ΜΠΑΡΑ

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Θανατηφόρος ένεση για τον “πατέρα” – που δολοφόνησε το δίχρονο αγγελούδι του αφήνοντάς το να λιώσει μέσα στο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)


rte57y

Με την εσχάτη των ποινών βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος ο πλέον πανούργος παιδοκτόνος δολοφόνος όλων των εποχών που αποφάσισε να “ξεφορτωθεί” το αγγελούδι του, αφήνοντάς κατόπιν σατανικού σχεδίου όπως αποδείχθηκε, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε θερμοκρασίες καύσωνα.
justin-harris-investigated-child-cruelty
Το πόρισμα της Αστυνομίας της Ατλάντα στην Τζόρτζια για τον πατέρα-σατανά ήταν καταπέλτης:
Στις 18 Ιουνίου 2014 ο 33χρονος Justin Ross Harris πήρε μαζί του με το αυτοκίνητο τον 22 μόλις μηνών γιό του Cooper. Στη συνέχεια, αφού πάρκαρε το ασημί του SUV στον χώρο στάθμευσης της εργασίας του, κλείδωσε το παιδί μέσα και το άφησε εκεί επί τουλάχιστον επτά ώρες, και ενώ η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 36 βαθμοί Κελσίου, κάτι που έκανε τους ειδικούς να υποθέσουν ότι μετά από τόσες ώρες ίσως μέσα στην καμπίνα ίσως και να ξεπέρασε τους 55, μετατρέποντας τον χώρο σε θάλαμο εκτέλεσης.
Ο άτυχος μικρός Cooper όπως ήταν αναμενόμενο πέθανε από ισχυρό θερμικό σοκ.
Στην αρχή ο Harris ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για “ατύχημα” ωστόσο τον πρόδωσε το Google, που είχε καταγράψει πως τον τελευταίο καιρό είχε κάνει πάρα πολλές αναζητήσεις με θέμα τον θάνατο από θερμοπληξία, παιδιών μέσα σε αυτοκίνητο, ενώ επίσης πολλές φορές, στην ίδια μηχανή αναζήτησης, είχε υποβάλλει και το ερώτημα “πόση θερμοκρασία πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο για να πεθάνει ένα παιδί”.
Όπως προέκυψε από περαιτέρω έρευνα του υπολογιστή του, ο στυγερός δολοφόνος είχε αναπτύξει διαδικτυακές ερωτικές επικοινωνίες με έξι συνολικά γυναίκες, η μία εκ των οποίων ήταν ανήλικη.
679163-b3338538-031d-11e4-9992-0807e2bd5ec1Οι έρευνες όμως άρχισαν πλέον να στρέφονται και προς την σύζυγό του Leanne η οποία δεν έδειχνε να πείθει τόσο με τη συνολική της στάση, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν τής έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία.
Ο Justin Ross Harris τώρα, με την κοινή γνώμη των ΗΠΑ αλλά και όλης της υφηλίου να είναι κυριολεκτικά σοκαρισμένη από την απίστευτη σκληρότητα και με κανένα στοιχείο να μην μπορεί να λειτουργήσει ως ελαφρυντικό, βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή του θανάτου η οποία βρίσκεται σε ισχύ στην Πολιτεία της Τζόρτζια και γίνεται με θανατηφόρο ένεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο πιο πανούργος παιδοκτόνος όλων των εποχών – Τον πρόδωσαν οι αναζητήσεις του στο Google 
677878-9f723670-031d-11e4-9992-0807e2bd5ec1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου