ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Πήραν την … άγουσα για τις Φυλακές εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εμπορίας βρεφών που αποκαλύφτηκε στα Τρίκαλα



Ποιοι προφυλακίζονται και ποιοι αφήνονται ελεύθεροι και με ποιους περιοριστικούς όρους για την πολύκροτη υπόθεση του κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακρίτριας Τρικάλων, αποφασίσθηκαν τα εξής για τους 7 κατηγορούμενους ( 4 Τρικαλινούς και 3 Βούλγαρους) που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη υιοθεσία και της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Για την 49χρονη Δικηγόρο και για τον 48χρονο Συμβολαιογράφο, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ έκαστος.

Για την 45χρονη άνεργη Τρικαλινή φουρνάρισσα και για τον 45χρονο Βούλγαρο «εγκέφαλος» της εγκληματικής ομάδας, αποφασίστηκε η προφυλάκισή τους.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικών εγγυήσεων, αφέθησαν ο 49χρονος εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Τρικάλων, η 29χρονη Βουλγάρα μητέρα του βρέφους και ο 33χρονος Βούλγαρος σύζυγός της.

Οι προφυλακισθέντες οδηγήθηκαν εκ νέου στα Κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, όπου αναμένουν την απόφαση της Εισαγγελέως Ποινών, για το σε ποιο Σωφρονιστικό Κατάστημα της χώρας, θα μεταφερθούν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου