ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Δεν μίλησες καλά σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ; Κερδίζει άδεια παραμονής με ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εναντίον σου!!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!

  

latrho

Στις 5 Ιουνίου η Ναζιστοσιωνιστική, προδοτική και ανθελληνική κυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. υπερψήφισαν
νομοσχέδιο που υπογράφεται από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου, όπου προβλέπεται η χορήγηση άδειας παραμονής σε όποιον λαθρομετανάστη καταγγείλει όργανο της αστυνομίας, λιμενικού ή απλού πολίτη, για “ρατσιστική” συμπεριφορά εναντίον του!!!!
Δηλαδή με λίγα λόγια οι νέες οδηγίες των δουλεμπόρων προς τους “πελάτες” τους, λαθρομετανάστες, θα είναι η προτροπή αυτών, με τη σύλληψή τους, να καταγγέλλουν και να μηνύουν σωρηδόν τους λιμενικούς και αστυνομικούς πως τάχα δεν τους συμπεριφέρονται καλά έτσι ώστε να παίρνουν αυτομάτως με την καταγγελία και άδεια παραμονής από ένα χρόνο μέχρι και την έκδοση αμετάκλητης δικαστικής απόφασης, δηλαδή μέχρι και 7 με 8 χρόνια άδειας παραμονής που μέχρι τότε θα τους έχουν δώσει και την ιθαγένεια!!!!!!
Κάθε λαθραίος δηλαδή στο εξής θα έχει στα χέρια του έτοιμη την άδεια παραμονής και την ιθαγένεια με το που θα πατήσει το πόδι του στην χώρα!!!
Τέτοιος νόμος δεν έχει εφευρεθεί ούτε ισχύσει ποτέ και πουθενά σε πλανήτη ολόκληρου του Σύμπαντος παρά μόνο σε αυτή την χώρα, την Ελλάδα που σίγουρα μόνο από ανθέλληνες και μη Έλληνες κυβερνιέται!!!
Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για τη νέα αυτή προδοσία της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ και της Αριστεράς που επίσης υπερψήφισε το ανθελληνικό αυτό έκτρωμα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου