ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Έσφαξε τα παιδιά και τη γυναίκα του για να μην πέσουν στα χέρια των τοκογλύφων! (Φωτογραφίες)



Έσφαξε τα παιδιά και τη γυναίκα του για να μην πέσουν στα χέρια των τοκογλύφων! (Φωτογραφίες)
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γαλλία από τις αποτρόπαιες ενέργειες ενός 38χρονου Ρουμάνου, ονόματι Φλορίν Σεμπαστιάν Μπαλάν.

Ο 38χρονος, διέμενε στη Γαλλία με τη σύζυγό του αλλά και τα δύο παιδιά του. Ωστόσο, εξαιτίας του μεγάλου πάθους του με το τζόγο έβλεπε καθημερινά το χρέος του νοικοκυριού να αυξάνεται καθημερινά.

Αρκετές φορές, ο Μπαλάν είχε δανειστεί χρήματα από τοκογλύφους προκειμένου να τέρψει την επιθυμία του για το τζόγο. Όταν ξεκίνησαν οι απειλές, τόσο προς το πρόσωπο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο. Όμως, οι τοκογλύφοι πίεζαν ασφυκτικά και ισχυρίζονταν πως θα βλάψουν τη γυναίκα και τα παιδιά του 38χρονου.

Υπό το βάρος των απειλών, πήρε την απόφαση να απαλλάξει την οικογένειά του από το μαρτύριο. Αντί να ειδοποιήσει τις Αρχές, πήρε ένα μαχαίρι και έσφαξε τα δύο του παιδιά, ηλικίας πέντε ετών και 18 μηνών, όπως επίσης και την 36χρονη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα.

Όταν ολοκλήρωσε το έργο του, ο 38χρονος άνδρας εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία, στο Παρίσι, και εξαφανίστηκε. Λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισαν οι άνδρες της Αστυνομίας. Αμέσως, ομολόγησε τις πράξεις του ισχυριζόμενος πως σκότωσε την οικογένειά του για να μην πέσουν στα χέρια των τοκογλύφων.

Όπως είπε στις Αρχές, αυτή ήταν η μοναδική λύση για να τους σώσει από τα βασανιστήρια που τους περίμεναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου