ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης





Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.
242.        ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ
Την Κυριακή για το πρωτάθλημα στην Κέρκυρα οι Φαίακες επικράτησαν με 2-0, ο ΠΑΣ στην έδρα του αναπτύσσει διαφορετική δυναμική (4 σερί άσους δείχνει η προϊστορία), όμως μιλάμε για ματς κυπέλλου, θεσμός που δεν πολυενδιαφέρει καμία από τις δύο ομάδες.
243.        ΛΑΧΤΙ – ΕΛΣΙΝΚΙ
Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, αν και στις αγωνιστικές που απομένουν δύσκολα θα χάσουν τους στόχους τους, που είναι για τη Λάχτι (7-5-2 εντός) η Ευρώπη και για την Ελσίνκι (7-4-2 εκτός) το πρωτάθλημα. Έχουν γκολ τα τελευταία παιχνίδια τους, το Χ είναι μια λύση αν και μπορεί στο τέλος να συμβιβαστούν με το βαθμό.
244.        ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΤΒΕΝΤΕ
2ος γύρος του ολλανδικού κυπέλλου, νοκ – άουτ αγώνες, η Τβέντε θα περάσει…
245.        ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ
Δε κακή φάση η Κάλμαρ (3-2-7 εκτός), έρχεται από τρεις σερί ήττες με 0-8 γκολ, η Νόρκεπινγκ πήρε τον πόντο με γκολ στο 90’ στη δύσκολη έδρα της Ατβίνταμπεργκ, 5-2-5 μετράει εντός, παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ποντάρεται ο άσος, δεν θα μπλέξουμε.
246.        ΧΑΚΕΝ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ
Λογικό φαβορί η Χάκεν (6-5-1 εντός), η Ατβίνταμπεργκ (2-3-7 εκτός) όμως είναι καπάτσα ομάδα, από αυτές που πιάνουν κορόιδο συχνά τους γηπεδούχους (χαρακτηριστικό το περσινό 0-2).
247.        ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ
Μεγάλο ντέρμπι ανόδου, 9-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Λιουνγκσκίλε που συνεχίζει αήττητη από τις 11 Μαΐου, ενώ έχει να δεχθεί γκολ πέντε ματς, 5-1-6 μετράει εκτός η Σούντσβαλ, είμαστε υποχρεωμένοι να παραδεχθούμε ότι ο παράγοντας έδρα παίζει καταλυτικό ρόλο εδώ.
248.        ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΒΑΡΝΑΜΟ
Κοιτάμε αναγκαστικά προς τα γκολ, 11/12 over 2,5 και GG μετράει στις εξόδους της η Βάρναμο (2-5-5), στα τρια τελευταία εντός (6-2-4 ρεκόρ) της η Ντέγκερφορς σκόραρε 4, 4 και 3 γκολ αντίστοιχα. Over.
249.        ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ
Εξάποντο παραμονής, η Χουσκβάρνα (34-2-7 εντός) πήρε το βαθμό στο ντέρμπι ουραγών με την Ασιρίσκα, ισοφαριζόμενη πάντως στο…99’, η Άνγκελχολμς (3-3-6 εκτός) στα τρία τελευταία μετράει 0-11 τέρματα. Πάσο.
250.        ΟΝΤ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08
Ημιτελικός κυπέλλου Νορβηγίας, νοκ – άουτ, τέλος το όνειρο του πρωταθλήματος για την Οντ μετά το 2-0 στη Λίλεστρομ (11-4-0 αήττητο έτρεχε πριν), έχει όμως ευκαιρία για κούπα στο κύπελλο. 8-3-1 μετράει εντός στην Τιπελίγκεν, ομάδα έδρας και η Σάρπσμποργκ (2-4-6 εκτός), με σημείωση ο άσος για το live.
251.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΧΕΤΑΦΕ
Με δύο και τρεις βαθμούς αντίστοιχα μετά από τέσσερις αγωνιστικές καμία δεν εμπνέει.
252.        ΜΠΟΧΟΥΜ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.
Σε καλό φεγγάρι αμφότερες, πρώτη η Μπόχουμ μετά το εντυπωσιακό 1-5 στη Φρανκφούρτη κόντρα στην ΦΣΒ, 3/3 νίκες μετράει εκτός, 3/3 ισοπαλίες στην έδρα της! Τρεις σερί νίκες για τη Φορτούνα, πρώτη εντός το δύσκολο αλλά δίκαιο 3-2 επί της Χάιντενχαϊμ, μακριά από την “Εσπρίτ Αρίνα” έχει απολογισμό 2-1-0. Ομάδες που εκτός έδρας ως τώρα αποδίδουν καλύτερα, οπότε το +0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,90 μοιάζει μεγάλο.
253.        ΛΑΤΣΙΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Πολύ καλή η Λάτσιο στη Γένοβα, έγιναν τα πάντα για να φύγει τελικά χαμένη (1-0). Με τη συχνότητα που βγάζουν φάσεις οι Ρωμαίοι ο άσος του 1,80+ δεν μοιάζει κακός, παρότι η Ουντινέζε (2-0-1) έχει ξεκινήσει αξιοπρεπώς.
254.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Μαχητικότατη η Ουτρέχτη, σοβαρή όμως φέτος η Αϊντχόφεν, δεν δίνει δικαιώματα. Δέκα σερί άσους δείχνει η προϊστορία.
256.        ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Σίγουρα δεν εντυπωσιάζει η Σεντ Ετιέν, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι, όμως και με τα ψέματα έχει ξεκινήσει με 4-1-1 το Σαμπιονά, ενώ στο “Ζοφρουά Γκισάρ” είναι ικανή να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Καλά τα δείγματα της Μπορντό του Σανιόλ (4-1-1 επίσης, 5/6 GG), θα αποφύγουμε πάντως να τη στηρίξουμε σε αυτό.
257.        ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Τρίτη σερί τριάρα για τη Βαλένθια τη Δευτέρα, αυτή τη φορά εκτός έδρας (0-3 τη Χετάφε), θα το παλέψει με μαζική άμυνα η Κόρδοβα, δεν περιμένουμε όμως να καταφέρει και πολλά.
258.        ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα Αργεντινής, δύσκολη έξοδος για την εξαιρετική φέτος Ρίβερ (6-1-0 με 19-3 γκολ), η Άρσεναλ Σαραντί παρότι είναι άθλια εκτός (4/4 ήττες με 2-10 γκολ) στην έδρα της έχει το απόλυτο, με της νίκες της να έρχονται όλες στο γκολ. Δεν μπορούμε να κοντράρουμε τους “μιγιονάριος”, αλλά και το διπλό στο 1,66 μόνο ευκαιρία δεν το λες.
259.        ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΓΚΟΪΑΣ
Σε κακή κατάσταση η Μποταφόγκο, σταμάτησε όμως τη βαθμολογική αιμορραγία (4 σερί ήττες) με το αρκετά τυχερό 1-1 στην έδρα της Κρισιούμα. 5-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της, 2-3-6 με 4-14 γκολ το εκτός της Γκοϊάς, η οποία όμως ξεσπάθωσε στο 6-0 επί της Παλμέιρας. Με φόρα έρχονται οι φιλοξενούμενοι, η αγορά τους κοντράρει πηγαίνοντας στον άσο, εμείς θα απέχουμε.
260.        ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ
Βαριά και ασήκωτη η εξάρα από τη Γκοϊάς για την Παλμέιρας (4-2-5 εντός), έπεσε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι οπαδοί άρχισαν να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Νικήτρια στο ντέρμπι του Σαλβαντόρ η Βιτόρια (2-3-6 εκτός), δεύτερο σερί τρίποντο για την ομάδα του Νέι Φράνκο, κάπου η κόντρα γίνεται θελκτική.
261.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΣΑΝΤΟΣ   
Από δύο μεγάλα διπλά –αμφότερα με σκορ 2-3- έρχεται η Ατλέτικο Μινέιρο, το τελευταίο ήταν και το πιο γλυκό αφού ήρθε με γκολ στο τέλος κόντρα στη μισητή Κρουζέιρο. 6-4-1 μετράει εντός, 2-3-6 εκτός η Σάντος, που πάντως δείχνει καλό πρόσωπο τελευταία, οριακά κρίνονται τα 1,80 του άσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου