ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η νύχτα των τροχαίων στην Κρήτη - Νεκρός ένας 43χρονος, σοβαρά τραυματίας 32χρονος



Θανατηφόρο τροχαίο αργά χθες το βράδυ στο Ηράκλειο, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 43χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στην Εθνική οδό Ηρακλείου-Χανίων στο ύψος του Γιόφυρο.
Νεκρός μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε ο 43χρονος άνδρας και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο  μεταξύ, άλλο ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Νικολάου όταν μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 35χρονος άνδρας συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό  τραυματισμό του 35χρονου.
Αν και αρχικά ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω των σοβαρών τραυμάτων που φέρει και σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Αγ. Νικολάου
Το τρίτο τροχαίο συνέβη συνέβη στο ΒΟΑΚ στο ύψος του Καλού Χωριού όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός μιας μηχανής εξετράπη της πορείας του.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  έσπευσε αμέσως στο σημείο και  μετέφερε τον άτυχο οδηγό στο νοσοκομείο.
Τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου