ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Βανδαλισμοί σε λύκειο-στολίδι της Ρόδου πριν ακόμα εγκαινιαστεί!




Πριν ακόμα καλά-καλά εγκαινιαστεί, το νέο στολίδι της Ρόδου, το 4ο Λύκειο Ρόδου…“στολίστηκε” με συνθήματα ενώ χρειάστηκε να διευθετηθούν και κάποια λειτουργικά ζητήματα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα δήλωσε, χθες, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Ρόδου κ. Κώστας Στυλιανού, καταρχήν, από την ημέρα που ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά, είχαν συνεννοηθεί με το ΡΟΔΑ να μπει ένα λεωφορείο μαθητικό διότι υπήρχαν πολλά παιδιά από το Ροδίνι, 50 τον αριθμό, όπως και έγινε. Ωστόσο, τα δρομολόγια δεν εκτελούνταν κανονικά και, όπως είπε, προχθές, σχεδόν όλα τα παιδιά από το Ροδίνι περίμεναν στη στάση για αρκετή ώρα.
Ευτυχώς, το θέμα διευθετήθηκε έπειτα από συνεννόηση με τη ΡΟΔΑ όπου οι αρμόδιοι είπαν ότι δεν το γνώριζαν και, έτσι, από προχθές, τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά με άλλο οδηγό και λεωφορείο.
Εν τω μεταξύ, διαπιστώθηκαν ελλείψεις και, μάλιστα, μόλις τις προηγούμενες ημέρες τοποθετήθηκαν πίνακες και λειτουργούν κανονικά οι αίθουσες.
Ωστόσο, εκείνο που απασχόλησε και τον Σύλλογο από την πρώτη στιγμή είναι ότι ήδη έχουν αναγραφεί στους τοίχους συνθήματα και, έτσι, βρήκαν ένα εξειδικευμένο συνεργείο που μπορεί να τα αφαιρέσει δίχως να χρειαστεί βάψιμο και θα δουν πόσο είναι το κόστος.
Πάντως, ο κ. Στυλιανού, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα με τις εγκαταστάσεις του νέου σχολείου, ωστόσο είναι ανάγκη να υπάρχει φύλαξη και, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα από κάποια σχολική επιτροπή να τους παραχωρήσει φύλακες.
Σημειώνεται από την “Ροδιακή” ότι, μέχρι τώρα, έχουν γύρω στους 250 μαθητές και η δυναμικότητα του σχολείου είναι για 400 ενώ πολλά παιδιά θέλουν να έρθουν σ’ αυτό. Πάντως, σταμάτησαν να γίνονται εγγραφές προκειμένου να μην αποδυναμωθούν άλλα σχολικά συγκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου