ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Alysha Net την στεναχωρούν οι... οπισθοδρομικοί

Η αγάπη της για τα tatoo δεν της «έσβησε» το πάθος να γίνει μοντέλο.

Αν και είχε ακούσει κάμποσες φορές ότι τα σχέδια που ΄χε «ζωγραφίσει» στο κορμί της θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στην πορεία της, η Alysha Nett είχε αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη της.
Κι όπως είχε πει κι ο Λατίνος ποιητής Βιργίλιος «η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς» – άντε να μαθαίνουμε και κάτι :-) – έτσι κι η Alysha αποφάσισε να το τολμήσει. Οι φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ανέβαιναν» σε ρυθμό... πολυβόλου κι ο δρόμος των ευκαιριών άρχισε ν΄ ανοίγει για το νεαρό μοντέλο. Που φρόντισε πάντως να δείξει ότι εκτός από ομορφιά διαθέτει και μυαλό κι έτσι παράλληλα με το μόντελινγκ άρχισε να «στήνει» τη δική της επιχείρηση με ρούχα, αναγκάζοντας κάμποσους από εκείνους που της είχαν κλείσει την πόρτα τα προηγούμενα χρόνια, τώρα να την... αντιμετωπίζουν με άλλο μάτι.
Και πάλι όμως η sexy Alysha δεν κρύβει ότι αισθάνεται δυσαρεστημένη από τον τρόπο που ορισμένοι την κοιτάζουν, ελέω των tatoo της! Κυρίως διότι όπως σχολιάζει δεν θέλουν να κοιτάξουν «πίσω» απ΄ τα tatoo και να δουν ότι κρύβει μία ισχυρή προσωπικότητα, αλλά συνάμα κι ένα γλυκό κορίτσι...
Οπισθοδρομικοί κορίτσι μου, τι να λέμε τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου