ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Λήστεψαν την νύφη την ημέρα του γάμου της!


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε νύφη από τις Μοίρες όταν το περασμένο Σάββατο λίγο πριν από το γάμο της κατέβηκε για τις τελευταίες λεπτομέρειες στη κεντρική αγορά των Μοιρών. Κατά τη διάρκεια της βόλτας σταμάτησε σε κεντρικό περίπτερο και καθώς αφέθηκε για λίγο, μέσα σε δευτερόλεπτα επιτήδεια γυναίκα Ρομά κατάφερε να βάλει χέρι στο κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια να γίνει καπνός.
Έλα όμως που  υπολόγιζε χωρίς …τους ξενοδόχους που δεν ήταν άλλοι από την κάμερα του περιπτέρου και τον πεισματάρη γαμπρό. Ο τελευταίος που υπηρετεί σαν ειδικός φρουρός στην Αθήνα το πήρε προσωπικά και αποφάσισε να βάλει τέλος στη δράση της. Πήγε λοιπόν στο περίπτερο και ζήτησε να δει τις εικόνες από την κάμερα που ήταν σε λειτουργία.Κρήτη: Λήστεψαν την νύφη την ημέρα του γάμου της!
Εκεί παρατήρησε καθαρά την στιγμή που η γυναίκα έπαιρνε το τηλέφωνο και με τις περιγραφές της ιδιοκτήτριας μετά από αναζήτηση σε λίγο κατάφερε να φτάσει στα ίχνη της . Η δράστης που περιφερόταν στο παζάρι είχε προλάβει να εξαφανίσει το κινητό από πάνω της, ωστόσο μετά από πιέσεις του αστυνομικού φρουρού η ίδια τον οδήγησε στην παιδική χαρά που βρίσκεται απέναντι από το Ηρώο Μοιρών όπου το είχε κρυμμένο.
Ανακουφισμένος ο γαμπρός παρέλαβε το κινητό της νύφης , ενώ η δράστης τρομοκρατημένη όπως ήταν χάθηκε γρήγορα στα στενά της πόλης . Ωστόσο η ίδια μάλλον θα θυμάται για πολύ καιρό το πάθημα της, που όλοι ευχόμαστε να της γίνει μάθημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου