ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ σε ΔΥΟ ΡΟΜΑ που προσπάθησαν να σκοτώσουν Μητέρα και να τις πάρουν τα ΔΥΟ της ΠΑΙΔΙΑ! (ΦΩΤΟ)


ρομα

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το μεσημέρι, στο Μαρκόπουλο, δύο ημεδαποί ΡΟΜA, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από σχετική καταγγελία, οι συλληφθέντες, μαζί με άλλους ημεδαπούς ΡΟΜΑ και έναν ακόμα αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι αναζητούνται, απογευματινές ώρες του Σαββάτου, εντός καταυλισμού ΡΟΜΑ στην περιοχή Σκοπευτηρίου διέπραξαν αξιόποινες πράξεις, σε βάρος ζευγαριού ΡΟΜΑ.
FVTO
Πιο συγκεκριμένα, απείλησαν και ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας, 24χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, τραυμάτισαν με μεταλλικό αντικείμενο τον 22χρονο ημεδαπό ΡΟΜΑ, σύζυγό της, και επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα δύο ανήλικα τέκνα τους.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες τριών καταυλισμών, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, σε διάφορα σημεία δύο πολεμικά τυφέκια KALASΗNIKOV με τους γεμιστήρες τους και 57 φυσίγγια, τέσσερα πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, κυνηγετική καραμπίνα, επτά φυσίγγια πυροβόλου όπλου και τρία μαχαίρια
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου