ΜΠΑΡΑ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Έβλεπε την πανάκριβη Mercedes του να «επιπλέει» στο λιμάνι για 5 μέρες και δε μπορούσε να κάνει τίποτα (Φωτογραφίες)



Έβλεπε την πανάκριβη Mercedes του να «επιπλέει» στο λιμάνι για 5 μέρες και δε μπορούσε να κάνει τίποτα (Φωτογραφίες)
Το δικό του… δράμα έζησε ένας ιδιοκτήτης υπερπολυτελούς Mercedes στην Αργεντινή ο οποίος εξαιτίας ατυχήματος, πριν προλάβει να πάρει το αυτοκίνητο στα χέρια του, το έβλεπε μισοβυθισμένο στο λιμάνι του Ensenada, στο Μπουένος Άιρες.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας ατυχήματος, τρία κοντέινερς έπεσαν από το πλοίο λίγο έξω από το λιμάνι. Ένα από αυτά περιείχε την Mercedes-Benz SLS AMG που ο ιδιοκτήτης της περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία αφού είχε δαπανήσει μία περιουσία για να την αποκτήσει.

Μετά από πέντε ημέρες, το κοντέινερ ανασύρθηκε και το θέαμα της πανάκριβης Mercedes ήταν πραγματικά αποκαρδιωτικό, όπως φαίνεται άλλωστε και στις φωτογραφίες. Λάσπη και αλατόνερο είχαν εισχωρήσει σε κάθε γωνιά του οχήματος και ο ιδιοκτήτης της είχε καταβάλει 710.000 δολάρια για να την αποκτήσει.

Για καλή του τύχη, η εταιρεία δέχτηκε πως δεν παρέδωσε ποτέ το όχημα και πήρε πίσω το όχημα προκειμένου να αποσυναρμολογηθεί αφού τα ηλεκτρικά ήταν σχεδόν κατεστραμμένα. Σημειώνεται πως μετά από αρκετή προσπάθεια, το μοτέρ του αυτοκίνητου δούλεψε, παρά την τεράστια ποσότητα λάσπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου