ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

«Είμαι έτοιμος για γκολ»



Ο Άλαν Πουλίδο προχώρησε σε δηλώσεις ενόψει του Μουντιάλ, με αφορμή τις πρόσφατες ήττες των Μεξικάνων στα φιλικά αλλά και την επιθετική «αφλογιστία» της Εθνικής του ομάδας.
Αρχικά, ο νεαρός επιθετικός που έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέφερε για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται ως βασικός:
 «Είναι σημαντικό ακόμα και όταν δεν ξεκινάς στα ματς, να εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία όταν σου δίνεται ο χρόνος για να πετύχεις κάποιο γκολ.
Ανά πάσα στιγμή, λοιπόν, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα κι εγώ είμαι. Αλλά όποιος κι αν παίζει, ως συμπαίκτες πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο».
Για τις χαμένες ευκαιρίες των "σομπρέρος" τόνισε: «Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, ανεξάρτητα αν δεν πετυχαίνουμε γκολ. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση είναι η απελπισία.
Η εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας θα μας βοηθήσει στο να σκοράρουμε. Ελπίζω θα έρθουν τα γκολ, με την υποστήριξη και του κόσμου μας, με την έναρξη του Μουντιάλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου