ΜΠΑΡΑ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ζώδια

  • 13/06/2014

    Καρκίνος

    Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της πανσελήνου, η οποία στο ζώδιό σας επηρεάζει τον οίκο της εργασίας και της υγείας. Έτσι είναι μέρες με αρκετή δουλειά, ίσως και με κάποια ξεκινήματα, ενώ τακτοποιείτε διάφορες εργασίες της καθημερινότητας. Πιθανόν να ξεκινάτε μια νέα θεραπεία ή δίαιτα, αποτοξίνωση και fitness, ή να κάνετε κάποιο τσεκ-απ.


  • 13/06/2014

    Λέων

    Ερωτική αυτή η πανσέληνος για το ζώδιό σας, η οποία τονίζει τον αισθηματικό τομέα και δίνει ευκαιρίες για φλερτ αλλά και για να περάσετε καλά γενικά, να κάνετε διάφορα δημιουργικά πράγματα, χόμπι, σπορ κλπ. Τονίζει και τον οίκο των παιδιών, γι' αυτό μπορεί να ασχολείστε παραπάνω με τα θέματά τους ή να προχωράτε σε μια εγκυμοσύνη.
  • 13/06/2014

    Παρθένος

    Θέματα σπιτιού και οικογένειας τονίζει αυτή η πανσέληνος, γι' αυτό είναι μέρες που μπορεί να προχωράτε σε μια μετακόμιση, σε μια επισκευή, να ασχολείστε επίσης με ζητήματα οικογενειακά αλλά και με ακίνητα. Είναι όμως και μέρες όπου μπορεί να κάνετε μια επιστροφή στις ρίζες και στο παρελθόν, το οποίο τώρα αναπολείτε.
  • 13/06/2014

    Ζυγός

    Επικοινωνιακή αυτή η πανσέληνος για το ζώδιό σας, γι' αυτό είναι μέρες με επαφές διάφορες, με γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες, γράψιμο, διάβασμα, αλλά και μαθήματα ή σεμινάρι�. Πιθανές όμως και μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Επίσης ασχολείστε περισσότερο με τους συγγενείς αλλά και με τους συμμαθητές, γι' αυτό μπορεί να υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις.


  • 13/06/2014

    Σκορπιός

    Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα. Γι' αυτό είναι μέρες όπου μπορεί να ανοίγετε νέες πηγές εσόδων, να κάνετε διάφορες αγορές ή να προχωράτε σε πωλήσεις. Ασχολείστε περισσότερο με υλικά και πρακτικά θέματα, αλλά απολαμβάνετε και τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη μουσική κλπ.
  • 13/06/2014

    Τοξότης

    Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό είναι μέρες με ξεκινήματα, δράση και πρωτοβουλίες, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας, με τα θέλω και τους στόχους σας. Οραματίζεστε τώρα μια νέα πορεία, αλλά οραματίζεστε και έναν -καλύτερο ίσως- εαυτό σας και πως θέλετε να είναι.
  • 13/06/2014

    Αιγόκερως

    Καθώς η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, είναι μέρες με τελειώματα και με το κλείσιμο κύκλων. Η επιρροή της δίνει μεγαλύτερη ανάγκη για αποτράβηγμα και απομόνωση, για ησυχία και περισσότερο ύπνο – δώστε χρόνο στον εαυτό σας για κάτι τέτοιο. Μπορεί να ασχολείστε περισσότερο με θέματα πνευματικά και καλλιτεχνικά.


  • 13/06/2014

    Υδροχόος

    Μέρες δικτύωσης για το ζώδιό σας, με την επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα να δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε ένα μεγάλο κύκλο ανθρώπων, να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα και οργανώσεις ή να ασχοληθείτε περισσότερο με το ίντερνετ και τα social media. Κάνετε τώρα νέους φίλους και βλέπετε τις παρέες σας.
  • 13/06/2014

    Ιχθύες

    Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό είναι μέρες όπου μπορεί να συναντάτε άτομα εξουσίας και να προχωράτε σε ξεκινήματα ή να αναδεικνύετε περισσότερο την δουλειά σας. Προωθείτε όμως και την κοινωνική σας εικόνα, αλλά ίσως νιώθετε πιο ευάλωτοι σε κριτικές.


  • 13/06/2014

    Κριός

    Η πανσέληνος στον Τοξότη που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει στο προσκήνιο θέματα νομικά, ενώ η εστίαση της προσοχής σας αυτές τις μέρες είναι περισσότερο στις σπουδές αλλά και σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Οραματίζεστε το μέλλον, φιλοσοφείτε και αναζητάτε περισσότερη ελευθερία τώρα στη ζωή σας.


  • 13/06/2014

    Ταύρος

    Έμφαση σε οικονομικά θέματα δίνει αυτή η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, ειδικά μάλιστα σε ζητήματα επενδύσεων, εφορίας, δανείων, οικονομικών συνεταιρισμών, διατροφής συζύγου, κληρονομικών κλπ, τα οποία φαίνεται να σας απασχολούν έντονα τις τελευταίες μέρες. Είναι όμως και μια ερωτική αλλά και ψυχαναλυτική ή ερευνητική πανσέληνος.
  • 13/06/2014

    Δίδυμοι

    Τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών τονίζει η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό η εστίασή σας βρίσκεται κυρίως στους άλλους, στο σύντροφο, τους συνεργάτες και την κοινωνική σας ζωή. Είναι μέρες με νέες γνωριμίες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά δεν λείπει η αμφιταλάντευση, ίσως και η κυκλοθυμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου