ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα της Πέμπτης.




733. ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
Μετά το σοκ της ήττας από τη Ρεάλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η Ούνιξ θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη στον όμιλο απέναντι στη Σάσαρι, που και αυτή ακόμα βρίσκεται στο μηδέν. Πιο πιθανό να κερδίσουν οι Ρώσοι, αποφεύγουμε όμως να μπλέξουμε με το χάντικαπ. Επιλογές τόσο το over 162,5 (για ματς της Σάσαρι μιλάμε), αλλά και τα ειδικά των Τζέρελς και Λόγκαν που μπορούν να βγάλουν το over των πόντων τους, βάσει των προσπαθειών που παίρνουν.
734. ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει η Εφές στη διοργάνωση, περνώντας μάλιστα από μία έδρα (Σαρδηνία) που αρκετοί θα δυσκολευτούν. Απέναντι της η Ζαλγκίρις που έχει ξαφνιάσει ευχάριστα στο ξεκίνημα, μιας και μετά την πολύ καλή της εμφάνιση στη Μαδρίτη την πρώτη αγωνιστική απέναντι στη Ρεάλ, ήρθε το επιβλητικό 97-63 επί της Νίζνι την περασμένη, που έδειξε ότι έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Σκοράρουν πολύ και οι δύο ομάδες και μπορούν να βγάλουν το over 152,5, ενώ και το χάντικαπ των 9,5 πόντων ίσως θεωρείται υψηλό, αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις των Λιθουανών μέχρι τώρα.
735. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Επιστροφή στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα μετά την απρόσμενη για πολλούς ήττα από τη Νεπτούνας. Φυσικά, μπροστά στους 20.000 πιστούς του, τα πάντα γίνονται πιο εύκολα για τους «ερυθρόλευκους» και πάντα δύσκολα για τον εκάστοτε αντίπαλο. Εν προκειμένω η Βαλένθια, που από φαβορί για πρόκριση στο ΤΟΡ-16, έχει ξεκινήσει με 0-2 τη διοργάνωση, χάνοντας μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία την περασμένη εβδομάδα από την γεμάτη προβλήματα Γαλατάσαραϊ. Αν συνυπολογίσουμε τις πιθανές απουσίες των Σάτο και Λούσιτς, το έργο των Ισπανών δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Υπό αυτές τις συνθήκες ο άσος του 1,90 αξίζει πονταρίσματος.
736. ΑΛΜΠΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Αυτοκτόνησε η Άλμπα στη Μάλαγα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κάνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Το τρίποντο του Βασιλειάδη την έριξε στο καναβάτσο και πλέον απέναντι στη Μακάμπι θα αναζητήσει το πρώτο ροζ φύλλο. Οι Ισραηλινοί από την άλλη ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια στη Μόσχα από μία εξαιρετική ΤΣΣΚΑ. Αδικείται η Άλμπα τόσο από το έως τώρα εις βάρος της 0-2, όσο και από το γεγονός ότι δίνεται αουτσάιντερ στο παιχνίδι. Άκρως ικανοποιητικό το 2,15 του άσου, πολύ πιο ενδιαφέρον το ενδεχόμενο της νίκης των Γερμανών από 1-10 πόντους σε απόδοση λίγο πάνω από 3,00.
737. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στο γήπεδο που λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος. Ο κόσμος θα τον αποθεώσει, όπως και πέρσι, αλλά θα προσπαθήσει να σπρώξει και την ομάδα του στη νίκη. 2-0 έχουν οι Τούρκοι με έναν εντυπωσιακό ως τώρα Γκούντελοκ και το 1,75 για να «τριτώσει» το καλό φαντάζει δελεαστικό. Επιλογές επίσης το 3,00 στον ΟΠΑΠ για πρώτο σκόρερ τον Γκούντελοκ (2,40 στον Stoiximan), όπως επίσης και τα ειδικά των Γιάνκοβιτς και Μπογκντάνοβιτς.



738. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ

Το αήττητο σερί της στην Ευρωλίγκα θέλει να διευρύνει η Ρεάλ Μαδρίτης, που υποδέχεται τη Νίζνι. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και εντός παρκέ απέναντι σε μία ομάδα που έρχεται από βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις. Στους 21,5 το χάντικαπ το οποίο μπορεί να το καλύψει η Ρεάλ, αν και είναι όντως πολύ υψηλό. 2-3 εύστοχα σουτ των φιλοξενούμενων στην αρχή του αγώνα ίσως μας δώσουν την ευκαιρία να βρούμε ένα χαμηλότερο χάντικαπ στο live.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου