ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Αδειασε Σάντος και τον έβγαλε ψεύτη ο Σαρρής



Αδειασε Σάντος και τον έβγαλε ψεύτη ο Σαρρής
Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα;
Τη δική του εκδοχή για το άκομψο «αντίο» του Σάντος στην Εθνική έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής αδειάζοντας κανονικότατα τον Πορτογάλο, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι η ομοσπονδία του είχε βγάλει τα εισιτήρια για να αναχωρήσει αμέσως μετά τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα σε περίπτωση αποκλεισμού. 
Κατά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής από Βραζιλία ο Σαρρής τόνισε πως ήταν επιλογή του ίδιου του Σάντος να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά να αποχωρήσει το βράδυ του αποκλεισμού, την ώρα που ο, πρώην πλέον ομοσπονδιακός τεχνικός όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει το αντίθετο, ότι δηλαδή οι άνθρωποι της ΕΠΟ είχαν κλείσει από πριν τα εισιτήρια φέρνοντάς τον προ τετελεσμένων γεγονότων. 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο επικεφαλής της ΕΠΟ: 
«Είναι συγκινητική η παρουσία του κόσμου. Έστω και ο αποκλεισμός μας με τον τρόπο που ήρθε, έδειξε πως έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Οσο για τον Σάντος, ήταν δική του επιλογή. Το ίδιο είχε συμβεί και μετά το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, είχε κλείσει δηλαδή εισιτήρια. Εγώ το πληροφορήθηκα μόνο όταν τον είδα να αποχαιρετά τους παίκτες στα αποδυτήρια.
Θα ήταν ευπρόσδεκτος αν άλλαζε γνώμη και ήταν σήμερα μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου