ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ολυμπιακός: Αλλαγμένος στο Κύπελλο

Ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του παίκτες, με την αποστολή να έχει πολλά νέα ονόματα. Βέβαια, δεν λείπουν και τα μικροπροβλήματα, καθώς ο Αλμπέρτο Μποτία είναι κλινήρης, λόγω εμπύρετου λοίμωξης του αναπνευστικού. Εντός της ημέρας ή την Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο από το θεραπευτήριο Metropolitan. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αντιμετωπίζει ένα μυϊκό σφίξιμο στους οπίσθιους προσαγωγούς αριστερά και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες, προληπτικά και την Τρίτη έκανε θεραπεία.

Ολυμπιακός: Αλλαγμένος στο Κύπελλο

Στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων», το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική. Παράλληλα, δούλεψαν ξεχωριστά επάνω στο κομμάτι «κατοχή και πίεση» προς τον αντίπαλο, ενώ έκαναν και δίτερμα.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σιόβας, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά και νεαροί παίκτες, όπως οι Σάλιακας, Τσιμίκας, Βέργος και Βούρος
Στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο συμμετέχουν οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.
Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης θα γυμναστούν όσοι είναι εκτός αποστολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου