ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ουκρανικό έγκλημα σε οποιαδήποτε περίπτωση η κατάρριψη του Boeing

  

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters, ένας από τους ηγέτες των ρωσόφωνων του Ντονέτσκ διέψευσε ότι Αλεξάντερ Κοντακόβσκι, διοικητής του τάγματος του Βοστόκ τονίζει ότι οι ρωσόφωνοι του Ντονέτσκ δεν διαθέτουν επιχειρησιακούς BUK αν και ιχύει αυτό που πρώτο έχει γράψει το defenenet.gr: Είχαν καταλάβει μία βάση αλλά δεν ήταν επιχειρησιακοί, καθώς δεν υπήρχαν πληρώματα εκπαιδευμένα για να χρησιμοποιήσουν ένα σύστημα ιδιαίτερα πολύπλοκο...
 
«Γνωρίζω ότι μια συστοιχία Βuk ήρθε από το Λουχάνσκ» είπε ο Αλεξάντερ Κοντακόβσκι, διοικητής του τάγματος του Βοστόκ στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ.
 
Αναφέρει μάλιστα ότι η Ουκρανία 'εστειλε στον θάνατο την πτήση ΜΗ-17. Να σημειώσουμε ότι ο ισχυρισμός της παγίδευσης είναι αρκετά πιθανός με βάση και τα στοιχεία που αποδέσμευσε το ρωσικό υπουργείο άμυνας περί πτήσεων μαχητικών SU-25 στο ίχνος πτήσης του μοιραίου αεροσκάφους.
 
Οι Ουκρανοί «γνώριζαν την ύπαρξη του συγκεκριμένου Buk υπήρχε. Προκάλεσαν τους αυτονομιστές να το χρησιμοποιήσουν εξαπολύοντας αεροπορικές επιδρομές τη στιγμή που το αεροπλάνο περνούσε από την περιοχή» είπε.
 
Αν αυτό αληθεύει σημαίνει ότι η ουκρανική πλευρά εγκλημάτισε έστειλε ένα πολιτικό αεροσκάφος στην περιοχή και δεν το είχαν προειδοποιήσει για την ύπαρξη νέου τύπου ισχυρότερα αντιαεροπορικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου