ΜΠΑΡΑ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Συγκεντρώθηκε το ποσό για να σωθεί η 33χρονη εκπαδευτικός, μητέρα του 10μηνου βρέφους

Κρήτη: Συγκεντρώθηκε το ποσό για να σωθεί η 33χρονη εκπαδευτικός, μητέρα του 10μηνου βρέφους

Η νεαρή εκπαιδευτικός με το μωρό της (φωτο από e-mesara)

Οι συνθήκες είναι «ακατάλληλες», αλλά η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά της κοινωνίας δεν σταματούν να εκφράζονται. Το ποσό για να εγχειριστεί η 33χρονη αδιόριστη εκπαιδευτικός, Νικολέττα Τσεσμετζή, μητέρα ενός βρέφους, συγκεντρώθηκε μέσα σε λίγες ημέρες και τώρα όλα φαίνονται πιο αισιόδοξα. Πριν από 10 ημέρες, δύο εκπαιδευτικοί, ο Γιώργος Μητσάκης και η σύζυγός του Πολύμια Λαγουδιανάκη, έκαναν έκκληση να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να εγχειριστεί η σύζυγος του γιου τους, Νικολέττα, μητέρα ενός 10μηνου μωρού (ΔΕΙΤΕ:Έκκληση από οικογένεια Κρητικών εκπαιδευτικών για να σωθεί η μητέρα 10μηνου μωρού). Η κοπέλα έχει όγκο στη σπονδυλική στήλη-νωτιαίο μυελό μέχρι την αορτή της καρδιάς. Ο γιος τους και η γυναίκα του είναι ήδη στην Αυστραλία – εκεί έχει γεννηθεί η κοπέλα- για τη λεπτή αυτή επέμβαση, καθώς στο ΠΑΓΝΗ τους απάντησαν ότι δεν αναλαμβάνουν λόγω της πρωτόγνωρης επέμβασης. Το κόστος είναι όμως μεγάλο και τα χρήματα δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν. Στην έκκληση ανταποκρίθηκαν πολλοί πολίτες και το ποσό συγκεντρώθηκε.
Τώρα οι δυο εκπαιδευτικοί ενημερώνουν για τη θετική αυτή εξέλιξη και ευχαριστούν τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν. Γράφουν σχετικά:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους και όλες , τους φίλους, τους συγγενείς, τους γνωστούς, τους συλλόγους, τις ενορίες, τα φιλόπτωχα ταμεία και όλους που κράτησαν την ανωνυμία τους, για να μαζευτεί σχεδόν ολόκληρο το ποσό για την επέμβαση – αποθεραπεία και αποκατάσταση της υγείας, της νύφης μας Νικολέτας.
Ευχαριστούμε όλο αυτό τον κόσμο που κινητοποιήθηκε άμεσα και έδειξε ότι, η ανθρωπιά υπάρχει και θα υπάρχει. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν η ανταπόκριση το κόσμου ήταν μεγάλη και γι” αυτό νιώθουμε υποχρεωμένοι σε όλους σας.
Η επέμβαση έγινε, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και εμείς πιστεύουμε ότι και με τη βοήθεια του Θεού και τις δικές σας ευχές, η Νικολέτα θα γίνει καλά.
Σας ευχαριστούμε πολύ
Γιώργος Μητσάκης και Πολύμια Λαγουδιανάκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου