ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής



Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.


177. ΟΥΡΑΒΑ-ΚΑΣΙΜΑ
Aπλά ανώτερη ως ομάδα η Ουράβα, στο +4 από τη δεύτερη, έκανε περίπατο στην Τοκουσίμα (0-2) διατηρώντας την εστία της ανέπαφη για έβδομο σερί ματς, ενώ εντός (6-1-1) μετράει έξι σερί νίκες, οι πέντε με 1-0. Τέταρτη η Κασίμα, έπαιξε μονότερμα την Ομίγια όμως έμεινε στο 2-2, εκτός των πάει καλά πάντως (5-1-2, 17-7 γκολ). Η Ουράβα θα μπορέσει λογικά να κρατήσει χαμηλά το ρυθμό και να πάρει τη νίκη.
178. ΣΙΜΙΖΟΥ-ΚΑΣΙΒΑ
Παραπαίει η Σιμίζου (2-1-4 εντός), συμπλήρωσε επτά χωρίς νίκη (0-2-5) και έφτασε στο +1 από τον υποβιβασμό έχοντας χάσει με κατεβασμένα τα χέρια από την Γκάμπα (4-0) που δεν μπορεί να σκοράρει. Το πάλεψε στην έδρα της Χιροσίμα η Κασίβα αλλά στο τέλος κατέρρευσε (5-2), έμεινε έτσι αρκετά πίσω από την τριάδα ενώ εκτός (2-2-3) μετράει τρεις σερί αποτυχίες. Γεμάτα σκορ έχουν τα μεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα, από σημείο θα απέχουμε.
179. ΤΟΚΥΟ-ΣΕΝΤΑΪ
Με την εξαιρετική της αμυντικής λειτουργία η Τόκυο πήρε διπλό στη Νιιγκάτα και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, 9/10 τελευταία της ήταν under. Στο +3 από τη ζώνη η Σεντάι αν και είναι επτά ματς αήττητη (4-3-0), στο προηγούμενο τρεις φορές προηγήθηκε αλλά ισάριθμες ισοφαρίστηκε. Εκτός έχει 3-1-4 αν και έχει σκοράρει μόνο 4 γκολ, 6/8 ήταν under, 8/8 NG. Under στο 1,80.
180. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ
Η Βίσελ σκόραρε όπως πάντα εκτός παίρνοντας 1-1 στη Γιοκοχάμα, έχει 4-3-1 εντός και είναι στο -5 από την τριάδα. Δεν σκοράρει εύκολα φέτος η Γκάμπα όμως βρήκε ευκαιρία να ξεσπάσει επικρατώντας με 4-0 της Σιμίζου και ξεφεύγοντας στο +4 από τη ζώνη, εκτός έχει 2-2-4. 1 DNB στο 1,90, από κοντά και το over.
181. ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΝΙΙΓΚΑΤΑ
Σε μεγάλη φόρμα η Καβασάκι, πήρε τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη και ανέβηκε τρίτη στο -5 από την κορυφή, εντός έχει 4-2-2 με 5/8 GG και over. Δεύτερη σερί ήττα για τη Νιιγκάτα, σκοράρει με μεγάλη δυσκολία αλλά είναι σταθερή πίσω και μετράει τέσσερα συνεχόμενα under. Έχει πάρει φόρα η Καβασάκι, άσος.
182. ΝΑΓΚΟΓΙΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ
Τρίτη σερί ισοπαλία, έκτο συνεχόμενο GG για τη Ναγκόγια που έχει υλικό αλλά παραμένει πολύ χαμηλά, λογικό με εντός έδρας ρεκόρ 1-1-6 (7/8 οver, 8/8 NG). Στη μέση της κατάταξης η Γιοκοχάμα, μετά τη διακοπή έχει 3/3 GG ενώ εκτός είναι πολύ δυσκολοκατάβλητη (3-3-2, 8-5 γκολ). Πάντα έχουν γκολ τα ματς των γηπεδούχων, ανοίχτηκαν και οι φιλοξενούμενοι μετά τη διακοπή, GG.
183. ΟΜΙΓΙΑ-ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ
Μετά το 3-3 από 0-3 με τη Χιροσίμα η Ομίγια έδειξε ψυχή και στην έδρα της Κασίμα κλέβοντας το βαθμό (2-2) αν και πέρασε δύσκολες στιγμές, παραμένει προτελευταία πάντως. Κολακευτικό το 0-2 από την Ουράβα για την Τοκουσίμα, είναι εξαιρετικά αδύναμη (1-2-13, 4-36 γκολ) και σπάνια σκοράρει. Αν δεν κερδίσει η Ομίγια αυτή την ομάδα μετά από δύο αποτελέσματα ψυχολογίας δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία, άσος.
184. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ-ΤΟΣΟΥ
Σε άσχημο φεγγάρι η Τσερέζο, έχει μια νίκη στα τελευταία 12 (1-6-5) ενώ οι εντός έδρας αναμετρήσεις δεν είναι το φόρτε της (1-4-3). Αν και έπαιξε αρκετά καλά η Τοσού δεν τα κατάφερε εντός με τη Χιροσίμα και ηττήθηκε 0-1, βλέποντας την να μειώνει στο -1 και την Ουράβα να ξεφεύγει στο +4. Πέντε σερί διπλά εκτός, 6-0-2 το ρεκόρ της με 12-6 γκολ. Μπορεί να μείνει αήττητη η Τοσού.
185. ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ
Επιστροφή στις νίκες για την πέμπτη Χιροσίμα, το έκανε με στυλ (5-2) απέναντι στη Κασίβα παίζοντας εξαιρετικά, 4-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της. Εντός επικίνδυνης ζώνης η Κοφού, εκτός έδρας έχει πρόβλημα (1-2-4) έχοντας σκοράρει μόνο σε 1/5 τελευταία. Τίμια τα 1,80+ του άσου.
188. ΒΑΝΤΟΥΖ-ΖΥΡΙΧΗ
Η νεοφώτιστη Βαντούζ μπήκε από νωρίς στα βαθιά, έχοντας ήδη παίξει πέντε επίσημα ματς και την Πέμπτη γνώρισε τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας χάσει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Ζυρίχη μετά από χρόνια ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2/2 νίκες και ταξιδεύει με αυτοπεποίθηση και αυξημένη ψυχολογία. Το διπλό άνοιξε στο 2,80 κι έχει πέσει στο 2,40, οι Young Guns πρόλαβαν το 0:0 ασιατικό διπλό στο 1,875 πριν πέσει στο 1,725 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
189. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΑΑΡΑΟΥ
Θετικές εντυπώσεις άφησε η Γιουνγκ Μπόις παίζοντας επιθετικά και ισοφαρίζοντας δύο φορές τη Σεν Γκάλεν, είχε πολλά προβλήματα όμως αμυντικά λόγω απουσιών που συνεχίζουν. Από φέτος επιστρέφει σε πλαστικό χλοοτάπητα. Με τρεις βαθμούς έβγαλε η Ααράου τα δύο κολλητά εντός που είχε, στο τελευταίο επικράτησε με 1-0 της Σιόν σε ένα κακό ματς. Έχει μερικές απουσίες ενώ εκτός δεν τα πάει καλά, άσος για τους καλύτερους γηπεδούχους.
190. ΜΑΛΙΝ-ΓΚΕΝΚ
Δύσκολη η περσινή σεζόν για τη Μαλίν, σώθηκε με το ζόρι όμως φέτος με νέο προπονητή και αρκετές καλές μεταγραφές μπορεί να σωθεί εύκολα πλησιάζοντας το πρώτο μισό. Με όνειρα ξεκίνησε η σεζόν για την Γκενκ και όντως τους πρώτους μήνες πήγαινε εξαιρετικά, στη συνέχεια κόντρες ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητή και κόσμο χάλασαν το κλίμα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Ευρώπης. Αποδυναμώθηκε μεταγραφικά, ίσως έπεται συνέχεια. Με άλλη ψυχολογία η Μαλίν, μπορεί τουλάχιστον να μη χάσει, άλλωστε έχει 4-2-1 εντός με την Γκενκ τα τελευταία χρόνια, σε εποχές που οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι.
191. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ-ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ
Άντεξε στην έδρα της Ρανχάιμ η Σάντεφιορντ και παρέμεινε πρώτη όντας 14 ματς αήττητη (8-6-0), εντός σπάνια δέχεται γκολ (5-2-1, 9-3 γκολ, 6/8 under και NG). Mε το αριστερό μετά τη διακοπή η Νεστ Σότρα, διατηρεί πάντως μια απόσταση σχετικής ασφάλειας από τον υποβιβασμό (+6) ενώ εκτός έδρας παίζει ανοιχτά (3-1-4, 6/8 GG και over). Δεν κερδίζει εύκολα η Σάντεφιορντ, θα το αφήσουμε.
192. ΜΙΑΛΜΠΙ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Πριν λίγες μέρες οι δύο ομάδες έπαιξαν στην έδρα της Γκέτεμποργκ και το ματς έληξε 3-1, με τη Μιάλμπι να έχει και νέο τεχνικό στον πάγκο της. Η Γκέτεμποργκ ηττήθηκε μεσοβδόμαδα 0-1 από την Γκιορ αλλά προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και περιμένουμε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, όπου έχει ρεκόρ 1-6-0 εκτός έδρας! Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν συχνά φέτος, η Μιάλμπι έχει βρει δίχτυα στα 12/15 παιχνίδια της, με τα 10/15 να είναι goal-goal, στο 1,75 το διπλό, ανεβαίνει όμως στο 3,75 αν συνδυαστεί με το goal-goal (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
193. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ
Παραμένει τελευταία η Μπρομαποϊκάρνα που στο τελευταίο πρωταθλήματος έμπαζε από παντού, έπαιζε την Πέμπτη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. 1-3-3 εντός, είναι στο -8 από τη σωτηρία και στο -5 από τα μπαράζ. Ξέφυγε αρκετά από την ουρά η Ατβίνταμπεργκ επικρατώντας της σημερινής της αντιπάλου με 3-2, εκτός δεν πατάει καλά (0-2-5, 5-16 γκολ). Λογικά και αυτό θα είναι GG, πολύ ανοιχτό το προ βδομάδας ματς τους.
194. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΣΤΑΡΤ
Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης η Χάουγκεσουντ (2-2-3 εντός), την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία στην έδρα της Οντ όμως την Πέμπτη αποκλείστηκε από τη Σαράγιεβο στο Γιουρόπα. Τρίτη σερί νίκη, τέταρτη στα τελευταία πέντε (4-0-1) για τη Σταρτ που έχει ξεφύγει από την ουρά και πλέον παίζει άνετα, εκτός έχει 3-1-4. Από 7/8 2-3 γκολ μετράνε εντός και εντός αντίστοιχα, θα πάμε με το λογικό εύρος τερμάτων.
195. ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ
Σοβαρή και κυνική η Βασιλεία πέρασε από την έδρα της Ααράου πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 1-2, απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής ο φορ Κακιτάνι, επιστρέφει ο ηγέτης Στρέλερ, πρόσθεσε εμπειρία και προσωπικότητα στην άμυνα με το Σάμουελ. Τρία επίσημα ματς φέτος για τη Λουκέρνη, ισάριθμα 1-1 με τελευταίο αυτό απέναντι στη Σεντ Τζόνσον από την οποία αποκλείστηκε στα πέναλτι την Πέμπτη. Κουρασμένοι οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα αντέξουν στην έδρα της σοβαρής στο πρώτο ματς Βασιλείας.
196. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Θετικότατο ξεκίνημα για την Γκρόντιγκ που στο 93' έχασε το διπλό στην έδρα της Αούστρια, την Πέμπτη παρά την ύποπτη ήττα της από τη Τσουκαρίτσκι προκρίθηκε λόγω του 0-4 στη Σερβία. Δεν ήταν καλή η Στουρμ στην πρεμιέρα αν και θα μπορούσε να μη χάσει από την Άλταχ, αποδυναμώθηκε και άλλο χάνοντας ένα καλό εξτρέμ. Προβάδισμα στην έδρα, από κοντά και το GG.
197. ΡΑΝΤΕΡΣ -ΧΟΜΠΡΟ
Η Ράντερς πέρασε δύσκολες στιγμές στην έδρα της Έσμπιεργκ αλλά έκλεψε τη νίκη (0-1), συνεχίζει χωρίς τρεις βασικούς λόγω τραυματισμού. Εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ματς της Χόμπρο στην πρώτη κατηγορία, πήρε άξια το διπλό στην Οντένσε με 1-2 και έδειξε έτοιμη. Πιθανή ισοπαλία.
198. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ -ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ
Η ΑΪΚ έρχεται από πολύ βαριά (και ντροπιαστική) ήττα από τη νεοφώτιστη αλλά ανεβασμένη Φάλκενμπεργκ και ψάχνει απάντηση για το 4-1, έχοντας και επιστροφές παικτών αλλά και ψυχολογία μετά τη μεσοβδόμαδα πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Δώδεκα σερί over μετράνε οι γηπεδούχοι που σπάνια δεν φέρνουν αμφίσκορα, αλλά και πέντε σερί άσους σε συνδυασμό με over, στο 2,12 στον Stoiximan βρίσκουμε τον συνδυασμό 1 & over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
199. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ
Απομακρύνθηκε πολύ από την κορυφή (-12 με ματς λιγότερο) μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές η Έλφσμποργκ (0-2-2), πήρε όμως πρόκριση επί της Ίντερ Μπακού στα πέναλτι με διπλό 0-1, μετά την αντίστοιχη ήττα εντός έδρας. Στο γήπεδό της στο πρωτάθλημα μετράει 5-1-1. Μετά το 3-5 από την Τζουργκάρντεν, η Νόρκεπινγκ απάντησε με το 4-2 επί της Έλφσμποργκ και ανέβηκε ξανά βαθμολογικά. Εκτός έδρας μετράει 1-3-3 και σκοράρει δύσκολα (6-12 τα γκολ). Κούραση και αμυντική αστάθεια στους γηπεδούχους και ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος (1,55), σε ίδια απόδοση είναι και το over (έτσι έληξαν τα 9/11 τελευταία των φιλοξενούμενων).
200. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ-ΕΡΕΜΠΡΟ
Μία νίκη στα έξι τελευταία έχει η Χέλσινγκμποργκ (1-3-2), 10/15 συνολικά under και 5/7 εντός έδρας (3-3-1 ρεκόρ). Οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού η Έρεμπρο (1-2-4 εκτός έδρας), χωρίς να έχει νίκη στα εννιά τελευταία (0-4-5). Δεν είναι για 1,66 η φετινή Χέλσινγκμποργκ, πολύ υψηλό το Χ στο 3,75.
201. ΒΑΑΣΑ-ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
Ανεβασμένη (3-1-0 στα τέσσερα τελευταία) και αξιόπιστη εντός έδρας η Βάασα (5-1-3), 1-0-4 το ρεκόρ της Μάριεχαμν στα πέντε τελευταία που έχει πέσει και στην προτελευταία θέση. Οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα και τα περισσότερα over (6-3-11, 14/20 over, 23-39 τα γκολ), ενώ εκτός έδρας μετράνε 2-1-6 με 7/9 over. Άσος & over σε απόδοση 2,70.
202. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΚΟΥΟΠΙΟ
Η Μιλικόσκι χάνει δύσκολα εντός έδρας (5-4-1), έχει όμως μόνο μία νίκη στα δέκα τελευταία (1-3-6) και επιπλέον κούραση από το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς (αποκλείστηκε με 0-0 εντός έδρας, είχε χάσει 3-0 εκτός έδρας). Η Κουόπιο έχει ανέβει στην 4η θέση με πέντε σερί ματς χωρίς ήττα (2-3-0). Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-4-3 με 7/10 under. Οι φιλοξενούμενοι αξίζουν στήριξης, όχι όμως και σε τιμές φαβορί (2,55). Ρίσκο στο 3,35 της ισοπαλίας.
203. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ-ΛΑΧΤΙ
Για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν η Ροβανιέμι δεν χάνει για έξι σερί ματς (4-2-0), στην Τρίπολη όμως όσο κι αν το προσπάθησε δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε (2-0 ημίχρονο με κόκκινη κάρτα, 2-2 στο 63’, 4-2 στο 81’). Εδώ και οκτώ σερί ματς, ωστόσο, σκοράρει ανελλιπώς και μετράει 5/8 goal-goal. Στο πρωτάθλημα έχει φέρει 16/20 under και 6/9 εντός έδρας (4-2-3). Έπειτα από 16 σερί under, η Λάχτι κέρδισε 3-0 τη Μιλικόσκι και ανέβηκε μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μετράει 9-8-3 με 17/20 under και την καλύτερη άμυνα και 3-4-2 εκτός έδρας με 8/9 under και γκολ 7-5 (καλύτερη άμυνα). Λογικό το under στο 1,53, πιθανό και το Χ στο 3,05.
204. ΧΟΝΚΑ-ΤΟΥΡΚΟΥ
Ντέρμπι ουραγών (στο +7 είναι η Χόνκα), που βρίσκει τις δύο ομάδες σε κακή κατάσταση, αλλά την Τούρκου να είναι μόνιμα προβληματική σε όλη τη χρονιά, έχοντας εκτός έδρας ρεκόρ 1-0-9 με γκολ 5-24! Κόντρα σε μια ομάδα που έχει σταθερά 7-8 παίκτες κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα της, το ματς δείχνει να είναι ευκαιρία νίκης για τη Χόνκα, ώστε να ξεφύγει στο +10 από την τελευταία θέση. Στο 2,00 προσφέρεται ο -0,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
205. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ
Αποδυναμωμένη η Άντερλεχτ φέτος, θα στηριχθεί αποκλειστικά σε νέα παιδία με πολύ ταλέντο αλλά λίγη εμπειρία, ξεκίνησε με κούπα νικώντας χωρίς να είναι καλύτερη της Λόκερεν στο Σούπερ Καπ. Νεοφώτιστη η Μουσκρόν, αποτελεί στην ουσία ομάδα δορυφόρο της Λιλ με την πλειοψηφία των παικτών της να είναι Γάλλοι. Η Άντερλεχτ δεν μπορούσε ν βγάλει φάσεις με τη Λόκερεν ενώ οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα σκοράρουν στο πρώτο τους ματς στην κατηγορία σε τέτοια έδρα, under 3.
206. ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ-ΝΤΕΡΙ
Λόγω ισοβαθμίας δεν είναι σε θέση μπαράζ η Γιου Σι Ντι, το πάλεψε στην έδρα της Κορκ αλλά ηττήθηκε με 2-1. Εντός έδρας έχει 3-3-4 αλλά αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα έχοντας σκοράρει 8 γκολ σε 10 ματς. Οκτώ βαθμούς μάζεψε στα τελευταία τέσσερα (2-2-0) ματς η Ντέρι και απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις, μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το Γιουρόπα χάνοντας με 5-1 στη Λευκορωσία. Οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την κούραση της Ντέρι, 1Χ ή +0,75.
207. ΜΟΛΝΤΕ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Και οι δύο ομάδες έρχονται από ταξίδια στην Ευρώπη την Πέμπτη, παίρνοντας αμφότερες προκρίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Το μεταξύ τους ματς είναι ντέρμπι κορυφής και ντέρμπι μίσους, η Μόλντε μετράει 7-1-0 εντός έδρας και η Ρόζενμποργκ 3-5-0 εκτός έδρας, δίνει όμως και δεύτερο ματς με νέο προπονητή. Μόλις στο 1,57 ο άσος, ελάχιστος για ένα τέτοιο ματς, με την αξία να είναι στο +1 ασιατικό διπλό που πληρώνει 1,825 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
208. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08
Ασταμάτητη η κατηφόρα της Μπόντο (3-3-2 εντός, 6/8 2-3 γκολ, 7/8 GG, 6/8 οver), έχει πλησιάσει στα μπαράζ (+4) έχοντας συμπληρώσει πέντε χωρίς νίκη (0-1-4), μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και από το κύπελλο. Βαθιά βαθμολογική ανάσα για την Σπάρτα που ξέφυγε από την ουρά (+7), εκτός έδρας όμως αποδυναμώνεται πολύ (0-3-5, 5-19 γκολ). Ανάξιες εμπιστοσύνης αμφότερες, η μια λόγω φόρμας, η άλλη λόγω της αδυναμίας που έχει μακριά από το σπίτι της.
209. ΣΟΓΚΝΤΑΛ-ΟΝΤ
Σε καλή κατάσταση – τηρουμένων των αναλογιών – και οι δύο ομάδες. Η Σόγκνταλ έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και παίζει πολύ κλειστά (μετράει 6 σερί no-goal, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας), η Οντ κοιτάει πρώτα το μηδέν στην άμυνα και μετράει 5 no-goal στα 6 τελευταία, χωρίς να δεχτεί γκολ στις τρεις τελευταίες της εξόδους. Υπερβολικές οι τιμές για το no-goal, 2,12 αποδίδει στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
210. ΑΛΤΑ-ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ
Απαράδεκτη η Άλτα στο τελευταίο, είναι στο +3 από τον υποβιβασμό έχοντας 4-3-1 εντός. Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα για την Τρομσντάλεν που είναι τρίτη από το τέλος, εκτός είναι πολύ αδύναμη (0-2-6). Άσος.
211. ΜΠΑΕΡΟΥΜ-ΜΠΡΙΝΕ
Άρχισε να ξεφουσκώνει η Μπάερουμ που προέρχεται από δύο βαριές ήττες παίζοντας πολύ άσχημα, με το αριστερό η Μπρίνε μετά τη διακοπή και έτσι δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. 6/8 over οι γηπεδούχοι εντός, 6/8 GG η Μπρίνε εκτός, πάμε με τα γκολ.
212. ΤΡΟΜΣΟ-ΣΤΡΟΜΕΝ
Πρώτο ματς μετά τη διακοπή για την Τρόμσο, είναι δεύτερη (-2) έχοντας ένα ματς λιγότερο διάστημα στο οποίο έπαιζε για το Γιουρόπα όμως (4-3-1 εντός). 10 βαθμοί στα τελευταία τρία για τη Στρόμεν που ξέφυγε στο +5 από τη ζώνη, 2-2-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της, αρέσκεται στα 2-3 γκολ (5/8). Σε καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, με το μυαλό αλλού η Τρόμσο, θα το αφήσουμε.
213. ΧΑΜ ΚΑΜ-ΡΑΝΧΑΪΜ
Υπό διάλυση η Χαμ Καμ, δεν σώζεται με τίποτα όντας στο -13 από τη σωτηρία, οι παίκτες της αποχωρούν ένας-ένας ενώ έχασε με 5-0 από την προτελευταία. Θετικό το 1-1 με τη πρωτοπόρο Σάντεφιορντ για τη Ρανχάιμ, παρέμεινε στο -3 αν και άξιζε τη νίκη. Μόνο με αυτοκτονία των φιλοξενούμενων σπάει το διπλό.
214. ΧΟΝΕΦΟΣ-ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ
Ενισχύθηκε, είχε χρόνο να δουλέψει και επιστρέφει δυνατή μετά τη διακοπή η Χόνεφος, επέστρεψε με νίκη και καλή εμφάνιση και ψάχνει το τρίποντο που θα την βγάλει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Νίκη ψυχολογίας για τη Ουλενσάκερ απέναντι στην τελειωμένη Χαμ Καμ, είναι στο -6 από τη σωτηρία και εκτός έχει 1-2-5 με 7-17 γκολ. Άσος.
215. ΧΟΝΤ-ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ
Τα εκτός πάνε στη Χοντ που ξεκίνησε με διπλό και έφτασε στο -3 από τα μπαράζ ανόδου, εντός πάντως δεν τα πάει καλά (2-3-3). Έκτη η Μιοντάλεν, είναι εκτός ρυθμού έχοντας να δώσει επίσημο ματς για ένα μήνα, τα εκτός της πάνε (4-3-1) αν και δεν κρατάει το μηδέν (7/8 GG). Έχουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες, GG σκέτο ή σε συνδυασμό με over.
216. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ-ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ
Οι ομάδες που… μισούν τις ισοπαλίες. 8-1-7 με 10/16 over η 6η στη βαθμολογία Γιόνσεπινγκ και 4-1-3 εντός έδρας (6/8 over), 10-1-5 με 9/16 over η 3η Σούντσβαλ (4-0-4 εκτός έδρας), αμφότερες με πολλά over στα πρόσφατα παιχνίδια τους, μονόδρομος το 1,65 για το ενδεχόμενο αυτό.
217. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Μονότερμα ήταν το ματς της Έσμπιεργκ απέναντι στη Ράντερς όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ άστοχοι και σε μια από τις ελάχιστες φορές που κινδύνευσαν δέχθηκαν το γκολ και ηττήθηκαν. Την Πέμπτη κέρδισε 1-0 την Καιράτ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. Ισοπαλία με 0-0 για τη Σοντερίσκε απέναντι στην Άαλμποργκ, δεν απειλήθηκε ενώ και η ίδια λίγες φορές ανησύχησε την πρωταθλήτρια. Τα δείγματα γραφής τους μας δείχνουν under όμως τα μεταξύ τους πάντα έχουν γκολ, το αφήνουμε.
218. ΠΟΥΜΑΣ-ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ
Κυνική, αποτελεσματική στην επίθεση και σοβαρή αμυντικά η Πούμας έδειξε έτοιμη και έσπασε παράδοση 21 χρόνων με το διπλό (1-3) στην Κερετάρο. Ενισχυμένη μεν, ίδια χάλια δε για τη Γουαδαλαχάρα, προηγήθηκε με την Τζαγκουάρες εντός αλλά πρέπει να λέει και ευχαριστώ για το βαθμό που πήρε (1-1), έχει πνιγεί στο άγχος μπροστά στο φάσμα του ενδεχόμενου υποβιβασμού. Πατάνε καλύτερα οι γηπεδούχοι και έχουν το προβάδισμα για νίκη, μετράνε 14 σερί under στα μεταξύ τους οπότε παίζονται και τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1).
107. ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΜΠΡΕΪ
Πρώτη μαζί με την Κορκ η Ντάνταλκ, είναι ισχυρή εντός (7-3-0, 29-6 γκολ, 7/10 over) ενώ την Πέμπτη αποκλείστηκε από το Γιουρόπα αν και άγγιξε την έκπληξη (1-2 αλλά είχε χάσει 0-2 εντός). Πέμπτη σερί ήττα για την Μπρέι που αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ ματς, καταλαμβάνει πλέον τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ (1-4-5 εκτός). Άσος αλλά άγνωστη η όρεξη της Ντάνταλκ.
219. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Eλαφρώς αποδυναμωμένη φέτος η Ζούλτε, έχει βρει όμως τον τρόπο να είναι ανταγωνιστική βγάζοντας συνεχώς νέα αστέρια, έχει ματς στα πόδια της, απέκλεισε τη Ζάβιτσα με δύο νίκες. Ο προπονητής που έχτισε τη Κορτράικ αποχώρησε, ανέλαβε ο βοηθός του όμως τίποτα δεν εγγυάται ότι θα μπορέσει να καλύψει αυτό το κενό. Ομάδα του προπονητή, αποδυναμώθηκε και το ρόστερ της, δύσκολη χρονιά έπεται. Άσος για τη Ζούλτε θα λέγαμε όμως προηγήθηκαν και έπονται ματς για το Γιουρόπα και το μυαλό της ίσως είναι αλλού.
220. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ-ΛΙΜΕΡΙΚ
Αποκλείστηκε από το Γιουρόπα η Σλίγκο χάνοντας εντός με 1-3 από τη Ρόζενμποργκ, στο πρωτάθλημα είναι πέμπτη χωρίς προφανή στόχο. Τρεις σερί ήττες για τη Λίμερικ που προσέλαβε νέο τεχνικό, κρατιέται στο +3 από τα μπαράζ ενώ εκτός έχει 2-4-4. Χαμηλός άσος, αποπροσανατολισμένη Σλίγκο και νέος προπονητής μας οδηγούν σε κάποιο ασιατικό χάντικαπ υπέρ της Λίμερικ.
221. ΜΠΡΑΝ-ΒΙΚΙΝΓΚ
1-1 απέσπασε εκτός έδρας η Μπραν από την Στάμπαεκ, παραμένει όμως προτελευταία έχοντας 1-0-6 εντός. Έχασε την επαφή της με την τριάδα η Βίκινγκ που είναι πολύ ντεφορμέ (1-6-3), εκτός έχει 3-4-1 όμως στο προηγούμενο (0-0 με Λίλεστρομ εντός) ήταν τραγική. 1Χ.
222. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
Συνεχίζει να κινείται ανοδικά η Ατλέτικο, παραμένει αήττητη για επτά (4-3-0) ενώ έχει 2/2 νίκες μετά τη διακοπή έχοντας πιάσει την τρίτη θέση, εντός έχει 3-2-1 με 4/6 under. Eπέστρεψε στις νίκες η Φλου βάζοντας κάτω τη Σάντος με 1-0 και είναι ισόβαθμη με την Ατλέτικο στην τρίτη θέση έχοντας 2-0-3 εκτός με 4/5 under και NG. Προσεκτικά θα παίξουν αμφότερες, under.
223. ΓΚΟΪΑΣ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
Xάνει έδαφος σταδιακά η Γκοϊάς, είναι καλή πίσω έχοντας κρατήσει το μηδέν σε 4/5 τελευταία, όμως πλέον έχει χάσει την τύχη με την οποία σκόραρε και δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα. Ήττα-σοκ για τη Σάο Πάουλο στο προηγούμενο, έμεινε στην τρίτη θέση με τον κόσμο να μην έχει υπομονή και να αποδοκιμάζει. 2,05 βγάζουν στον Stoiximan τα σκορ 0-1/0-2/1-2/1-1 ενώ έχουμε και επιστροφή στο 0-0, δύσκολα θα ανοίξει το σκορ ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες ενώ δύσκολα θα κερδίσει η Γκοϊάς.
224. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Κλάσικο μίσους στο Σάο Πάουλο. Δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Βιτόρια η Κορίνθιανς παίζοντας φοβισμένα, είναι δεύτερη και δεν θέλει να δει το -5 από την κορυφή να μειώνεται. Δυνατή εμφάνιση στο κύπελλο και νίκη με την Μπαΐα, έχει 3-2-1 εντός (5/6 under) αλλά θα έχει μια καλή απουσία. Με 2/2 ήττες ξεκίνησε ο Γκαρέκα στην Παλμέιρας, ακολούθησε νίκη για το κύπελλο. Παραμένει κάτω από τη μέση η "βερντάο" που χρειάζεται ενίσχυση αλλά θα βελτιωθεί με τον Αργεντινό στον πάγκο. Είναι σε καλύτερη φάση η Κορίνθιανς, πάντα παίζει σφιχτά, ντέρμπι είναι οπότε αντί του άσου θα πάμε στα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1).
225. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Παραμένει ψηλά η Σπορτ Ρεσίφε που εντυπωσιάζει με τη σοβαρή της άμυνα και το μεστό της παιχνίδι, εντός έχει 3-1-1 ενώ μεσοβδόμαδα παίζοντας με βασικούς αποκλείστηκε από την Παϊσαντού στο κύπελλο. Σε ένα ξεφρενο ματς που κρίθηκε στην παράταση η Ατλέτικο πήρε το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα κερδίζοντας με 4-3 τη Λανούς, παραμένει στη μέση της βαθμολογίας ενώ εκτός παραδοσιακά χωλαίνει, έχει 2-0-2 φέτος. Έχει πολύ Χ, αν φύγει από εκεί πιο κοντά είναι ο άσος.
226. ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ-ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ
Καλή εμφάνιση και διπλό στην Παλεστίνο για την Κομπρελόα, επιστρέφει τώρα στην έρημο της Καλάμα, εκεί όπου οι καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με το υψόμετρο της δίνουν πάντα το προβάδισμα. Ανανεωμένη φέτος η Σαντιάγκο Γουόντερερς, πήρε πειστική νική απέναντι στην Μπαρνετσέα αλλά εκτός έδρας δεν φημίζεται για τις ικανότητες της. Θα το αφήσουμε, πρέπει να δούμε πως θα τα πάνε οι φιλοξενούμενοι εκτός τώρα που έφτιαξαν ομάδα.
227. ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ-ΑΡΙΚΑ
Aπογοητευτική εμφάνιση για τη Νουμπλένσε και ήττα με 3-0 εκτός έδρας από την Ουατσιπάτο, αλλαγές σε πρόσωπα και τακτική για μια ομάδα που εντός μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Καλά στάθηκε απέναντι στην πρωταθλήτρια Κόλο Κόλο η Σαν Μάρκος και πήρε άξια το 1-1 εντός έδρας, μεσοβδόμαδα έπαιξε κύπελλο με βασικούς νίκησε αλλά καταπονήθηκε. Προβάδισμα στην έδρα αν και η Σαν Μάρκος έχει ψυχολογία, άσος.
228. ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ-ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ
Αδιάβαστη πιάστηκε η Κομπρεσάλ στην πρεμιέρα, δεν περίμενε τόσο δυνατή την "Λα Ου" και έχασε με 3-1 εύκολα. Στην έδρα της είναι ισχυρή χάρη στο υψόμετρο ενώ έδειξε να μην επηρεάζεται και τόσο από την ήττα καθώς και πέρσυ είχε ξεκινήσει αντίστοιχα αλλά γρήγορα ρόλαρε. Εντελώς ανέτοιμη η Παλεστίνο, έχασε εύκολα από την Κομπρελόα εντός, έχει σημαντικές απουσίες μπροστά και θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να αλλάξει φιλοσοφία όπως θέλει ο κόουτς της. 0,25 άσος.
229. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΝΤΑΛΑΣ
Αν και κουρασμένο και με αλλαγές το Βανκούβερ πήρε βαθμό (1-1) στο Σολτ Λέικ, τώρα επιστρέφει στην έδρα του (4-3-2) εκεί όπου μετράει 7/9 GG και over. Σε εξαιρετική κατάσταση το Ντάλας αποδίδει πολύ καλά και παραμένει δεύτερο στη Δύση, εκτός έδρας όμως έχει μεγάλες δυσκολίες (1-4-4), ανοιχτά πάντως τα ματς του (6/9 over, 7/9 GG). Μονόδρομος η ενασχόληση με τα γκολ, είτε over, είτε GG.
230. ΓΚΡΕΜΙΟ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
Στην τρίτη θέση ανέβηκε η Γκρέμιο παίρνοντας την πρώτη της νίκη μετά από τρεις ισοπαλίες, μετράει πέντε σερί 0-1 γκολ ενώ εντός έχει 3-2-0 με χαμηλά σκορ όλα. Δεν άλλαξε κάτι στη διακοπή για την Κοριτίμπα, επέστρεψε με 2/2 ήττες, συνεχίζει τελευταία με τον τεχνικό της να αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές αλλά σύντομα θα αποτελέσει ο ίδιος την αλλαγή. Η Γκρέμιο είναι σοβαρή εντός, μπορεί να πάρει τη νίκη ενδεχομένως και χωρίς να δεχθεί γκολ. Καλή επιλογή και το 1 & under 3,5 του Stoiximan.
231. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
Kλάσικο μίσους στο Ρίο. Τραγική εμφάνιση για τη Φλαμένγκο στο Μπέιρα Ρίο, λίγα ήταν τα τέσσερα που έφαγε από την Ιντερνασιονάλ. Παραμένει τελευταία με εικόνα για λύπηση, έφυγε ο προπονητής της, νέος ο Λουσεμπούργκο που βρίσκει ακόμα δουλειά χάρη στο παρελθόν του. Προπηλακισμοί παικτών ακολούθησαν με μερικούς να είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ έχει και τιμωρημένους. Αμείωτα τα οικονομικά προβλήματα στην Μποταφόγκο, εντός τα ξεχνάει υπό το φόβο της κερκίδας, εκτός χάνει (1-1-5) μόνο που αυτό είναι ντέρμπι. Ισοπαλία, μια ήττα θα είχε σοβαρές συνέπειες και για τις δύο.
170. ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ-ΚΕΡΕΤΑΡΟ
Ήττα (Μοντερέι 3-1) στην πρεμιέρα μετά από 20 χρόνια μακριά από την πρώτη κατηγορία για τη Λεόνες, στάθηκε ανταγωνιστική για μεγάλο μέρος του ματς και έδειξε ότι μόλις αποκτήσει χημεία θα είναι δύσκολη λεία για κάθε ομάδα. Άσχημη εμφάνιση και ήττα για την Κερετάρο εντός από την Πούμας, έπαιξε ρόλο και το 0-1 που έγινε στο 1'. Αν φύγει από την ισοπαλία πιο κοντά είναι το διπλό, στο 1,80 το 1 DNB.
232. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ-ΙΚΙΚΕ
Δεν ήταν καλή η Κόλο Κόλο στην πρεμιέρα και έφερε 1-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Σαν Μάρκος, δεν θύμιζε σε τίποτα την περσινή ομάδα αλλά είναι νωρίς. Νωθρή η Ικίκε παραχώρησε 1-1 στην Κονσεπσιόν χωρίς να είναι καλύτερη, ενώ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το κύπελλο παίζοντας με τα δεύτερα, απών ο πρώτος της σκόρερ. Πολύ επιθετικά παίζει εντός η Κόλο Κόλο ενώ η Ικίκε μπορεί και αυτή να σκοράρει, over.

 233. MOΝΤΡΕΑΛ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Απλά δεν μπορεί το Μόντρεαλ (3-2-4 εντός), έχει 14 βαθμούς σε 19 ματς, προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες ενώ κουβαλά και κούραση από το ματς που έπαιξε Πέμπτη βράδυ. Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερα ματς για το Πόρτλαντ που ψάχνει βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά, δεν ήταν καλό πάντως ενώ εκτός είναι μέτριο (3-2-4). Ίσως μοιραστούν τους βαθμούς, από κοντά και το 2-3 γκολ καθώς έχουν από 6/9 εντός και εκτός αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου