εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά. Τιμωρημένος ο φορ Κονέ. Στο ΠΡΟ-ΠΟ θα έπαιζα 1Χ.
*Αρνείται να χάσει η Μπρέστ. Προηγήθηκε με 2-0 στην δύσκολη έδρα της Λαβάλ, έμεινε τελικά στο 2-2 που μάλλον ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Μέσα ο χαφ Γκρουγί – έξω ο μπακ Μόιμπε. Εντυπωσιάζει φέτος η Γκαζελέκ, έχοντας παίκτες έμπειρους στην κατηγορία, η πραγματικότητα όμως είναι ότι έχει πάρει παραπάνω βαθμούς από ότι αξίζει. Ματς με ρυθμό και γκολ. Over.
*Στο Νιμ – Οσέρ, η φορμαρισμένη του ζευγαριού είναι η φιλοξενούμενη. H Νιμ προέρχεται από εκτός έδρας νίκη (δεν κάνει και κάθε εβδομάδα),  εντός είναι ισχυρή και αήττητη έως τώρα, ενώ έχει και δύο σημαντικές επιστροφές μεσοεπιθετικά. Εκτός ο αναντικατάστατος Ζελαμπί στην άμυνα για την Οσέρ, μια ομάδα όμως που έχει ψυχολογία και ουσία. Πιθανό το αμφίσκορο, θα ρισκάρω και στην ισοπαλία μιας και βλέπω ισορροπημένο ματς.
*Πολύτιμη ισοπαλία πήρε η Ορλέαν στην Νιόρ, ισοφάρισε στο φινάλε όμως μετά το μισάωρο απείλησε αρκετές φορές. Σημαντική η επιστροφή του Πυγιό στα χαφ. Αγνοεί την νίκη από τον Αύγουστο με ρεκόρ(0-3-3). Στο τέλος λύγισε και η Κρετέιγ από την ποιοτικότερη Τρουά, έμεινε στο 1-1, διαθέτει την χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας. Οριακός άσος, μεταξύ 1-0 και 1-1 είμαι, δεν έχω κάτι ξεκάθαρο στο μυαλό μου, πάντως και οι δύο έβγαλαν ζωή στα τελευταία τους ματς.
*Τρομερή ουσία από την Σοσό μέχρι τώρα τα παιχνίδια της. Δύο – τρεις φάσεις στην Σατορού και 4-1 υπέρ της, κάτι παρόμοιο και στα υπόλοιπα τον τελευταίο μήνα. Καλό σύνολο, δένει σιγά –σιγά όμως έχει και μπόλικη ρέντα, σήμερα θα παραταχθεί πλήρης. Εννέα ματς σερί αήττητη η Λαβάλ, όμως τα επτά ήρθαν ισόπαλα. Χωρίς σημαντικές απουσίες και αυτή. Η επιστροφή του Σουνζού δένει ακόμα πιο πολύ την σφιχτή Σοσό, η Λαβάλ από μόνη της είναι ικανή αμυντικά, η λογική δείχνει λίγα γκολ. Δεν βγαίνει άκρη με σημειο.

Δυάδα
Σατορού – Τουρ              1 DNB            @1.75              
Ανζέ – Κλερμόν               1 &Over       @3.70 

Σύστημα
Αζαξιό – Βαλενσιέν                    1     @2.12       
Νιμ – Οσέρ                                  Χ       @3.10      
Άρλ  -Νιόρ                                  1 DNB   @1.75   
Mπρεστ – Γκαζελέκ                   Over   @2.45     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου