ΜΠΑΡΑ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ανασχηματισμός είναι ο φερετζές του Σαμαρά – Απάντηση Κεδίκογλου για τ’ αρχεία της ιστορίας…


ÁÈÇÍÁ - ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁÍÔ. ÓÁÌÁÑÁ ÓÔÇÍ ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÔÇÓ Ê.Ï. ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Για ξεκάθαρα επικοινωνιακούς λόγους από τους οποίους απουσιάζει οποιαδήποτε ουσία, κάνει λόγο το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφερόμενο σε μια υπόθεση που σέρνεται από την επομένη κι όλας των εκλογών και λέγεται κυβερνητικός ανασχηματισμός. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μία ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης του λαού, μέσα από νέα σχήματα που υποτίθεται ότι θα σηματοδοτήσουν και κάποια αλλαγή πολιτικής αλλά και της ζοφερής καθημερινότητας των Ελλήνων.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
“Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον ανασχηματισμό ως πρόσχημα για να δείξει ότι αντιλήφθηκε το μήνυμα της κάλπης. Στην πραγματικότητα, αναζητά εξίσου πρόθυμους εκτελεστές των μνημονίων, την ίδια στιγμή που κλείνει και τη βουλή για να τα εφαρμόσει με τον πλέον ανώδυνο για την ίδια τρόπο”.
Για προσπάθεια εξαγωγής των εσωκομματικών του προβλημάτων κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με μια δήλωση η οποία φυσικά είναι και η τελευταία του, καθώς, από τη Δευτέρα και μετά, και το δικό του όνομα θα περάσει οριστικά στα πιο μαύρα κατάστιχα της ιστορίας, ενώ θα μείνει αξέχαστος για το χουντικό του διάγγελμα με το οποίο έκλεισε η ΕΡΤ.
 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

“Κατανοούμε την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει τις εσωκομματικές ισορροπίες του και να συντηρήσει τεχνητά το κλίμα καθημερινών καταγγελιών. Τώρα καταγγέλλει και τον ανασχηματισμό πριν ακόμα γίνει… Εν όψει και της γιορτής του Αγίου Πνεύματος ευχόμαστε καλή φώτιση…”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου