ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής



Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.
275.        ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ
Αμφότερες θριαμβεύτριες στην πρεμιέρα, η Ντιναμό κέρδισε με 7-3 τη Ροστόφ, η Σπαρτάκ 0-4 τη Ρουμπίν στο Καζάν. Μοσχοβίτικο ντέρμπι, είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, να σημειωθούν κάπου τα τρία σερί εμφατικά διπλά (0-3/0-4/1-4) της πρόσφατης προϊστορίας (τελευταίος άσος το 2008).
276.        ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Δεν ξεκινά καλά η χρονιά για την Φέγενορντ, η Ντεν Χάαγκ έστω και χαμηλότερης δυναμικότητας είναι πιο δεμένη ομάδα την δεδομένη στιγμή σε μία παραδοσιακά ισχυρή έδρα και αδικείται κατάφωρα από τις αποδόσεις. Υπάρχει μεγάλη αξία στο +0,5 (1Χ) στο 2,00 της Bet365, μια επιλογή που ήδη έχουν τιμήσει οι Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
277.        ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ
Πολύ καλή η εικόνα της Ίνγκολσταντ στην πρεμιέρα, πήρε 1-1 στην έδρα της Σαν Πάουλι, άξιζε τη νίκη. Η νεοφώτιστη Ντάρμσταντ επικράτησε 1-0 της Σαντχάουζεν, σε ένα ματς όμως που κρίθηκε στο πέναλτι-αποβολή που κέρδισε στο 35’. Η “Ίνκολ” πέρσι στην έδρα της δυσκολευόταν ιδιαίτερα, πράγμα που θέλει να αλλάξει φέτος ώστε να πετύχει τους υψηλούς στόχους της, κοιτάμε μόνο προς τα αριστερά, στο 1,90+ τρώγεται ο άσος, αν και τόσο νωρίς στη σεζόν η σοφότερη επιλογή είναι η αναμονή για το live.
278.        ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ
Παραμένει χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν η Γκρασχόπερς (0-1-2 στο πρωτάθλημα), αλλά στο 1-1 με τη Λιλ την Τρίτη έδειξε σημάδια βελτίωσης. Μια από τα ίδια και η Λουκέρνη (0-1-2 στο πρωτάθλημα, εκτός Ευρώπης από τη Σεντ Τζόνστον), κάπου υπερβολικό το να δίνεται φαβορί ο άσος, η Γκρασχόπερς αποδίδει καλύτερα τα τελευταία δύο χρόνια όταν δεν έχει την ταμπέλα του φαβορί. +0,25 ασιατικό διπλό, 0-1-3 δείχνει η προϊστορία την τελευταία διετία.  
279.        ΣΙΟΝ – ΒΑΝΤΟΥΖ
1-2-1 στο ξεκίνημα για τη Σιόν, η νεοφώτιστη Βαντούζ ακόμα δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στις ανάγκες της κατηγορίας (0-1-2). Άσος ναι μεν αλλά, η απόδοση δεν θέλγει ιδιαίτερα.
280.        ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Με 1-2-0 και 2-0-1 ξεκίνησαν το πρωτάθλημα, στο ίδιο ματς στην περσινή αυλαία η Σοντερίσκε στέρησε από τη Μίντιλαντ το Τσάμπιονς Λιγκ (χαρίζοντας σε εμάς πάντως ένα εξαιρετικό ταμείο), κανένας λόγος για να μπλέξουμε.
281.        ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΓΑΝΔΗ
Πριν προλάβει να πανηγυρίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ η Σταντάρ πρέπει να συγκεντρωθεί για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με την πάντα επικίνδυνη Γάνδη και ενώ δεν υπολογίζει σε δύο από τους καλύτερους παίκτες της, τον Καρσελά και τον Μπιά που αθροιστικά έχουν πετύχει τα 4/6 τέρματα της. Άλλος ένας παράγοντας που δεν την ευνοεί είναι και η ενδεχόμενη κούραση από τα συνεχή ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αφού ακόμα δεν έχει ρολάρει. Μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις συγκυρίες η Γάνδη και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, στο 2,00 το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) που επέλεξαν οι Young Guns στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
282.        ΑΓΙΑΞ – ΦΙΤΕΣΕ
Όσο και αν μιλάμε για πρεμιέρα αυτή την στιγμή ο Άγιαξ μοιάζει πολύ πιο έτοιμος από την Φίτεσε που έχασε 2-3 κρίσιμα στελέχη και απογοήτευσε στα φιλικά. Οι κίτρινοι μετρούν 2 σερί νίκες στο Άμστερνταμ αλλά πριν από αυτές είχαν 7 σερί ήττες με 24 γκολ παθητικό, σίγουρα φτωχό το 1,50 του άσου αλλά το χέρι δε πάει ακόμη στο διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
283.        ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Προφανώς ματς για συμπεράσματα το συγκεκριμένο, έχουμε τη γενική εντύπωση ότι οι Ιγκλς θα περάσουν λίγο πιο δύσκολη χρονιά φέτος αλλά αυτό μένει να αποδειχτεί. Μόνο για σκέψεις το 0:0 της Γκρο στο 1,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
284.        ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Πρεμιέρα στην Ολλανδία Β’, το πρωτάθλημα που κανείς δεν πέφτει και που οι πιο παλιοί της στήλης γνωρίζεται πόσο ελάχιστα θα μας απασχολήσει για ακόμα μια χρονιά… Επί του προκειμένου, ολικό λίφτινγκ μετά τον υποβιβασμό για τη Ναϊμέγκεν, χαμηλός κρίνεται ο άσος της κόντρα σε μια ομάδα που πέρυσι είχε εκτός έδρας ρεκόρ 8-2-9.
285.        ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ
Το μεγάλο όνομα της κατηγορίας μαζί με τη Ναϊμέγκεν η Σπάρτα, πέρυσι έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ αλλά δεν κατάφερε να ανέβει, εκ νέου φέτος στόχος η άνοδος, κάτι που όμως ισχύει και για την Ντεν Μπος, που ενισχύθηκε μεταγραφική και ήταν πολύ καλή στα φιλικά. Μόνο για συμπεράσματα προσφέρεται.
286.        ΟΥΡΑΛ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ
Σαφώς πιο έτοιμη λόγω Ευρώπης η Κράσνονταρ (0-0 στην Μόσχα απέναντι στη Λοκομοτίβ στην πρεμιέρα), ποιοτικότερη ομάδα που δικαίως δίνεται φαβορί απέναντι στην Ουράλ, που στην πρεμιέρα ηττήθηκε στο σπίτι της με 2-3 από τη νεοφώτιστη Μορντόβια.
287.        ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΧΑΡΤΣ
Με δυνατό ματς –και φέτος δεν θα είναι λίγα…- ξεκινάει το πρωτάθλημα η Ρέιντζερς, σωστό φαβορί για τον τίτλο της Τσάμπιονσιπ και την απευθείας άνοδο αλλά στα ματς με τις ομάδες του Εδιμβούργου θα δυσκολευτεί, όπως στο πρόσφατο με τη Χιμπέρνιαν για το Τσάλεντζ Καπ.
288.        ΤΡΟΜΣΟ – ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ
5-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της πρωτοπόρου της Αντέκολιγκεν Τρόμσο, έρχεται από τρεις σερί νίκες με τέρματα 10-1, 1-2-6 μετράει εκτός η Τρομσντάλεν ενώ θα αγωνιστεί και χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, το πράγμα πάει από μόνο του στο άσο με χάντικαπ.
289.        ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Δικαιότατο 1-2 με ανατροπή στην έδρα της Έρεμπρο σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Χάλμσταντ (3-4-1 εντός), αντίθετα η Τζουργκάρντεν (3-4-2 εκτός) αδικείται από το 2-2 απέναντι στη Χέλσινγκμποργκ, ματς στο οποίο άξιζε όλους τους βαθμούς. 6/8 και 6/9 τα GG τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ, θα προτιμήσουμε τα γκολ.
290.        ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ
3-4-1 μετράει εντός η Χέλσινγκμποργκ, 1-3-4 εκτός η Νόρκεπινγκ, στο 1,85 ο άσος δεν ικανοποιεί, η Χέλσινγκμποργκ μετά τη διακοπή είναι από μέτρια έως κακή.
291.        ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΛΕΙΨΙΑ
Παρότι βρέθηκε με 0-2 μπροστά στο σκορ και παίχτη παραπάνω στο ημίχρονο του αγώνα της με την Καϊζερσλάουτερν η Μόναχο 1860 κατάφερε να χάσει (3-2), ξεκινώντας έτσι με κατήφεια τη χρονιά. Η Λειψία κόλλησε στο 0-0 κόντρα στην Άαλεν, έδειξε όμως καλά στοιχεία ενώ συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά με πολύ καλές –και ακριβές- για τα δεδομένα της Τσβάιτε Λίγκα επιλογές. Χ2.
292.        ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
Ουσιαστικά στην κόκκινη-πέναλτι του Άχενμπαχ κρίθηκε το ματς της Σαντχάουζεν με τη Ντάρμσταντ (ήττα με 1-0), αντίθετα η Καϊζερσλάουτερν δεν πτοήθηκε από εκείνη που δέχθηκε αυτή και με 10 παίχτες γύρισε το ματς κόντρα στο Μόναχο 1860 από 0-2. Μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε.
293.        ΜΟΛΝΤΕ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Αποκλεισμός-σοκ για τη Μόλντε από τη Ζόρια στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, κυρίως με τον τρόπο που αυτός ήρθε (ήταν καλύτερη, έχασε πέναλτι στο τέλος και στην κόντρα ο παίχτης που αστόχησε σημείωσε αυτογκόλ), πλέον επικεντρώνεται στην κούρσα του τίτλου, την οποία και οδηγεί (+8) τρέχοντας 12-4-0 σερί. 8-1-0 με 25-7 γκολ μετράει εντός, η Στάμπαεκ (2-0-6 εκτός) έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Ρόζενμποργκ (4-1) αλλά δεύτερο σκαλπ μεγάλης πολύ δύσκολα θα πάρει. Άσος στο χάντικαπ, άσος και over (6/9 και 7/8 οι δύο ομάδες αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας).
294.        ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Τσάριτι Σιλντ (έλεος βγήκε αυτό, Charity Shield τελοσπάντων, άλλωστε Community Shield λέγεται τώρα, εμείς Charity το μάθαμε, Charity το αγαπήσαμε…), Γουέμπλεϊ, λαός, γιορτή… Λογικά θα έχει και γκολ, στα του 1Χ2 δεν βρίσκουμε λόγο η Μάντσεστερ Σίτι να είναι τόσο φαβορί, περιμένουμε τη φετινή Άρσεναλ πολύ πιο ανταγωνιστική. 1Χ.
295.        ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΤΟΥΝ
Ομάδες με επιθετικό προφίλ, 3/3 και 3/4 GG μετράνε στο πρωτάθλημα, GG & over.  
296.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Η Αμπερντίν ξεκινά πιο ζεστά λόγω EL και με όπλο την προϊστορία (8-4-3) αλλά η Νταντί Γ. κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα είναι. Για -0,25 στο 1,85 το συζητάμε, για ξερό άσο όχι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
297.        ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Άγνωστο το πως θα εμφανιστεί η Σεντ Τζόνστον στη μετά-Μέι εποχή καθώς χάνει ουκ ολίγα τέρματα (20). Η Ρος Κάουντι θέλει χρόνο να μοντάρει τους 10 παίκτες που έφερε ο Άνταμς, ξεκάθαρα παιχνίδι μόνο για συμπεράσματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
298.        ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ
Δεδομένη η διαφορά ποιότητας, με ψυχολογία από το άνετο 2-0 επί της Καραμπάγκ η Σάλτσμπουργκ, λογικά θα το καθαρίσει από το πρώτο μέρος.
299.        ΒΙΛΕΜ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Πιο έτοιμη και με πιο πλήρη ρόστερ η PSV ακόμη και χωρίς τους Μουντιαλικούς. Η Βίλεμ έχει τρομερά κενά στο ρόστερ και με τέτοια πρεμιέρα δεν μπορεί να περιμένει και πολλά. Μικρό το 1,61 για πρεμιέρα, αναμονή στο live για μία απόδοση του διπλού κοντά στο 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
300.        ΓΟΥΛΒΣ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Πρεμιέρα στην Τσάμπιονσιπ, πολύ δύσκολο σταύρωμα δύο ομάδων που κοιτάνε ψηλά αλλά αποτελούν ερωτηματικά, ειδικά η Νόριτς με τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, θα προχωρήσουμε στο επόμενο.
301.        ΛΥΩΝ – ΡΕΝ
Ανανέωση σε όλα τα επίπεδα και για τις δύο ομάδες, άγνωστο τι εικόνα θα δείξουν φέτος. Μόνο για συμπεράσματα.
302.        ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΧΟΜΠΡΟ
Μεγάλη πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για την Κοπεγχάγη (άφησε έξω τη Ντνιέπρ), στο πρωτάθλημα μετράει 1-2-0, 2-0-1 το ρεκόρ της τσαμπουκαλεμένης νεοφώτιστης Χόμπρο, που έχει προλάβει ήδη να κερδίσει Οντένσε και Μπρόντμπι παρότι αρχικά δινόταν μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Μόνο για κόντρα οι αποδόσεις του άσου.   
303.        ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ
Λίγη στο εντός έδρας 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Κράσνονταρ παρουσιάστηκε η Λοκομοτίβ, το ίδιο και η Άρσεναλ Τούλα στο 0-4 από τη Ζενίτ. Το διπλό είναι τη σημείο που παίρνει τη μερίδα του λέοντος στα πονταρίσματα.
304.        ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΓΚΕΦΛΕ
Ξεβρακώθηκε (0-3) απέναντι στην Αστάνα την Πέμπτη η ΑΪΚ (6-1-2 εντός), πλέον μόνος στόχος το κυνήγι της Μάλμε που οδηγεί την κούρσα στην Αλσβένσκαν, όμως έχει αποδυναμωθεί αρκετά για να κοιτάμε τα 1,30-1,40 της κόντρα στη Γκέφλε του 0-5-3 εκτός. Δεν αποκλείεται οι φιλοξενούμενοι να “κολλήσουν” την επίθεση των πρωτευουσιάνων.
305.        ΜΑΛΜΕ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Το σουηδικό el clasico, 0-1-4 μετράει στα πέντε τελευταία επίσημα η Γκέτεμποργκ (1-6-1 εκτός), έμεινε εκτός Ευρώπης και πλέον εκτός τριάδας στο πρωτάθλημα. Η Μάλμε (5-2-1 εντός) ακόμα πανηγυρίζει την επική πρόκριση επί της Σπάρτα Πράγας που την έφερε μια ανάσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ίσως παρουσιαστεί εξαντλημένη από την υπερπροσπάθεια, όμως  ο αντίπαλος μπορεί να χρησιμεύσει σαν κόκκινο πανί για τους παίχτες της, που αν μη τι άλλο θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι. Σωστό φαβορί ο άσος, οι πρωταθλητές είναι σαφώς καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
306.        ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ
Τέλος το ευρωπαϊκό παραμυθάκι για τη Μπρομαποϊκάρνα με το 4-0 (7-0 συνολικά) στο Τορίνο, ως να δει πώς θα σωθεί, που δεν θα σωθεί αλλά λέμε τώρα… Εξάποντο κόντρα στη Φάλκενμπεργκ, από τα ματς που πέρυσι στην έδρα της καθάριζε (1-4-3 φέτος εντός), 1-2-5 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, σοφότερη όλων η αποχή.
307.        ΓΙΑΡΟ – ΤΟΥΡΚΟΥ
Κόλλησε στο 2-2 κόντρα στην ουραγό Τούρκου η Γιάρο (4-2-4 εντός) και έμεινε πίσω στο κυνήγι της 3ης θέσης. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 1-1-9 εκτός και με ισοπαλίες δεν πρόκειται να σωθούν, περιμένουμε και οι δύο ομάδες να παίξουν για τη νίκη γι αυτό κοιτάμε προς το over.
308.        ΚΟΥΟΠΙΟ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ
Κάπως αδικείται από το 3-1 στο Ροβανιέμι η Κουόπιο (5-2-3 εντός), θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση τώρα όμως η ομάδα από το χωριό του Άη Βασίλη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση για να πάμε στον άσο του 2,00.
309.        ΛΑΧΤΙ – ΒΑΑΣΑ
6-4-1 εντός, 9-5-1 στα τελευταία 15, 1-3 κόντρα στην ίδια αντίπαλο την προηγούμενη αγωνιστική, όλα δείχνουν άσο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
310.        ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΧΟΝΚΑ
Ενδιαφέρον μας για γκολ, αν και το όριο βρίσκεται ψηλά, 7/10 μετράει στην έδρα της η Μάριεχαμν, που ενισχύεται από την επιστροφή του πρώτου σκόρερ της, 1-1 το μεταξύ τους πριν από μια εβδομάδα στην έδρα της Χόνκα (1-2-6 εκτός). Σε δεύτερο πλάνο ο άσος.
311.        ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
2/2 νίκες στο ξεκίνημα η Άντερλεχτ, 2/2 ήττες η Σαρλερουά, λογικά οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν τα σερί τους, θετικά και αρνητικά.
312.        ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΤΑΡΤ
Παραπαίει η –αναμενόμενα μέτρια φέτος- Ρόζενμποργκ (5-1-2 εντός), εκτός Ευρώπης από την Καραμπούκ, στο -13 από την κορυφή στη Νορβηγία, έρχεται από δύο καθαρές ήττες (3-1 Μόλντε, 4-1 Στάμπαεκ) στο πρωτάθλημα. Παντού σκοράρει η Σταρτ (3-1-5 εκτός με 8/9 GG), μπορεί να το κάνει και στο Τρόντχαϊμ.   
313.        ΣΑΝΤΝΕΣ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ
Άλλαξε προπονητή η Σάντνες (2-3-4 εντός) αλλά όχι και συνήθειες, έκτη σερί ήττα το 3-1 από την Οντ, ουραγός και στο -8 από τη σωτηρία, η Λίλεστρομ (2-4-3 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το 4-3 επί της Μπραν, σε μοιρασμένο σετ αναγκαστικά κοιτάμε δεξιά. 
314.        ΣΟΓΚΝΤΑΛ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ
Πέντε ματς χωρίς νίκη η Σόγκνταλ (4-2-3 εντός), πέντε σερί ήττες η Μπόντο Γκλιμτ (2-0-7 εκτός), όχι ότι λέει τίποτα ο άσος του 2,00 αλλά δεν γίνεται να κοιτάξουμε προς το μέρος των φιλοξενούμενων.
315.        ΑΛΤΑ – ΡΑΝΧΑΪΜ
Αμφότερες έρχονται από βαριές και καθαρότατες ήττες, 0-3-4 από την τελευταία νίκη της η Άλτα (4-3-2 εντός), η Ράνχαϊμ δίνεται καθαρό φαβορί αλλά με 4-1-3 εκτός και την εντελώς λάιτ φανέλα της οι αποδόσεις του διπλού δε μας λένε τίποτα.
316.        ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΣΤΡΟΜΕΝ
Νίκες για να καλύψει την απόσταση από τη σωτηρία θέλει η Ουλενσάκερ (2-2-5 εντός), το 1-1 εντός κόντρα στη Χοντ δεν της είπε και πολλά. 2-2-5 μετράει εκτός και η Στρόμεν, τριπλή είναι, και τα στατιστικά των ομάδων δεν βοηθούν για over.
317.        ΧΟΝΕΦΟΣ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ
Σωστά μοιρασμένο στη μέση, ανεβασμένη τελευταία η Χόνεφος (4-1-4 εντός), δεν είναι και τόσο αποτελεσματική μακριά από την έδρα της η Κρίστιανσουντ (2-3-4 ρεκόρ).
318.        ΧΟΝΤ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ
Πούλησε τον πρώτο σκόρερ της η Μπάερουμ (3-1-5 εκτός), μέχρι στιγμής η επίθεση της της χάρισε τους βαθμούς που έχει μαζέψει. Όπως και να ‘χει χαμηλός ο άσος για ομάδα που μετράει στην έδρα της 2-3-4.
---.          XAM KAM – ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ
Τα παράτησε –πλέον και δια στόματος των ανθρώπων της- η Χαμ Καμ, ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν στην 3η κατηγορία. Σκοράρει με ευκολία η Νεστ Σότρα (3-1-5 εκτός), 1,80+ το διπλό, και το over παίζει φυσικά, Νορβηγία Β’ είσαι.
319.        ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ
Ντέρμπι κορυφής, καθαρό φαβορί φυσικά η Χάμαρμπι που όπως πάντα αβαντάρεται από τους μπουκ, 1,85 μια ομάδα με 5-2-2 ρεκόρ εντός δεν θα παίξουμε, παρότι η Σούντσβαλ είναι κυρίως ομάδα έδρας (4-0-5 εκτός). Πιο σώφρων επιλογή τα γκολ.
320.        ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΟΝΤΕΝΣΕ
Κακό ξεκίνημα για τη Μπρόντμπι, έμεινε εκτός Ευρώπης με συνολικό σκορ 5-0 από την Κλαμπ Μπριζ, την περασμένη Κυριακή έχασε με 2-0 από τη νεοφώτιστη Χόμπρο. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής και η Οντένσε (0-1-2), πάμε παρακάτω.
321.        ΠΟΥΜΑΣ – ΑΤΛΑΣ
Δεν πατάει καλά η Πούμας που μετά το διπλό της πρεμιέρας έχει γνωρίσει δύο ήττες, τους επτά πόντους (2-1-0) έφτασε ήδη η ανανεωμένη Άτλας που μπορεί να φύγει αλώβητη από την Κολίμα, +0,25 διπλό.
322.        ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΒΙΚΙΝΓΚ
Και ξαφνικά η Χάουγκεσουντ (3-3-3 εντός) αναστήθηκε, μετρώντας 3-1-0 με 9-1 γκολ στα τελευταία και βγαίνοντας έτσι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Βίκινγκ (4-4-1 εκτός) έρχεται από βαθμό σε ματς που είχε χαμένο (από 2-5 στο 68’ ισοφάρισε σε 5-5 απέναντι στη Βαλερένγκα), ε καλή κατάσταση δεν τη λες αλλά είναι τρομερά αποτελεσματική εκτός. Μοιρασμένο πλέον το σετ, θα πάμε με την αλληλεξουδετέρωση.
323.        ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Τέλος η Ευρώπη από νωρίς για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ (θύμα έκπληξης κόντρα στη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, συνολικό σκορ 4-7), αντίθετα η Κλαμπ Μπριζ καθάρισε στεγνά (5-0 συνολικό σκορ) τη Μπρόντμπι και συνεχίζει.2/2 νίκες στο πρωτάθλημα, και αυτές μηδέν παθητικό, για την ομάδα του Πρεντόμ, το διπλό έχει προβάδισμα.
324.        ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Άμεση επιστροφή στα σαλόνια για την Ιντεπεντιέντε ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της, έφερε καλό τεχνικό ενώ θετικό βγαίνει το ισοζύγιο μετά τις μεταγραφές, δύσκολη σεζόν έρχεται για τη Ραφαέλα, έχασε πολλούς βασικούς και ξεκινά ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Προβάδισμα στον άσο καθώς το γήπεδο θα βράζει από ενθουσιασμό μετά την επιστροφή της Ιντεπεντιέντε εκεί που ανήκει, δεν παύει να είναι πρεμιέρα όμως.
325.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
Κεκλεισμένων των θυρών. Δεύτερη σερί εύκολη ήττα απέναντι σε πιο δυνατό αντίπαλο για την Ατλέτικο που οπισθοχώρησε στη μέση της κατάταξης, εντός έχει 3-2-2. Δεν μπορεί να βρει όρεξη για μπάλα η Μποταφόγκο που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και οι παίκτες είναι για πολλούς μήνες απλήρωτοι, μπροστά στον κόσμο της τα ξεχνάει, εκτός όμως όχι (1-1-6, 6/8 NG και under). H Aτλέτικο είναι σε κακό φεγγάρι ενώ τέτοιο εκτός έδρας ρεκόρ δεν αρμόζει στην ποιότητα της Μποταφόγκο, με ρίσκο στο +0,25 διπλό.
326.        ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΓΚΡΕΜΙΟ
Κλάσικο μίσους, στη μέση χωρισμένο το Πόρτο Αλέγκρε. Τρεις σερί νίκες για την Ίντερ που είναι δεύτερη στο -4 από την Κρουζέιρο, σοβαρή ομάδα που είναι πανίσχυρη στην έδρα της (6-0-1, 13-5 γκολ). Μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά για την Γκρέμιο (1-3-3) που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Εκτός έχει 2-2-3 με 5/7 NG και άλλα τόσα under, ντεμπούτο στον πάγκο της για τον Σκολάρι που έγραψε ιστορία στη θητεία του στην ομάδα στα μέσα των '90s. Πολύ σφιχτό ματς αναμένεται (8/10 under εσχάτως στη συγκεκριμένη έδρα για το πρωτάθλημα), παίζονται τα σκοράκια του άσου (1-0/2-0/2-1/1-1).
327.        ΣΑΝΤΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Κλάσικο της περιοχής του Σάο Πάολο. Δεν τα κατάφερε η Σάντος στην έδρα της Ιντερνασιονάλ και έμεινε στο -4 από την τετράδα, στηρίζεται στην άμυνα της η οποία έχει δεχθεί μόλις επτά γκολ σε 13 ματς, εντός έχει 3-3-1 με 5/7 under και ισάριθμα NG. Ένα γκολ λιγότερο έχει δεχθεί η Κορίνθιανς, έχει χάσει μόλις ένα ματς αλλά κολλάει συχνά στις ισοπαλίες (6-6-1), ειδικά εκτός έδρας (2-4-0, 5/6 under). Αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες άμυνες της κατηγορίας, under 2.
328.        ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ
Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Φλαμένγκο, η νίκη στο ντεμπούτο Λουσεμπούργκο ήταν πυροτέχνημα και άμεσα επέστρεψε στις ήττες (1-0-4 εσχάτως) παραμένοντας στην τελευταία θέση, ότι κάνει είναι εντός πάντως 2-3-2 με 5/7 under. Πρώτη ήττα μετά από έξι ματς για τη Σπορτ (4-2-0), προβλημάτισε όμως πολύ με την απόδοση της καθώς αν και διαθέτει από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας δέχθηκε τρία γκολ από τη Φιγκεϊρένσε που είχε σκοράρει πέντε στις προηγούμενες εννιά αγωνιστικές. Εκτός έχει 2-2-3 με 5/7 under και άλλα τόσα NG. Aστεία η απόδοση του άσου προκαλεί για κόντρα (+0,75), όμως η εικόνα της Σπορτ στο τελευταίο δεν μας εμπνέει.
329.        ΜΟΝΑΚΟ – ΛΟΡΙΑΝ
Σίγουρα πιο αποδυναμωμένη θα παρουσιαστεί με τα τωρινά δεδομένα η Μονακό όμως διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα να μπει με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχοντας και τον Φαλκάο πάλι στις επάλξεις. Τη Λοριάν συνηθίζει να την κερδίζει παραδοσιακά κάθε φορά που την υποδέχεται (7-1-0), προτιμότερη επιλογή από τον φτηνό άσο δείχνουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1/3-0 που βγάζουν συνδυαστικά 1,91 απόδοση στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
330.        ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ
Η Κόλο Κόλο μετά την άσχημη εμφάνιση της πρεμιέρας απάντησε με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις και άνετες νίκες φτάνοντας τους επτά βαθμούς, εντός έδρας της αρέσει να παίζει γρήγορα και επιθετικά. Αυτοκτονία για την Ο' Χίγκινς, προηγήθηκε με 2-0 ενώ έχασε και σωρεία ευκαιριών όμως έμεινε στο Χ με την Κονσεπσιόν φτάνοντας τους τέσσερις πόντους και είναι αποφασισμένη για μια καλή εμφάνιση. Θα έχει γκολ το ματς, over.
331.        ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΡΙΟ ΑΒΕ
Σούπερ Καπ, πιο έτοιμη λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η Ρίο Άβε, ίσως ζορίσει λίγο παραπάνω τη Μπενφίκα, στο τέλος όμως οι “αετοί” θα βρουν τον τρόπο να φτάσουν στην πρώτη κούπα της σεζόν.
332.        ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ
Η νίκη της πρεμιέρας αποδείχτηκε φούσκα για την Κομπρελόα καθώς ακολούθησαν δύο ήττες με το κλίμα να γίνεται εκρηκτικό, προπονητής και διοίκηση είναι στα μαχαίρια. Πολύ τυχερή η Κονσεπσιόν στην έδρα της Ο' Χίγκινς, πήρε το δεύτερο βαθμό της σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς. Οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση λογικά ενώ εντός είναι ισχυροί, το κλίμα στο στρατόπεδο τους όμως μας βάζει φρένο.
333.        ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ
Πρώτη καλή εμφάνιση και πρώτος βαθμός για την Κομπρεσάλ, στόχος στην ισχυρή της έδρα είναι να σπάσει το ρόδι παίρνοντας το τρίποντο. Απότομη προσγείωση για την Ουατσιπάτο, μετά από δύο νίκες με εξαιρετική παρουσία ακολούθησε το στραπάτσο (1-3) με την Κόλο Κόλο και καλείται τώρα να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα για να διατηρήσει τη ψυχολογία της. Σημαντικό ματς για αμφότερες, θα πάμε με το under.
334.        ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ
Καλές μεταγραφές έκανε η Μπόκα όμως στα φιλικά ήταν μέτρια ενώ αποκλείστηκε στο κύπελλο από ομάδα δεύτερης κατηγορίας, μέτρια η περσινή σεζόν για τη Νιούελς, έφερε όμως τρεις παίκτες από το πάνω ράφι (Σκόκο, Φερνάντες, Ουστάρι) και αναμένεται πιο ανταγωνιστική. Πάσο.
335.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Στο -5 από την τετράδα η Ατλέτικο Μινέιρο, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη με την Παραναένσε γλιτώνοντας στο 93' ένα βαθμό στην έδρα της Σαπεκοένσε αν και ήταν καλύτερη συνολικά. Ψάχνει ένα ντεμαράζ, στην έδρα της έχει 3-3-1 ρεκόρ άσχημο για τα δεδομένα της. Ούτε με την Μπαΐα ήρθε η πρώτη νίκη της Παλμέιρας με τον Γκαρέκα στον πάγκο για το πρωτάθλημα, τρέχει ρεκόρ 0-2-5 αν και στο ίδιο διάστημα πήρε δύο νίκες για το κύπελλο, χάρη στην αδυναμία των τελευταίων ομάδων κρατιέται στο +3 από τη ζώνη. Η Ατλέτικο είναι σίγουρα το φαβορί αλλά λόγω απόδοσης δεν σκεφτόμαστε καν τον άσο, η Παλμέιρας θα πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα σύντομα αλλά δεν είναι η έδρα στην οποία θα τη στηρίζαμε εύκολα.
336.        ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ
Η Σάο Πάολο έπαιζε μόνη της απέναντι στην Κρισιούμα αλλά κατάφερε να μείνει στο 1-1, δεν μπορεί να καθαρίσει τα ματς που είναι καλύτερη και παραμένει στο -4 από την τετράδα ενώ εντός έχει 3-3-1. Δεύτερη σερί νίκη για τη Βιτόρια, τα κατάφερε σε δύο πολύ δύσκολα ματς και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης μετά από καιρό. Εκτός σκοράρει με συνέπεια και αυτός είναι ο λόγος που έχει 2-3-2 με 5/7 GG. Ασταθής η Σάο Πάολο, θα πάμε με ρίσκο στο GG.
337.        ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ
Κλάσικο της περιφέρειας Σάντα Καταρίνα. Χωρίς να εντυπωσιάζει η Σαπεκοένσε γνωρίζει ακριβώς τα όρια της και παίζει πάντα όσο μπορεί, κάτι που της βγαίνει καθώς έχει ξεφύγει στο +4 από τη ζώνη ενώ εντός έχει 3-2-2 με 4/6 under. Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με 3-0 για τη Φιγκεϊρένσε απέναντι στη δυσκολοκατάβλητη Σπορτ, έπιασε τις Μπαΐα και Φλαμένγκο στην τελευταία θέση. Εκτός έχει πάρει 7/10 πόντους της (2-1-4) με 6/7 της ταξίδια να είναι NG. Θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ, Χ2 για τους φιλοξενούμενους.
338.        ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ
Ρεπό είχε την προηγούμενη βδομάδα η Λεόνες λόγω Γουαδαλαχάρα, πήρε το χρόνο που χρειαζόταν για να δουλέψει στις αδυναμίες καθώς ξεκίνησε με 2/2 ήττες όντας επιθετικά ανύπαρκτη. Περίεργα πράγματα για την Τολούκα, είναι από τις ισχυρότερες ομάδες όμως δεν κατάφερε να κερδίσει στα δύο πρώτα ματς αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, απέναντι στην Πούμας δέχθηκε η ίδια την κόκκινη αλλά πήρε το πρώτο της τρίποντο. Άγνωστο το τι εικόνα θα βγάλουν οι γηπεδούχοι μετά από δύο βδομάδες, ακόμα να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την Τολούκα με τα τερτίπια της, πάσο.
339.        ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ- ΑΡΙΚΑ
Σε κατάσταση αποσύνθεσης η Μπαρνετσέα, μετράει τρεις ήττες όλες με ισάριθμα τέρματα παθητικό με τον πρόεδρο να δηλώνει ότι η σωτηρία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για την ομάδα. Πολύ θετικό το πρόσωπο που βγάζει η Αρίκα στην έδρα της, πήρε το πρώτο της φετινό τρίποντο και πάτησε τους τέσσερις βαθμούς όμως στο μοναδικό της εκτός ήταν πολύ νωθρή. Πάσο, απαράδεκτη η απόδοση του διπλού όμως δεν μπορούμε να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.
340.        ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ
Τέσσερα σερί Χ το Βανκούβερ (4-4-2 εντός με 8/10 over 2,5 και GG), 6-2-0 τρέχει το Κάνσας (7-0-4 εκτός) που οδηγεί τη συνολική βαθμολογία, τα τελευταία έξι παιχνίδια του έληξαν με γκολ εκατέρωθεν. Μοιρασμένο στη μέση το σετ, ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στο διπλό, το GG είναι η βασική μας επιλογή.
341.        ΣΙΚΑΓΟ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
10/11 GG μετράει στην έδρα του Σικάγο (1-8-2 ρεκόρ), από επτά σερί έρχεται η Νέα Υόρκη (2-6-4 εκτός), από 1-1 ξεκινάει…
342.        ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Στην ίδια πόλη αλλά όχι στη φυσική της έδρα η Χιμνάσια που προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά όμως δεν ενισχύθηκε απλά κάλυψε τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά τη φυγή 2-3 βασικών της. Αποδυναμωμένη πρωταθλήτρια Ρίβερ, έχασε τον τεχνικό της, δύο βασικούς ενώ ίσως έπονται και άλλοι αστέρες της, τραυματίας ο καλός φορ Καβενάγκι (8 γκολ). Καμία δεν μπαίνει με ψυχολογία στην πρεμιέρα, θα είναι ευχαριστημένες με το βαθμό.
343.        ΣΙΑΤΛ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ
Δεύτερη ήττα με μηδέν ενεργητικό το 1-0 στο Σαν Χοσέ για το Σιάτλ (7-0-3 εντός με 7/10 over 2,5), βγάζει πρόβλημα στην επίθεση και κόντρα στην αναπτερωμένη από τις πρόσφατες μεταγραφές άμυνα του Χιούστον ίσως δυσκολευτεί ξανά. Υποχωρεί ραγδαία το ασιατικό των φιλοξενούμενων, αυτή την ώρα το +1 πληρώνει 2,00, δεν θα διαφωνήσουμε αλλά και το χέρι δεν πάει εύκολα σε μια ομάδα με 1-1-8 ρεκόρ εκτός…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου