ΜΠΑΡΑ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης



Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.
113.        ΣΙΡΑΚ - ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ
 Η Σαχτέρ Καραγκάντι πέρσι βρέθηκε μια ανάσα πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κατέληξε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπου μεταξύ άλλων αντιμετώπισε και τον ΠΑΟΚ. Συγκριτικά με εκείνη την πορεία δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές και η ομάδα είναι σχεδόν η ίδια. Στην Αρμενία για να αντιμετωπίσουν τη Σιράκ ταξιδεύουν οι Καζάκοι κι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, με το διπλό που πληρώνει 2,37 στον Stoiximan να είναι από τις υψηλότερες τιμές που βρίσκουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
---.          ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ – ΚΟΥΚΕΣΙ
Καζακστάν VS Αλβανία, σε φουλ ρυθμούς και με δυνατή εγχώρια σεζόν οι γηπεδούχοι, “βουτάει” η απόδοση του άσου.
---.          ΠΙΟΥΝΙΚ ΕΡΕΒΑΝ – ΑΣΤΑΝΑ
Αρμενία VS Καζακστάν, και εδώ οι Καζάκοι έχουν τον πρώτο λόγο λόγω ρυθμού και ποιότητας. Το διπλό από 2,20 έχει φτάσει στο 1,80+.
114.        ΒΕΡΙΣ - ΛΙΤΕΚΣ ΛΟΒΕΤΣ
Μολδαβία VS Βουλγαρία, ό,τι πρέπει για ομορφιές…
115.        ΜΠΑΝΓΚΑ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ
Σχεδόν παντελώς άπειρη από ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Μπάνγκα της Λιθουανίας, η φετινή είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει στην Ευρώπη και δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση (0-1-4 σε πέντε ματς με γκολ 1-7). Πολύ ανώτερη και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα η Σλίγκο, που θα δώσει και δεύτερο ματς με νέο προπονητή, ενώ μετράει 6-0-2 στα οκτώ τελευταία της εκτός έδρας ματς. Προς τα δεξιά κοιτάμε, 2,17 πληρώνει το διπλό στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
---.          ΓΚΑΜΠΑΛΑ – ΣΙΡΟΚΙ
Εδώ έχει γίνει το μεγάλο κόλπο της ημέρας, από 3,50 ο άσος έχει πέσει στο 1,80+, είναι πολλά τα λεφτά της Γκαμπάλα (Αζέροι γαρ…), η Βόσνιοι της Σιρόκι έχουν εμπειρία από διεθνείς αγώνες αλλά τίποτα άλλο στα υπέρ τους. Όσοι πρόλαβαν τον Κύριο είδαν, οι υπόλοιποι θα στηθούμε στο live περιμένοντας να δούμε αν και στο 1,80-2,00 ο άσος θα είναι ευκαιρία.
---.          ΤΑΡΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ – ΤΡΟΜΣΟ
Ο λόγος που το διπλό βρίσκεται max στο 1,10 είναι ότι η Τάρτου αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Εσθονίας…Nuff Said.
116.        ΣΙΛΛΑΜΑΕ ΚΑΛΕΒ – ΧΟΝΚΑ
Εσθονία VS Φινλανδία, φαβορί κυρίως λόγω λίγκας το διπλό, δεν θα μπλέξουμε pregame.
---.          ΤΣΕΛΙΚ – ΚΟΠΕΡ
Μαυροβούνιο VS Σλοβενία, όχι στη φυσική έδρα της Τσέλικ, το διπλό της Κόπερ υποχωρεί αφού δείχνει να βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ενώ και το over έχει κάνει μεγάλη βουτιά. Με μεγάλο αστερίσκο για το live.
---.          ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ – ΦΟΥΓΚΛΑΦΙΟΡΝΤΟΥΡ
Φινλανδία VS Νήσοι Φερόες, σε μέτρια κατάσταση αμφότερες στα φετινά πρωταθλήματα τους, χωρίς αυτό να λέει κάτι, το 1,10 του άσου είναι ενδεικτικό.
117.        ΒΑΑΣΑ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ
Η Βάασα είναι πολύ πιο άνετη βαθμολογικά για να διεκδικήσει κάτι καλό φέτος στην Ευρώπη και είναι σε φουλ αγωνιστική δράση, ενώ ξέσπασε στο πιο πρόσφατο ματς της με 4-0 επί της Μιλικόσκι. Αντίθετα, τα πιτσιρίκια της Μπρομαποϊκάρνα βρέθηκαν στην Ευρώπη πέρσι μέσω του Fair Play και παλεύουν και φέτος για την αποφυγή του υποβιβασμού (1-2-9 το ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα με πέντε σερί ήττες). Επιπλέον, οι Σουηδοί έρχονται και από ένα μήνα απραξίας και ο άσος στο 2,87 (Stoiximan) δεν μπορεί να αγνοηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
118.        ΕΣΠΟΡ. ΣΑΝΤΑ ΚΟΛΟΜΑ - ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΣΚ.
Ανδόρα VS ΦΥΡΟΜ, όπως είναι λογικό το διπλό μοιάζει ακλόνητο.
---.          ΤΟΥΡΝΟΒΟ – ΤΖΙΧΟΥΡΑ
ΠΓΔΜ κόντρα σε Γεωργία είναι το παιχνίδι, αμφότερες οι ομάδες διανύουν τη δεύτερη ευρωπαϊκή τους χρονιά και δεν είναι ακόμα έτοιμες αγωνιστικά, αφού βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Η Τούρνοβο πέρσι παρέμεινε αήττητη εντός έδρας με Σούντουβα (2-2) και Χάιντουκ (1-1) και αποκλείστηκε πολύ δύσκολα από τη δεύτερη. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς για την Τσιχούρα όσο δείχνουν οι αποδόσεις, στο 1,70 προσφέρεται το 1Χ στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
---.          ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΣ
Βουλγαρία VS Σαν Μαρίνο και αν ο άσος μοιάζει τσιμέντο εμείς περιμένουμε να δούμε αν η Μπότεφ των πολλών οικονομικών προβλημάτων δοκιμάσει να κάνει καμία “ομορφιά”, από αυτές για τις οποίες φημίζονται οι βαλκανικές ομάδες στους πρώτους προκριματικούς γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων…
119.        ΣΙΟΝΙ ΜΠΟΛΝΙΣΙ – ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ
Τόσο οι Γεωργιανοί της Σιόνι όσο και οι Αλβανοί της Φλαμουρτάρι έχουν αρκετή εμπειρία στα ρόστερ τους, ωστόσο κοινό τους χαρακτηριστικό είναι και το ότι αμφότερες είναι ανέτοιμες αγωνιστικά και δίνουν το πρώτο επίσημο ματς μετά τα μέσα Μαΐου. Αρκετά ισορροπημένο το ματς βάσει αποδόσεων, βάσει δηλώσεων καμία από τις δύο δεν γνωρίζει την άλλη και είναι πιθανό να δούμε ένα παιχνίδι υπομονής τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Για δύο ομάδες όπως αυτές σε ματς στις αρχές Ιουλίου, το under δείχνει υψηλό στο 1,85 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
120.        ΤΙΡΑΣΠΟΛ - ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ
Από τα πιο ισορροπημένα ματς που συναντάμε στο πρόγραμμα, ο άσος άνοιξε στο 2,20 κι ανέβηκε στο 2,80. Η Τιρασπόλ από τη Μολδαβία έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, η Ίντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) είναι πλέον αρκετά έμπειρη στην Ευρώπη, εκεί όπου το αγαπημένο της αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία (4-6-4 συνολικά, 2-4-2 εκτός έδρας), ταξίδεψε όμως ουσιαστικά χωρίς επιθετικούς. Πρώτο σημείο δείχνει το Χ στο 3,25 του Stoiximan, με το 1-1 να φαντάζει το πιο πιθανό σκορ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
---.          ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΓΙΕΛΓΚΑΒΑ
 Νορβηγία VS Λετονία, δύσκολα θα αμφισβητηθεί η ανωτερότητα της Ρόζενμποργκ.
---.          ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΦΟΛΑ ΕΣ
Σουηδία VS Λουξεμβούργο, αλλιώς Λιοντάρια VS Χριστιανοί…
---.          ΒΑΝΤΟΥΖ – ΚΟΛΕΤΖ ΓΙΟΥΡΟΠΑ
Λιχτενστάιν VS Γιβραλτάρ και πριν απορήσετε γιατί ο άσος πληρώνει μόλις 1,10 η Βαντούζ φέτος πήρε την άνοδο για την 1η κατηγορία της Ελβετίας…
121.        ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ - ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΛΑΪΠΕΝΤ
Όπως και οι περισσότερες ομάδες της Λιθουανίας έτσι και η Ατλάντας χαρακτηρίζεται για την ευκολία και ευχέρεια της στο σκοράρισμα. 2,1 γκολ κατά μέσο όρο σκοράρει στα 19 ματς πρωταθλήματος που έδωσε ενώ και στα προηγούμενα της ευρωπαϊκά παιχνίδια στη διοργάνωση επιβεβαίωσε 7/8 over με 4,5 γκολ μ.ο. Μπορεί να συμμετέχει και η Ντιφερτάνζ για να δούμε ένα παιχνίδι πλούσιο σε γκολ, στο 2,05 προσφέρει το over η Bet365, πιθανό και το 1,80 για αμφίσκορο στον Stoiximan ενώ ο συνδυασμός (over 2,5 & GG) πληρώνει 2,35. Διαβάστε περισσότερα εδώ
---.          ΜΠΡΟΟΥΤΟΝ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ
Ουαλία VS Νορβηγία, τη Χάουγκεσουντ την ξέρουμε αλλά η κακή χρονιά που πραγματοποιεί μας αποτρέπει από το χαμηλό (1,50+) διπλό.
122.        ΤΟΡΣΑΒΝ Β36 – ΛΙΝΦΙΛΝΤ
Ν. Φερόες VS Β. Ιρλανδία, φαβορί του 2,10 το διπλό, αλλά και ο βαθμός δεν θα κακοπέσει της Λίνφιλντ, που πριν από δύο  χρόνια στο ίδιο γήπεδο πήρε 0-0.
---.          ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ – ΝΤΑΟΥΓΚΑΒΑ
Ν. Φερόες VS Λετονία, προς το 1Χ προσανατολίζεται η αγορά, αλλά για να ποντάρει κανείς στους ψαράδες χρειάζεται μεγάλη καρδιά…
---.          ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΥΛΙΑ
Σερβία VS Ανδόρα, πρωτάρα στην Ευρώπη η Τσουκαρίτσκι αλλά η Σεντ Τζούλια είναι η πλέον κατάλληλη παρτενέρ για ξεκίνημα με το δεξί.
---.          ΡΟΥΝΤΑΡ ΒΕΛΕΝΙΕ – ΛΑΤΣΙ
Σλοβενία VS Αλβανία, όχι στη φυσική έδρα της Ρούνταρ, στο 1,20-1,30 ο άσος, πάμε παρακάτω…
---.          ΣΠΛΙΤ – ΜΙΚΑ ΑΣΤΑΡΑΚ
Κροατία VS Αρμενία, και εδώ στις ίδιες τιμές ο άσος των Κροατών, και εδώ δεν υπάρχει κάποιο pregame στοίχημα που να κεντρίζει το ενδιαφέρον.
---.          ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ
Μάλτα VS Σλοβακία, όχι στη φυσική έδρα της Χιμπέρνιανς, προφανώς κοιτάμε προς τα δεξιά, αν και αμφότερες ομάδες ακόμα δεν βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.
---.          ΝΤΙΟΣΓΚΙΟΡΙ – ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ
Ουγγαρία VS Μάλτα, λογικά πολλά με λίγα.
---.          ΦΟΛΓΚΟΡΕ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ
Σαν Μαρίνο VS Μαυροβούνιο, καλή προπόνηση για τους παίχτες της Μπουντούτσνοστ.
127.        ΝΤΕΡΙ - ΑΜΠΕΡΙΣΤΓΟΥΪΘ ΤΑΟΥΝ
Ιρλανδία VS Ουαλία, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, δεκτός ο άσος στο 1,50.
---.          ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΝΤΑΟΥΓΚΑΒΑ ΡΙΓΑ
Η μεγαλύτερη ομάδα από κάθε άποψη (ρόστερ/χρήματα/πρωτάθλημα/φανέλα) του 1ου προκριματικού γύρου είναι σίγουρα η Αμπερντίν, έρχεται από εξαιρετική σεζόν και με την ίδια συνταγή κοιτάει θέλει φέτος να αντέξει και στην Ευρώπη, η φτωχή Νταουγκάβα της φτωχής Λετονίας δεν έχει καν λόγο εδώ.
---.          ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ – ΕΚΡΑΝΑΣ
Β. Ιρλανδία VS Λιθουανία, για κόντρα είναι το χαμηλό διπλό που από 1,80 πήγε 2,20, η Εκράνας δεν γεμίζει το μάτι ως τώρα στο εγχώριο πρωτάθλημα.
128.        ΣΤΙΑΡΝΑΝ ΓΚΑΡΝΤΑΜΠΑΕΡ – ΜΠΑΝΓΚΟΡ
Ισλανδία VS Ουαλία, σε ρυθμό η Στιάρναν αφού το πρωτάθλημα της χώρας βρίσκεται σε εξέλιξη, στο 1,50 ο άσος δεν λέει και πολλά αλλά μπαίνει με αστερίσκο για το live.
129.        ΦΡΑΜ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ - ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ
Ισλανδία VS Εσθονία, μέσω κυπέλλου –μετά από μια κακή χρονιά- βρέθηκε η Φραμ στην Ευρώπη, πιο έμπειρη ομάδα η Νόμε Κάλιου, αμφότερες σε πρωταθλήματα σε εξέλιξη, πάμε με το Χ2 που υποχωρεί μάλιστα σε απόδοση.
---.          ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΓΚΛΕΝΑΒΟΝ
Ισλανδία VS Βόρεια Ιρλανδία, πολύ πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη   οι γηπεδούχοι (το 2002 η τελευταία συμμετοχή της Γκλέναβον σε διεθνείς διοργανώσεις), λογικά χαμηλά ο άσος.                                
---.          ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ – ΛΟΒΤΣΕΝ
Βοσνία VS Μαυροβούνιο, όχι στη φυσική έδρα της Ζελέζνιτσαρ, η γηπεδούχος όμως υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα και της δίνουμε τον πρώτο λόγο.                    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου