ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Oικογενειακή τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη:Τούρκος πατέρας σκότωσε σύζυγο & κόρη με μαχαίρι!


fonias-pateras-poli

Ο Ρετζέπ Γκεντς κάτοικος Εσενλέρ-Κωνσταντινούπολης, ο οποίος σκότωσε με μαχαιριές την σύζυγο του και την κόρη του και μετά αυτοτραυματίστηκε, μετά από τις διαδικασίες στην τουρκική αστυνομία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στα δικαστήρια.
Το περιστατικό συνέβη χθες γύρω στις 20:30 στην οδό Γκιοκτσάι στην συνοικία αεροδρομίου του Εσενλέρ. Αναφέρεται πως ο παραφρονήσας πατέρας της οικογένειας ο Ρετζέπ Γκεντς για άγνωστο λόγο άρχισε να μαλώνει με την 48 ετών σύζυγο του Τεγιμπέ και την 14 κόρη τους την Μπουσρά. Σύντομα ο καβγάς μεγάλωσε. Τότε ο Γκέντς σκότωσε με μαχαιριές την κόρη του και την σύζυγο του και μετά αυτοτραυματίστηκε.
Σύμφωνα με τα tourkikanea μετά από την αποκάλυψη του θλιβερού περιστατικού όταν γύρισε στο σπίτι η μεγάλη κόρη που ήταν στο φροντιστήριο, ο πατέρας Ρετζέπ Γκέντς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από την θεραπεία του εκεί, μεταφέρθηκε στο Τμήμα ανθρωποκτονιών της αστυνομίας, όπου καταθέτοντας είπε πως ήταν καφετζής αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών μάλωνε συχνά με την σύζυγο του και ότι την μέρα του περιστατικού μάλωσε με την σύζυγο του αλλά τα υπόλοιπα δεν τα θυμάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου