ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Απίστευτα όργια με πρωταγωνιστές Βρετανούς τουρίστες στη Ρόδο (φωτογραφίες)



Απίστευτα όργια με πρωταγωνιστές Βρετανούς τουρίστες στη Ρόδο (φωτογραφίες)
Έκαναν σεξ στην παραλία μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων beachbar της περιοχής.
Απίστευτα είναι τα όσα εκτυλίχθησαν κατά τη διάρκεια beach party σε παραλία της Ρόδου με πρωταγωνιστές… για ακόμη μία φορά Βρετανούς τουρίστες.
Λίγο το ποτό… λίγο η πανσέληνος τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχό με ένα ζευγάρι Βρετανών να υποκύπτει τελικά στο ασυγκράτητο πάθος του μπροστά στα μάτια των θαμώνων.
Οι Άγγλοι τουρίστες, παραδομένοι πλήρως στην ατμόσφαιρα του ξέφρενου πάρτι αγνόησαν μέχρι και την ύπαρξη των παπαράτσι και απολάμβαναν τον έρωτα τους κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι που σε συνδυασμό με το ολόθερμο νερό της θάλασσας έβγαινε ένα απίστευτο και μοναδικό πλάνο ερωτικής ταινίας που σίγουρα θα ζήλευε και ο Σειρηνάκης.
Οι νεαροί αψηφώντας τα δεκάδες βλέμματα που ήταν στραμμένα επάνω τους αλλά και τους άνδρες ασφαλείας έκαναν sex στην ακροθαλασσιά.
Μάλιστα σύμφωνα με το ifmedia οι άνδρες ασφαλείας του καταστήματος απέφυγαν διακριτικά να εμπλακούν και να διακόψουν το ζευγάρι.
Για την ιστορία το πάρτι που διοργανώθηκε για… καλό σκοπό, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κλεόβουλου, είχε τεράστια επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου