ΜΠΑΡΑ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης



Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.
105.        ΕΛΣΙΝΚΙ – ΛΑΧΤΙ
Κάτι σαν ντέρμπι κορυφής, αφού η διαφορά της πρωτοπόρου και μέλλουσας πρωταθλήτριας Ελσίνκι (7-1-1 εντός με 20-4 γκολ) από την 2η Λάχτι (2-3-2 εκτός με 6/7 under 2,5) είναι στους 12 βαθμούς, αντιμέτωπες οι καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, ένα μόλις γκολ στα 12 τελευταία έχει δεχθεί η Ελσίνκι, η Λάχτι μπορεί να έχασε στην έδρα της μετά από εννέα ματς (0-1 κόντρα στην Κουόπιο) αλλά έχει δεχθεί πάνω από ένα τέρμα μόλις μια φορά τη φετινή σεζόν. Οριακό το -1 ασιατικό για τους γηπεδούχους, το under είναι το σημείο που παίρνει το περισσότερο ποντάρισμα, θα προτιμήσουμε τα σκορ 1-0/2-0/2-1.
106.        ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΤΟΥΡΚΟΥ
Ντέρμπι στο Τούρκου χωρίς την αίγλη του παρελθόντος, αφού οι ομάδες της πόλης φέτος είναι από μέτριες (Ίντερ) έως κακές (Τούρκου). 4-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Ίντερ, 1-0-7 το εκτός της Τούρκου, που πάντως δυσκόλεψε πολύ τη συμπολίτισσα της στις αρχές του Ιούνη, χάνοντας με γκολ στο 90’ (2-1). Πάλι στο -1 ασιατικό το όριο, μεγάλο στα μάτια μας,  θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.
107.        ΚΟΥΟΠΙΟ – ΓΙΑΡΟ
Από μεγάλο διπλό -απάντηση στην ήττα από τη Μάριεχαμν (1-3)-  στη Λάχτι (0-1) έρχεται η Κουόπιο (4-0-3 εντός), επιβεβαιώνοντας ότι διατηρεί την καλή φόρμα της  (5-1-1 στα επτά πιο πρόσφατα), η Γιάρο (3-1-5 εκτός) σκοράρει (5/9 over 2,5, 6/9 GG εκτός) αλλά στα επτά τελευταία μετράει 1-2-4, κερδίζοντας μόνο την ουραγό Τούρκου. Άσος.
108.        ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
6η σερί νίκη (5/6 στο γκολ) για τη Σεϊναγιόεν (5-1-1 εντός) το 0-1 επί της Τούρκου, δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Μάριεχαμν (2-1-4 εκτός) αλλά θα στηρίξουμε για ακόμα μια αγωνιστική τη φιλόδοξη νεοφώτιστη.
109.        ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Ανεβλήθη.
110.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΤΟΡΣΧΑΒΝ
1ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ και για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση βρίσκουμε μια ομάδα από το βράχο του Γιβραλτάρ. Νταμπλούχος η Λίνκολν, με τις αναμενόμενες -από όνομα και μόνο… - αγγλικές επιρροές, πιο έμπειρη φυσικά η Τόρσχαβν από τα νησιά Φερόε, κανένας λόγος να μπλέξουμε στοιχηματικά.
111.        ΣΙΚΑΓΟ – ΤΟΡΟΝΤΟ
7/7 GG μετράει στην έδρα του το Σικάγο (1-4-2 εντός), το Τορόντο είναι μια επιθετική ομάδα (5/6 over 2,5 και 4/6 GG εκτός) με πολύ ταλέντο μπροστά αλλά και χτυπητές ελλείψεις σε ανασταλτικούς παίχτες ελέω Μουντιάλ (Ζούλιο Σέζαρ, Μπράντλεϊ), με τα γκολ θα πάμε.
112.        ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ
Ντερμπάκι της δυτικής ακτής, χωρίς τον ακρογωνιαίο λίθο της επίθεσης του Γουοντολόφσκι (9 αγ./5 γκολ, με τις ΗΠΑ στο Μουντιάλ) το Σαν Χοσέ για ακόμα ένα ματς, δεν σκόραρε στα δύο πιο πρόσφατα. Πολύ χαμηλά ο άσος, η αγορά κινείται προς την κόντρα, θα συμφωνήσουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου