ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Φρίκη: Εθαψαν ζωντανή 45χρονη στη Θεσσαλονίκη!



Ένα τραγικό ενδεχόμενο ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες, μία 45χρονη γυναίκα θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας.

Οι συγγενείς της ισχυρίζονται πως η γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει και πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο λίγη ώρα μετά την κηδεία της.

Ειδικότερα, η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της πόλης και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Έτσι, οι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό της στις 18:30 το απόγευμα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κηδεία της.

Όμως, όταν αποχώρησαν από το νεκροταφείο, μία παρέα ανηλίκων ανέφεραν πως άκουσαν μία γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια μέσα από τα έγκατα της γης!

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για να ξεκινήσει η διαδικασία της εκταφής. Όπως προέκυψε ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η 45χρονη ξύπνησε από το κώμα αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο!

Οι συγγενείς επιρρίπτουν σαφείς ευθύνες στους γιατρούς του ιατρικού κέντρου και αναμένεται να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου